Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zora2018 aj mne sa zda ze sa tam nieco crta 🙂
Ahojte baby 🙂 stalo sa vam niektorej ze sa Vam snivalo o tom ze ste dostali menzes a zostali ste tehotne? Podla snaru totiz dostat menzes znamena pocatie 😂 tak chcem vediet ci sa vam to niektorej stalo
@ivka973 ahoj no zatial tam nevidim nic, ale skus o 2-3 dni 🙂 drzim palce
@boglarkaszabova ďakujem pekne...3 dni mi uz meškajú a nemám ani ziadne príznaky ze by mali prísť ale v pondelok pôjdem k doktorovi nech aaspoň viem co mi je 🙂
@boglarkaszabova este nie. Bud uz bola alebo bude?
@janula12345 este nebola... tak budem testovat dalej a uvidim 🙂 dakujem
@tyxoe
Ahoj 😘 Tak ako ? Ako sa cítiš ? Testy nakúpené ? 🤗
@ivusik1111 Jojo všetko pripravené už nedočkavo čakám 😉😝 úžasný to bolo odpočítavanie začalo aj meriam stále teplotku
@tyxoe
Super super som zvedavá 🙂 kedy máš termín ''neočakávanej '' ms ? 😊
@ivusik1111 ja asi viac 😂 ..21/22 takže budúci týždeň už má od stredy budu svrbiet rúčky na testy 😇
@tyxoe
😅Zo mi je úplne jasne 🤗. Silno silno držím pršteky nech to vyjde 🙏🙏🙏
@ivusik1111 ahoj som 3dni dpo viem ze sskoro testujem len tak sa chcem spytat ci tam nieco vydite dakujem
@bibuska2
Nič tam nevidím bohužiaľ ... je to strašne skoro ...mne ukázalo slabulinkeho ducha až na 8DPO takze este času dost 🙂
Ahojte babenky a prepáčte za blbú otázku čo znamená DPO?
@dasaa den po ovulacii 🙂
dievcata, viem,ze ste tu snazilky, ale mne ide prave o opak.. vidite tam nieco? bohuzial, test skoncil uz v kosi a mam len tuto foto a je to fotene vecer pod lampou,takze je to zrejme dost skreslene.. problem je t´vtom, ze keby som uz aj bola tehotna, tak to nevadi, ale ten mesiac som dost cvicila prave aj narocne cviky, s kamaratkou sme stiahli flasu vina a bola som v saune.. aj po tom teste... menzes prisiel..a my sme s priatelom nemali pohlavny styk,ale bol pri mojom vchode a mohla tam byt kvapocka lasky...ja sa len bojim, ze som mohla byt tehu a ze som vlastnou vinou a nezodpovednostou potratila..aj ked neviem, ci sa takto dalo otehotniet ze nebol vo mne.. no posudte same..je tam nieco? ja tam nieco vidim,ale neviem ci to nebol len kanalik a zrejme to vyslo az po limite..na tieto testy som citala aj zle recenzie,ale aj dobre..je to rapiclear kazeta..dakujem vam.. :(

@reyka s radostou😍💖😘