Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sewie skus odfotit na lepsom svetle 🙂
@boglarkaszabova neda sa mi lepsie ale skusila som upravit
@sewie mne sa tam niečo marí ale je to veľmi slabucke zatial, tak drzim palce aby silnela // 🙂
@ja17ay
Ahoj ako test ? 😊
@val9 presne tak!!! 😂😂😂 ja tomu neuverim až kým nebudú tisice na papieri z labaku 😂 ešte mám v zásobe jeden pepino test (bol 2 v 1) tak ho z čistej srandy spravím v stredu či ma ten duch neupustil konečne, ak nedôjde mrcha do tej doby 🤔 ale že by to znamenalo nejakú nádej, tak každú upozorňujem že mi o to absolútne nejde, pri HCG 0.1 sa to ani nedá 😂😂😂
@ivusik1111 ahoj... Ráno som písala sem, dostala som ms, hneď ráno, tak som test už robiť nemusela . 🙁 Budem čakať na ďalší pokus ✊
@ja17ay
Čože to naozaj ? 🙄To ma mrzí ale neboj nič nie je stratené 😊. Potom nechápem Tie testy 😏
@ivusik1111 inak.... tento mesiac (dec.+jan.) to tu riadne duchovalo, však? Ja by som si tie testy vtedy ani nerobila, lenže manžel naliehal, keďže mi fakt bolo zle a ani slepaciu polievku som nemohla dovarit, lebo sa mi dvíhal žalúdok 😄, hlavne keď som zacitila mäso 🤣.
@ja17ay
@ivusik1111 bábiky moje tak myslím že som po ovulke takže začína moje čakanie ...ten tvoj test má mrzí aj tá mrcha veď si videla ako mne duchovalo všetko 😔
som 2 DC. konecne na 53 DC som dostala ms. takze aj ja som duchovala o 106. uz nebudem robit testy.az ked mi bude meskat😂
@sewie ahoj len tak ďalej len nech silneju//

@reyka koľko dní už máš duchov na teste?