icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

mini007
18. jan 2018

@zuzsat verim tomu, ze bude vsetko v poriadku a ze budeme krásne rásť. ❤️ každá žena sa najviac na svete teší, keď sa to dozvie

zuzsat
18. jan 2018

@mini007 tak tak .. tuez som sa bala ale verila som e vsetko bude ok.ono strach uz budeme mat do konca zivota o tych drobcov ci su v brusku alebo vedla nas cupitaju

mini007
18. jan 2018

@zuzsat presne taak 🙂

ja17ay
18. jan 2018

@tyxoe je to tam... ja vidím aj na tom druhom čiarku. Kedy budeš opäť testovať? Som na teba strašne zvedavá... A ta kaderníka mala podľa mňa pravdu 👍☺

tyxoe
18. jan 2018

@ja17ay myslis? ....no ja som tiez zvedava ...kupila som si tesst dr.max lebo na tych co mam ledva vidno prvu ciarku neze 2 :D :D :D ....som slepa potrebujem velke :D testy a silne ciarky-..prijdem domov a vecer si spravim som velmi zvedava dnes mi teplota vybehla na 37.17 o 0,07 viac ...

ingba
18. jan 2018

Diavčatá vidíte tam niečo ? 😕 ešte som len 24 dc ale nevydržala som

boglarkaszabova
18. jan 2018

@ingba mne sa tam nieco zdaa 🙂

sewie
18. jan 2018

@ingba ja aj vidim ale je tam mokry flak ako vyzera uschnuty? alebo neskusala si este jeden?

val9
18. jan 2018

@boglarkaszabova dnesny 🤗

ja17ay
18. jan 2018

@val9 krásny, ani sa nečudujem, že si nevydržala do utorka, byť tebou po takomto teste už skúšam každý deň, verím , že ti bude druhá / silnieť 👌

val9
18. jan 2018

@ja17ay rano som si este hovorila kaslem na to netestujem...zo srandy teraz som skúsila lebo mi to nedalo ....a zrazu toto v soku som 😄 taku čiarku som este nemala. Dakujem dufam ze bude nasadila som si uz druhy den kyselinu listovu 😍

baboja88
Autor odpoveď zmazal
tyxoe
18. jan 2018

@val9 waaw ty máš krásneho dusika ty si natom tak ako ja ale ja nemám žiadny progress aspoň nie tak výrazný ako ty 😔😢

@ja17ay moja posud sama dnešný večerný zajtra asi nebudem robiť len smutná som z toho musím upravovať aby bolo vidno niečo na fotke na zivo je to slabulinke

val9
18. jan 2018

@tyxoe z vlastnej skúsenosti ti vravim vydrz ...ja som dnes rano netestovala, lebo ma to uz nebavilo, ze tam nic poriadne nie je .. teraz zo srandy tento a aha ...vydrz a netestuj kazdy den 😊 dufam ze ti bude silniet, lebo stale tam je nieco vidno nezufaj😘

erickatt
18. jan 2018

@val9 to je úplne úžasné

ja17ay
18. jan 2018

@tyxoe ale neboj sa , hlavne nie vzdávať sa už popredu. Ja tu niečo vidím... skús ak máš chuť dať predsa len aj originál bez úpravy. Ešte máš stále času dosť moje zlaté ❤.

mirkovci
18. jan 2018

Ja už neviem akému testu mám veriť. Aj dr max ma naposledy sklamal. Tak krásny duch,voľne okom vidieť a nakoniec ms z toho bola. Ktorému testu mám veriť ....8€ za digitálny veru nechcem vyhadzovať

tyxoe
18. jan 2018

@ja17ay teraz fotení už vyschol a originál takto vyzerá...ja viem že ešte do utorka mám

val9
18. jan 2018

@erickatt dsom zvedavá co sa bude diať do utorka🤗

ja17ay
18. jan 2018

@tyxoe ale veď niečo sa tam "ružovie " 😊
Ja som si ho dala aj na negatív a je tam tzv duch. Skús hned rano test.

tyxoe
18. jan 2018

@ja17ay faaakt? myslíš 😲 no ja zvedavá ....no vyskúšam zajtra ráno čo to dá len ja už nechcem si robiť nádej...vieš mi tu dať negatív ako vyzera?

boglarkaszabova
18. jan 2018

@val9 supeeeer gratulujem 😇

bibuska2
18. jan 2018

Ahojte dnes poobede som testla

ivusik1111
18. jan 2018

@tyxoe
Aj ja vidím druhu ciarocku ❤️

tyxoe
18. jan 2018

@ivusik1111 a len aby silnela 😔a nieje to len ilúzia

dasaa
18. jan 2018

@ingba ja tam nie čo vidím také slabucke

dasaa
18. jan 2018

@val9 krasne už ti bude len silniet držím prsteky

madamzel123
18. jan 2018

Caute baby, chcem sa opýtať na vas nazor.poslednu ms som mala 27.12., potom som mala styk 2.,6.,14.teho januara.mali sme styk s ochranou,avsak nie od začiatku.ejakulacia bola mimo mna zakazdym.dalsiu ms som mala dostat zajtra,ale prisla uz v pondelok len spinenie, potom ut a str krvácanie a dnes uz len hlien s krvou trošičku.od 7meho som mala citlivé prsia az do príchodu mrchy, teraz je to už lepšie.doteraz som mávala pravidelnu vzdy 24den cyklu.je pravdou ze som posledné dva mesiace začala po 7r.pohlavne fungovať,tak teraz neviem,ci to mi mohlo rozhadzat cyklus, hormóny atd,alebo mam chystat vybavicku😏

nivea777
18. jan 2018

@madamzel123 nic nechystaj,tehotna nie si

ivusik1111
18. jan 2018

@tyxoe
Musíš veriť moja ❤️ Viem , ze už si si prešla veľa za vytuzenym bábätkom ale nesmieš mat negatívne myyslienky ... mysli pozitívne a uvidis ze to vyjde , verím v to 🙏❤️

madamzel123
18. jan 2018

Ked mi to pride divne,prsia ma vzdy boleli par dni pred ms,teraz od polovice cyklu.ms mi chodila stale ako hodinky,teraz o par dni skor..je to cudne😕