Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ja17ay myslis? ....no ja som tiez zvedava ...kupila som si tesst dr.max lebo na tych co mam ledva vidno prvu ciarku neze 2 :D :D :D ....som slepa potrebujem velke :D testy a silne ciarky-..prijdem domov a vecer si spravim som velmi zvedava dnes mi teplota vybehla na 37.17 o 0,07 viac ...
@ingba mne sa tam nieco zdaa 🙂
@boglarkaszabova dnesny 🤗
Ja už neviem akému testu mám veriť. Aj dr max ma naposledy sklamal. Tak krásny duch,voľne okom vidieť a nakoniec ms z toho bola. Ktorému testu mám veriť ....8€ za digitálny veru nechcem vyhadzovať
@val9 supeeeer gratulujem 😇
@tyxoe
Aj ja vidím druhu ciarocku ❤️
@ivusik1111 a len aby silnela 😔a nieje to len ilúzia
Caute baby, chcem sa opýtať na vas nazor.poslednu ms som mala 27.12., potom som mala styk 2.,6.,14.teho januara.mali sme styk s ochranou,avsak nie od začiatku.ejakulacia bola mimo mna zakazdym.dalsiu ms som mala dostat zajtra,ale prisla uz v pondelok len spinenie, potom ut a str krvácanie a dnes uz len hlien s krvou trošičku.od 7meho som mala citlivé prsia az do príchodu mrchy, teraz je to už lepšie.doteraz som mávala pravidelnu vzdy 24den cyklu.je pravdou ze som posledné dva mesiace začala po 7r.pohlavne fungovať,tak teraz neviem,ci to mi mohlo rozhadzat cyklus, hormóny atd,alebo mam chystat vybavicku😏
@madamzel123 nic nechystaj,tehotna nie si
@tyxoe
Musíš veriť moja ❤️ Viem , ze už si si prešla veľa za vytuzenym bábätkom ale nesmieš mat negatívne myyslienky ... mysli pozitívne a uvidis ze to vyjde , verím v to 🙏❤️
Ked mi to pride divne,prsia ma vzdy boleli par dni pred ms,teraz od polovice cyklu.ms mi chodila stale ako hodinky,teraz o par dni skor..je to cudne😕

@zuzsat verim tomu, ze bude vsetko v poriadku a ze budeme krásne rásť. ❤️ každá žena sa najviac na svete teší, keď sa to dozvie