Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 ďakujem no som zvedavá ja tiež niečo vidím prikladám ešte teplotu
@tyxoe podľa.mna pekne teplotky.. divaj môj a.drzim palce.
@tonjadabik2 to ti len prebieha ovu 🙂 do testovania si este pockas 🙂...zajtra by ti mala vyskocit uz vyssie teplota.ja verim ze uz zajtra bude viac vidno na teste :(
@tyxoe ja viem. To len apka ale podľa môjho tela bola.asi ovulka skôr.. už nie sú plodné Výtoky a.krcek bol deň ovu zavretý.. ale bruško ma bolí to hej..aj prsníky.. no uvidíme.
@tonjadabik2 veď jasné musime mať aspoň nadej :(
@tyxoe hej.. nádej je stále..aj keď sa bojím..ale.snad.. nechám to na toho hore nech on rozhodne. No zajtra správ testik ďalší.
Tak u mna dnes cisty test, nechapem ☹
@tyxoe
Dúfam ze už Vám to tentokrát vyšlo ❤️Vyzerá to veľmi sľubne ❤️
@ivusik1111 bodaj by vidíš to tam či sa mi zdá?
@ja17ay dúfam že vidno a bude z toho niečo 😔😔tha teplota mi dáva nádej že možno a bola som u kadernicky a vôbec mi nechytilo farbu vlasy katastrofa že či niesom tehu. A ja že už si to začnem opäť myslieť 😕
@tyxoe
Jasne ze vidím ☺️❤️
@mini007 gratulujem... len este daj pozor...m9ja seatra sa tesila a v 6tt potrat takze nic nir je iste pokym neporodis
baby nestresujte tehulky potratmi. ako jasne ze sa vsetko moze stat ale xamlkvy potrat ci nebijuce srdiecko sa ovplyvnit neda aj keby len lezali s nohami hore.
tehulky uzivajte si kazdy jeden den a vzdy tteba verit ze v brusku je bojovnik....
@val9 no ja na tomto nevidím asi nič :-/

@tyxoe Nevidim tam, zial, nic ☹