icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

reyka
9. jan 2018

@ivusik1111 dakujeeeem 😍😍😍❤️

wewe28
9. jan 2018

@reyka gratulujem, je to tam 👏🏻😉

reyka
9. jan 2018

@wewe28 ďakujem ❤️ Asi sa mi sníva či čo 🤔😅☺️😍

wewe28
9. jan 2018

@reyka dobre poznám ten pocit ❤️ je to super ako sa to tu rozbehlo 😀

rula
9. jan 2018

@reyka juuuj, krasny test. Blahozelam. Budes mamaaa.Vela zdravia Ti prajem.

janula12345
9. jan 2018

@reyka tak predsa??? Waaw tesim s tebou. Ja aom uz od toho intimedu ani neskusala, ked si pisala ze testy nic a falosnych duchov robi 🙂)

reyka
9. jan 2018

@rula dakujeeeeem ☺️
@wewe28 hej hej presne 😄👌

@janula12345 ďakujem ☺️☺️ Nooo vyzerá to tak že áno predsa 😊

sofinka156
10. jan 2018

Baby robila som si tehu. testy uz 4 dni pred ms a su pozitivne , vcera vecer som si robila test pozitivny a dnes rano test pepino je druha ciarka uplne slabucka ...je o menej vidiet ako zo vcera večera ...je to normalne?

sonazitnanova
10. jan 2018

@sofinka156 najlepsie testovat s rovnakymi testami v kazdom je farbiva inak kazdy moze ciarku ukazat inak radsej si spravte rovnaky test ako tue pred tym a ked tiez bude slabsia tak radsej ist k dr

reyka
10. jan 2018

Baby stalo sa Vám alebo je to normálne že u niektorých je večer test silnejší ako napr predpoludním? Včera večer taký krásny test, a dnes je to take slabé... ale je to tam, len sa bojím aby všetko bolo OK 🤔😊
@sofinka156 vidíš presne toto riešim aj ja ☺️

sofinka156
10. jan 2018

@sonazitnanova robila som si pre istotu taky isty co vcera vecer a tam je druha silnejsia ako vcera cize asi to je ok...ten pepino ma vystrasil

nivea777
10. jan 2018

@reyka no môže byť hcg silnejšie večer ale takto zblednut by to nemalo..keď už raz máš hcg v nejakej hodnote tak hodnota neklesne..môže sa stať že večer a ráno by boli testy úplne rovnaké,ale zblednut určite nie

luta13
10. jan 2018

@rula je mi luto, ze MS dorazila...Prajem uspech v tomto cykle a ako pises, je lepsie testovat az po meskani MS, ja som skor nikdy netestovala 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏❤

sofinka156
10. jan 2018

@reyka ja to iste pepino test z dnes rana je ta druha ciarka slabsia a druhe testy su normalne tmavnu

sangre
10. jan 2018

@reyka ahoj neboj ja som mala slabsi z ranneho mocu a prvy som.robila poobede uplne silny a o dva dni rano slaby takze ano je to normalne tiez som.z toho mala haluze ...potom.o dalsie dva dni tiez poobede a uz kolajnice krasne niektore zeny maju silnejsi poobede ako rano asi zalezi ze vela tekutin vypijes alebo podobne neviem

reyka
10. jan 2018

@nivea777 a kebyže bol moc viac koncentrovanejši večer? Od rana som bola dosť na záchode tak netuším, naživo je to tam viac, čakám kým úplne vyschne test tak ako ten včerajší

sangre
10. jan 2018

@reyka som.chcela napisat ze ten hormon hcg je vecer silnejsi ako rano inak tiez mam dakde prispevok presne toto ze test bol slabsi ked pozres spatne 😂😂

reyka
10. jan 2018

@sofinka156 aspoň viem že si mám kúpiť iné testy alebo už nekúpiť žiadny radšej 😂
@sangre och to si ma trocha ukludnila, tak snáď všetko bude tak ako ma a nič sa nedeje. Dosť ma boli v podbrušku ako keby mala dôjsť MS a cely deň len ležím a spím

luta13
10. jan 2018

@lenkaaninka na segrinom teste vidim ducha...Drzim jej palceky a nech testuje zas zajtra 😉

sangre
10. jan 2018

@reyka nasla som.fotku kde tiez riesim.ze hen.baby rano slabsia jak vecer dva dni rozdiel

luta13
10. jan 2018

@sofinka156 vcera fotecka = krasne // 😍

reyka
10. jan 2018

@sangre no teda riadny rozdiel 🤔😂😅 a teda logicky žiadny problém nebol že? Len keby mi už konečne zdvihli telefón u gynekológa 😠

luta13
10. jan 2018

@reyka vecerny testik - krasne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

nivea777
10. jan 2018

@reyka stáva sa všeličo,áno môže byť menej koncentrovaný..Daj si teraa chill out a testni buď zajtra ráno alebo večer.. testuj vždy obdeň v ten čas.. podľa mňa radšej z ranného moču obdeň.. možno by večer bola čiarka silnejšia ako v ten istý deň ráno ale či už budeš testovať obdeň ráno alebo obdeň večer,čiarka musi silnieť..si to zober tak že je škála sýtosti čiarky od 1do 20

Ráno je čiarka silná 1
V ten istý den večer povedzme 3

O dva dni ráno musí byť čiarka minimálne 2(cize silnejšia )
V ten istý deň večer musí byť čiarka minimálne 4(cize znovu silnejšia keďže predtým bola 3)

Snáď chápeš čo chcem povedať.. či už budeš vychádzať zo slabšej alebo silnejšej čiarky,o 2dni musí byť silnejšia ako predtým

reyka
10. jan 2018

@luta13 ďakujem 😍😘❤️
@nivea777 hej hej diky moc za rady 🙂

luta13
10. jan 2018

@val9 na kamoskinom teste vidim dusika...Nech testuje za 2 dni zas, cize zajtra, ak je test zo vcera...Drzim jej palceky 😉

ejuska2586
autor
10. jan 2018

@reyka niektore zeny maju vyssiu koncentraciu HCG poobede, alebo vecer.

sangre
10. jan 2018

@reyka nie.krasne bilo srdiecko zatial vsetko.oki pridavam testiky som.robila alevzdy len poobede vtedy som.mala.vissi ten hcg hormon a krasne silneli takze mozes mat rovnako.ako.ja

sangre
10. jan 2018
sonazitnanova
10. jan 2018

@sofinka156 a uz vam meska ms? Drzim palce nech // pekne silneju 😊