icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

rula
6. jan 2018

@reyka chichi to poznam, snazime sa od maja 2015,tak si domysli na kolko penazi som sa vycikala. chichi
Ale uz som sa uclovecila, testujem uz tak ,,zdravo,,.Drzim Ti palce,nech mas babatko v brusku.

reyka
6. jan 2018

@rula ďakujem ti moc moc a aj ja držím palčeky aby sa to podarilo čím skôr!!! 🙂

reyka
6. jan 2018

A ten duch nezmizol ani po limite

rula
6. jan 2018

@reyka zajtra rano som tu, aj s testom. dufam, ze bude mega pozitivny a ms zajtra nepride.budem 14 DPO.

reyka
6. jan 2018

@rula držím palceeeee a budem čakať!!!!!! 😊😊😊😊

rula
6. jan 2018

@reyka dakujem, dnes som to vydrzala, netestla som,predverom som mala ducha str.241 . Verim , ze sa spolu presunieme do mamickovskej skupiny. Ja chcem byt mama.

reyka
6. jan 2018

@rula no tam ducha vidím aj ja 🙂 som zvedavá zajtra! ❤️ Veľmi ti to prajem, hlavne po rokoch snaženia

rula
6. jan 2018

dakujem. je zvlastne, ze vobec nie som nedockava, som podozrivo kludna a pokojna, co som nikdy pred ms nebola. ani chute nemam, inokedy by som vyzrala cely bar.

reyka
6. jan 2018

@rula u mna je to podobne momentálne, nikdy som takto skeptická a taktiež kľudná naraz nebola 😅

wewe28
6. jan 2018

@rula tak to som aj ja zvedavá 😀 budem čakať na výsledok

rula
6. jan 2018

@wewe28 chichi, zajtra rano, vstava cely MK. Tak to musim poriadne ocikat, ked tolko ludi kvoli mne bude cakat.

sticker
rula
6. jan 2018

aspon skorej pojdete do kostola a budu rychlo hotove snicle

sticker
laurika9
Autor odpoveď zmazal
erickatt
6. jan 2018

@rula Zajtra pečem kura, ale viac ozehlim

nivea777
6. jan 2018

@laurika9 netreba rozoberať Digi test..ak displej ukázal " - " tak j negatívny

zuzsat
6. jan 2018

@laurika9 nikdy sa nesmu rozoberat tycinkove testy...nerobi to dobrotu a casto dava falosnu nadej.... na digi bud vidis alebo nie

zuzsat
6. jan 2018

@laurika9 a ja som myslela ze hovorime o digi clear blue.kde ukazuje tyzdne tehotenstva a nie palickovy... lebo cler blue je citlivost 25 tieto mozu byt aj 10tkove...

sonya6
6. jan 2018

Kocky prosim o radu. Prva foto ovu testy 20dc druha 21dc ktory den boli pozitivne?? Ano je ich vela to nerieste bola som nafsena ze tak vysli po xy negativnych 😊 co myslite? Kedy bola ovulka?

myskahryzka
6. jan 2018

@sonya6 Pozitivny je ten piaty od vrchu na prvej fotke

sonya6
6. jan 2018

@myskahryzka dakujem 😊😊😊 ale preco boli take silne aj dalsi den? 😱

myskahryzka
6. jan 2018

@sonya6 Lebo ta hladina LH klesa postupne. Su stale dost tmave, no uz nie pozitivne. Vrchol je ten najtmavsi. Pockaj. Odfotim ti moje pre porovnanie. 😀😀

sonya6
6. jan 2018

@myskahryzka dakujem 😊

myskahryzka
6. jan 2018

@sonya6 3. a 4. su fotene v ten isty den.

laurika9
Autor odpoveď zmazal
sonya6
6. jan 2018

@myskahryzka ja by som povedala vsetky ale chapem 😂 ovu je do 48hodin??

myskahryzka
6. jan 2018

@sonya6 Ano, do 48. Ty si vsetky testy robila v jeden den?

nivea777
6. jan 2018

@sonya6 to už takto nezistis kedy si mala ovu..Hlavne,že sa zadarilo,už si 18tt a jeden deň hore dole uz,ale býva 12az 48hodin od pozitívneho testu

sonya6
6. jan 2018

@nivea777 ano zadarilo zistujem to kvoli znamej pytala sa ma na to 😊 dakujem 😊

sonya6
6. jan 2018

@myskahryzka ano v jeden ja som mavala anovulacne cykli a ked sa prvy krat objavila ciarka som bola taka natesena ze som ivh urobila dobludu 😂😂

myskahryzka
6. jan 2018

@sonya6 A hned v tomto cykle sa ti podarilo aj otehotniet?