Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@alilka vyprdla som sa na to cely mesiac, začalo to všetko s tým že mi štvrtok zobrali krv na hcg kvôli rentgenu v pondelok, mala som doma intimed test ktorý som si spravila “ala výskum” či duchuje a nie lebo sa v pondelok tak či tak dozviem či som alebo niesom tehotná, len včera mi test ukázal brutálneho ducha tak som si zo zvedavosti kúpila 10kovy a čakám na výsledky z krvi a uvidíme ktorý test duchuje 😂
Ahojte
Chcela by som sa vás niečo opýtať. Decembri štvrtého sme mali mm tutu mutu. 😊 Decembri som krámy nedostala, ale to neberiem do úvahy, lebo nie každý mesiac mávam - mám nepravidelný. Som stále unavená ako pri 1. tehu . Podľa vás ak by som urobila test, tak by tam mali byť už dve krásne viditeľne čiarky? A ešte kramy som mala 23.11.2017.
@lubica773 ahoj
Takže... skús test, na tvojom mieste by som si ho už dávno urobila. Keďže si ms nemala už vyše mesiaca.... a to tutu mutu bolo iba 4.decembra? Je možné že aj z toho môže byť tehu. ☺
Určite nečakaj čo ti tu budeme písať my ostatné, ale šup šup testuj . Či ti test ukáže dve // uvidíš di pár minút sama 👍. Je pravdepodobnosť, že bude pozitívny.....
Ahojte, test som nerobila, prišla MS. Van ostatnym držím palce ,
päste atď 👍❤🤞,
@sofinka156 áno ja vidím, tak veľa šťastia, nech silnie...
@simbatko na Tvojom teste nevidím nič.
@ja17ay ahoj aj mne dosla mrcha sme na to dve

@ja17ay
@slavkamatusko zienky, je mi velmi luto, ze vam dorazila MS a zaroven vam prajem vela uspechu v tomto cykle a najdete si svoje vysnivane // uz coskoro 🙏😘
@sofinka156 vidim slabucku druhu /...Drzim palceky, aby silnela...Testni zas za 2 dni, alebo vyckaj tie 3 dni do MS, ktory snad uz nepride a potom testuj zas...Verim, ze budu krasne // 😉

@reyka a koľko po ovu by si ako mala byť?