Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Takže ja dnes 15 dpo myslím a teat biely....už asi nemá zmysel čakať. Jedine ms
@mirkovci Kym nie je ms, stale je nadej. Mnohym kockam sa objavil duch na teste az po meskajucej menstruacii.
@nivea777 no mne chlapček zomrel v 31tt.. čiže aj preto tak veľmi s MM túžime po bábätku
@ejuska2586 držím palčeky
@liliana2222 - ahoj,
Pichli mi pregnyl a preto sa snažíme každý deň.
@karmela Ďakujem moja :-*
@petuska18 Ahoj. Ty dnes ako?
@ejuska2586 ahoj 🙂 ja som už ovu test ani nerobila, nechávam to už tak..už mám bolesti ako na MS dnes som 9 DPO, ale nejdem testy robiť...počkám či príde alebo nie tento týždeň. V piatok ideme na svadbu tak ráno si urobím ak nepríde, to budem už 13 DPO, až viem či si možem čosi dať 😀
@luta13 Noo ja sa nejako do toho nevyznam, neviem ich tak luštiť 😀 ale dakujem za upravu 🙂 Uvidíme, aj ked už mám bolesti na MS..Každopadne dám určite vedieť 🙂
Pekný dník🌹
@petuska18 Bolesti na MS mozu byt aj kvoli tehotenstvu. Uvidime. Ja by som mala v piatok dostat. Snad nepride...
@ejuska2586
@luta13 A ešte otázočku..vy sa isto vyznáte 🙂 Keď mi na 8DPO nebolo nič na teste vidieť, je šanca že čosi z toho ešte bude? Ďakujem 🙂 ♥
@ejuska2586 mne ukazuje kalendár o 2 dni, ale to je blbosť, lebo to by som bola len 11DPO cca a to je malo, mala som posunutu asi o 2 dni teraz ovu myslím.. 🙂
Som zvedavaaa nedočkavaa čo z nas bude 🙂
@petuska18 Urcite je sanca.mne napr ukazalo slabu ciarku az na 13dpo 😉
@liliana2222 pises, ze je to Lady max - ten mne nikdy neduchoval, ked som tehu nebola, bol snehobiely 😉...Vidim druhu slabucku /, testuj zas zajtra rano takymto testom...Drzim palceky a hod potom foto oboch pokope...Verim, ze budu // silnejsie 🙏😘
Baby kedy sa vam cca objavil ten tehuvytok? Este pred uhniezdenim, ci az po? Kolky dpo? Ja viem je to prudko individualne... Nepamatam si kedy presne sa mi prvom tehu objavil...
@ikonica Ja mam vodnaty od 7dpo. Ale ci som tehotna, alebo nie, je este otazkou...
@petuska18 vsetko je mozne!...Pozri moj album "Druhe dietatko Sebastian", tam mam testik robeny az na myslim 15DPO - sice som dovtedy netestovala, prvy test som robila az den po meskani MS, ale // su velmi slabucke, den po dni tmavli - kuk album 😉...Drzim palceky, nech si najdes za zopar dni vysnivane // 🙏😘
@ejuska2586 no ja mam taky ten kremovy trosku do zlta nezapachajici, nesposobujuci problemy, aky som mala pri tehu... Ale vo vacsej miere sa objavi len po velkej potrebe.... Takze to moze byt len klasicky vytok aky mavam pocas cyklu po ovu... Tak si nejdem nadeje robit....
@ikonica Moj je vodnaty az taky ako telove mlieko. Objavuje sa najviac rano a potom tiez pocas potreby... Ale mala som to takto 2x a zakazdym to bolo tehu... Inak mavam v taketo dni "suchoty"...
@ejuska2586 tak uvidime.. Musim vydrzat do soboty... Potom zacnem testovat...
@ikonica Ja do piatku. Vtedy by mala prist ta moja. Snad nepride...
@ikonica
@ejuska2586 babulky, obom vam drzim silno palceky, nech MS nepride vobec a mate na testikoch // 🙏😘
@ejuska2586 mne nema prist az 26.- 28.6. Ale testovat zacnem v sobotu 24.6.

@liliana2222 vyzerá to sľubne