icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

alilka
7. jan 2018

@reyka a koľko po ovu by si ako mala byť?

ja17ay
7. jan 2018

@tyxoe Ďakujem, si zlatá 🤗. Ms zatiaľ nic, občas mám pocit , že už príde, taká tupa bolesť v bruchu, ale ešte nič. A ty Ako?

ja17ay
7. jan 2018

@reyka pepino mne nikdy neduchoval, takze na 99% si tehulo 🤞👍
Zajtra bude silnejšia, o niečo... uvidíš. Už ti mešká ms?

reyka
7. jan 2018

@alilka vyprdla som sa na to cely mesiac, začalo to všetko s tým že mi štvrtok zobrali krv na hcg kvôli rentgenu v pondelok, mala som doma intimed test ktorý som si spravila “ala výskum” či duchuje a nie lebo sa v pondelok tak či tak dozviem či som alebo niesom tehotná, len včera mi test ukázal brutálneho ducha tak som si zo zvedavosti kúpila 10kovy a čakám na výsledky z krvi a uvidíme ktorý test duchuje 😂

reyka
7. jan 2018

@ja17ay nie, som 25 DC, ale beriem duphaston 14-24 a minuly mesiac som len spinila od 26. dňa 2 dni aj s prestávkami

simbatko
7. jan 2018

@ja17ay prepac neakor odpovedam..poobede som test robila

tyxoe
7. jan 2018

@ja17ay ejha tak to je dosť nádejné...ja som včera dostala pregnyl 10000 a v piatok som mala 18 a 16mm folikul tak uvidíme čo to prinesie

zuzsat
7. jan 2018

@tyxoe fuha az 10000? drzim palce. dufam ze od piatku do utorka je kazdy den tutu mutu

tyxoe
7. jan 2018

@zuzsat veru dosť snáď to nebude na škodu už od zajtra večera mám brať utrogestan...takže od piatku áno ale asi len do zajtra už aj bt klesla som zvedavá či zajtra stupne

zuzsat
7. jan 2018

@tyxoe no to staci do zajtra ale kazdy den. musi to vyjst... len to testovanie s 10000 bude zaujimave.... ja so mala 5000 a drzalo sa mi hcg az 7dpo....na 8a9dpo uz boli testy biele

tyxoe
7. jan 2018

@zuzsat vieš čo mi ostáva jedine čakať 😂 mám dôvod prečo netestovať ...hehe bude isto dlho v krvi až na 14dpo vyskúšam

lubica773
7. jan 2018

Ahojte
Chcela by som sa vás niečo opýtať. Decembri štvrtého sme mali mm tutu mutu. 😊 Decembri som krámy nedostala, ale to neberiem do úvahy, lebo nie každý mesiac mávam - mám nepravidelný. Som stále unavená ako pri 1. tehu . Podľa vás ak by som urobila test, tak by tam mali byť už dve krásne viditeľne čiarky? A ešte kramy som mala 23.11.2017.

ja17ay
7. jan 2018

@lubica773 ahoj
Takže... skús test, na tvojom mieste by som si ho už dávno urobila. Keďže si ms nemala už vyše mesiaca.... a to tutu mutu bolo iba 4.decembra? Je možné že aj z toho môže byť tehu. ☺
Určite nečakaj čo ti tu budeme písať my ostatné, ale šup šup testuj . Či ti test ukáže dve // uvidíš di pár minút sama 👍. Je pravdepodobnosť, že bude pozitívny.....

lubica773
7. jan 2018

@ja17ay
Ďakujem 😊

ja17ay
8. jan 2018

Ahojte, test som nerobila, prišla MS. Van ostatnym držím palce ,
päste atď 👍❤🤞,

sofinka156
8. jan 2018

Baby vidíte to čo ja ? 😁

sofinka156
8. jan 2018

Mám 3 dni do ms 😊

simbatko
8. jan 2018

Dobre ranko..vidíte nieco??😙

biba12
8. jan 2018

@sofinka156 áno ja vidím, tak veľa šťastia, nech silnie...
@simbatko na Tvojom teste nevidím nič.

slavkamatusko
8. jan 2018

@ja17ay ahoj aj mne dosla mrcha sme na to dve

sticker
luta13
8. jan 2018

@ja17ay
@slavkamatusko zienky, je mi velmi luto, ze vam dorazila MS a zaroven vam prajem vela uspechu v tomto cykle a najdete si svoje vysnivane // uz coskoro 🙏😘

luta13
8. jan 2018

@sofinka156 vidim slabucku druhu /...Drzim palceky, aby silnela...Testni zas za 2 dni, alebo vyckaj tie 3 dni do MS, ktory snad uz nepride a potom testuj zas...Verim, ze budu krasne // 😉

reyka
8. jan 2018

Zdravím baby, výsledok môjho krvného testu HCG je 0.1 😂 bola som tak na nervy že som ocikala další test aby som si bola istá že zle vidím, a zas mi vyskočil duch, ja sa z toho asi zbláznim... no nič, čakám MS radšej ako keby som sa mala nervacit 😅

luta13
8. jan 2018

@simbatko Ty nazivo nieco vidis, aspon dusika?...Mne sa tam zda slabulinky dusik, ale asi moc skoro este testujes, ci?...Nechcem Ta namotavat, no skus za 2 dni este testik - tento isty druh ak mas moznost...Drzim palceky 😉

luta13
8. jan 2018

@rula Tvoje vcerajsie testiky vidim ruzovo a s //...Verim, ze budu silniet 😉

luta13
8. jan 2018

@reyka nechapem Tvoje testy a Hcg...Je to zahada, tiez na nich vidim duchov...Nebral Ti krv prilis skoro este?...A si aj tak tehulka?...No uvidis, co bude dalsie dni...Ked MS nepride, zbehni este raz na krv...Drzim palceky, nech je vsetko tak, ako si prajes 😉

reyka
8. jan 2018

@luta13 no bral krv 22DC kvôli rentgenu, nie kvôli meškajúcej MS alebo niečo. Tak dnes by mala dôjsť tak uvidíme či dôjde... ale Dik, je to riadna záhada 😂

val9
8. jan 2018

@reyka ahoj moja.. to vazne si mala 0.1? Akosi nerozumiem tomu naozaj .. kedy by si mala mat ms?

luta13
8. jan 2018

@lubica773 tak ako, testovala si uz?...Ak ano, ako dopadol testik?...Daj nam sem vediet, pripadne hod fotecku 😉

reyka
8. jan 2018

@val9 ahooooj, hej hej vážne, však sa pozri 😂 dnes by mala dôjsť, od rana mám napätie v podbrušku, okrem toho absolútne nič, len o číslo a pól väčšie prsia ako normálne... uvidíme