Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@reyka tak predsa??? Waaw tesim s tebou. Ja aom uz od toho intimedu ani neskusala, ked si pisala ze testy nic a falosnych duchov robi 🙂)
@rula dakujeeeeem ☺️
@wewe28 hej hej presne 😄👌
@janula12345 ďakujem ☺️☺️ Nooo vyzerá to tak že áno predsa 😊
Baby robila som si tehu. testy uz 4 dni pred ms a su pozitivne , vcera vecer som si robila test pozitivny a dnes rano test pepino je druha ciarka uplne slabucka ...je o menej vidiet ako zo vcera večera ...je to normalne?
@sofinka156 najlepsie testovat s rovnakymi testami v kazdom je farbiva inak kazdy moze ciarku ukazat inak radsej si spravte rovnaky test ako tue pred tym a ked tiez bude slabsia tak radsej ist k dr
Baby stalo sa Vám alebo je to normálne že u niektorých je večer test silnejší ako napr predpoludním? Včera večer taký krásny test, a dnes je to take slabé... ale je to tam, len sa bojím aby všetko bolo OK 🤔😊
@sofinka156 vidíš presne toto riešim aj ja ☺️
@sonazitnanova robila som si pre istotu taky isty co vcera vecer a tam je druha silnejsia ako vcera cize asi to je ok...ten pepino ma vystrasil
@reyka ja to iste pepino test z dnes rana je ta druha ciarka slabsia a druhe testy su normalne tmavnu
@reyka ahoj neboj ja som mala slabsi z ranneho mocu a prvy som.robila poobede uplne silny a o dva dni rano slaby takze ano je to normalne tiez som.z toho mala haluze ...potom.o dalsie dva dni tiez poobede a uz kolajnice krasne niektore zeny maju silnejsi poobede ako rano asi zalezi ze vela tekutin vypijes alebo podobne neviem
@sofinka156 aspoň viem že si mám kúpiť iné testy alebo už nekúpiť žiadny radšej 😂
@sangre och to si ma trocha ukludnila, tak snáď všetko bude tak ako ma a nič sa nedeje. Dosť ma boli v podbrušku ako keby mala dôjsť MS a cely deň len ležím a spím
@lenkaaninka na segrinom teste vidim ducha...Drzim jej palceky a nech testuje zas zajtra 😉
@sofinka156 vcera fotecka = krasne // 😍
@reyka stáva sa všeličo,áno môže byť menej koncentrovaný..Daj si teraa chill out a testni buď zajtra ráno alebo večer.. testuj vždy obdeň v ten čas.. podľa mňa radšej z ranného moču obdeň.. možno by večer bola čiarka silnejšia ako v ten istý deň ráno ale či už budeš testovať obdeň ráno alebo obdeň večer,čiarka musi silnieť..si to zober tak že je škála sýtosti čiarky od 1do 20
Ráno je čiarka silná 1
V ten istý den večer povedzme 3
O dva dni ráno musí byť čiarka minimálne 2(cize silnejšia )
V ten istý deň večer musí byť čiarka minimálne 4(cize znovu silnejšia keďže predtým bola 3)
Snáď chápeš čo chcem povedať.. či už budeš vychádzať zo slabšej alebo silnejšej čiarky,o 2dni musí byť silnejšia ako predtým
@reyka niektore zeny maju vyssiu koncentraciu HCG poobede, alebo vecer.
@sofinka156 a uz vam meska ms? Drzim palce nech // pekne silneju 😊

@ivusik1111 dakujeeeem 😍😍😍❤️