Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@lenkaaninka ani ja tam nič nevidím.
Baby ja to nechapem tie testy ze daco ukazu a potom.zrazu nic nerozumiem mne sa taketo este nestalo bud som bola alebo nebola nemoze byt ze tie palickove su dajake cudne ja som vzdy kupovala ocikavacie typu women secret a vzivote sa mi taketo nestalo ....
@lenkaaninka ja tam vidím niečo, teda... druhú slabú ružovú. Podľa mňa si tehu 🤗
@tyxoe
Držím prsty silno silno moja 🙏 Dúfam , ze ste sa poriadne snažili 😘. Dávaj priebežne vediet ako pokračujes, verím dúfam , ze konečne si nájdeš vytúžene // ❤️
@ja17ay
No to je dost divne 😏. Strašne s tými testami :( dávajú falošné nájdeje a potom nič ;( vyzeralo to tak nadejne u Teba
@lenkaaninka mne sa tam niečo uplne slaaaaabulinke piiidi dušik tiež javí, skús testovať o 2-3 dni
@reyka
Je tam ;) ja som mala takú ale oveľa slabšiu a som tehu ☺️. Myslim , ze sa môžeš tešiť ❤️
@ivusik1111 ďakujem 🙂 pomaly idem do tesca pre další test lebo sa mi nechce veriť 🙈🙈🙈
@reyka jeej Gratulujeeem aj my sa zase snazime
@tonjadabik2 ešte nie je čomu nechcem tomu veriť že je to tehu ja neviem baby som zmätená 😂 držím palčeky aby to vyšlo čím skôr ❤️❤️❤️❤️❤️
@reyka držím ti palce a Adam vedieť po ďalšom testovani
@reyka daj vediet
@tonjadabik2 budem veľmi rada!!! ☺️☺️☺️Okej
@ivusik1111 rozmýšľam či nákupom testy a budem testovať kedy mi vyprchá 10000pregnyl alebo asi vôbec až pokiaľ nebudem 14dppo
@tyxoe
Nekupuj zbytočne a vyckaj lebo zbytočne ta to bude lákať a budes sa zbytočne stresovať 🙂 vydrž este tak týžden a potom si kúp testy 😀
@ivusik1111 no joo super ešte týždeň vravíš hej 😂tak podľa teploty by malo byť vidieť či začne klesať pred mrchou ale som veľmi lenivá na meranie 😂😋