Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 dakujeem 😊😊 dnes je den ms a zatial nechodiii 😊😊 vecer ma caka digi test tak hodim info ci naozaj som 😍
@ivka973 Odfot este suchy test. Slaba druha ciarka tam zatial je. 😉
Spravím si napozajtra ďalší a uvidím
@ivka973 ja vidím dve // ale kup iný testik a hod fotecku.drzim palceeee
@tonjadabik2 napozajtra si spravím ešte ...nejdem si robiť uz teraz 🙂
Je tam dusik🙂
Ahojte. Vcera som mala ducha na teste, s rapidclear ale kedze vraj duchuje tak som dnes zakupila iny test, a tiez duch. Nie je to z ranneho mocu, teraz doobeda robeny ale zda sa mi hrozne slaba ciarka na 14ty den. Co poviete? Realne je sice silnejsia ako na fotke ale aj tak sa mi zda slaba na ten den.
@janula12345 je to taaam si myslím Gratulkaaa
@janula12345 Ahoj. Mohla byť posunutá ovulácia, alebo ti len pomalšie stúpa HCG. Pokiaľ bude stále tmavnúť (každý 2-3 deň), tak je to ok. A hlavne, každý test má iné množstvo farbiva. Urob túto istú značku testu zas o 2-3 dni a uvidíš, či a ako stmavla. Držím palce a tíško gratulujem 🙂
@ejuska2586 @tonjadabik2 - dakujem, vyskusam este obden co to da. ak aj bude tmavnut, gratulovat si budem az po 8 tt. :D mam uz za sebou za 3 roky 3 spontanne, plus jeden zamlcany s kyretom. takze u mna je na gratulaciu az prekrocenie magickeho 8 tt. uvidime, co to da tentokrat.
@janula12345 A na vysetraniach ste boli? Ze co mohlo sposobovat tie potraty? Ja som mala rovnaky problem, zistili mi imunologicku pricinu a teraz som uz, nastastie, v 30 tt.
@ejuska2586 ano vsetko mame v poriadku. obaja. boli sme genetika, hemato, reproimunologia nitra, no vsade kam sa dalo. 3 ivf,, vsetky neuspesne ani len naznak. a pomedzi tie ivf som vzdy ostala tehu spontanne, ale teda zial. raz mozno - a mozno uz teraz :D nerobim si nadeje, ale verit zas asi treba. 🙂 super ze uz si takto v 30 tt, drzim palceky na uz coskoro plynuly porod 🙂)
@janula12345 Tak drzim palce, aby to tento krat uz vyslo.
@janula12345 ach máte za sebou veľa.. aj ja som mala zamlcany kyret v 13tt.. budem držať palceee

@ejuska2586 dakujeem 😍😍 dnes budem robit digi test tak eem hodim vysledok 😊😊