Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Viem aj mne sa zda :(... Uz skoro 7mesiacov su negativne 😭😢
@happy9911 vies niesom.odbornik ani sa nechcem mudrit ale mozno by si mala menej tlacit na pilu ak.ma chapes ja ta chapem ze velmi chces ale mozno to viac skodi ze sa furt sledujes meras a robis ovu testy mozno by si to mala nechat tak uvolnit sa a prestat to riesit kazdy mesiac ...ked to ma prist pride to vermi proste vypni neries to uzivaj si zivot bud vklude a pohode ono vela robi aj psychicky stres vies ...fakt to myslim.v dobrom.dufam ze si sa neurzila ale fakt sa treba dat do pohody a prestat toto riesit uplne sa daj do kludu otvorte vecer vinko urobte romantiku hlavne ziaden stres nic a neriesit ziadne testy ...vermi drzim.palce a verim ze co nevidiet hodis pozitivny testik😍💖
@ivusik1111 ahoj ako sa mate vsetko v poriadku uz si sa dlho.neozvala😍
Aj vám dievčatka prajem každej aby ste si našli takéto kolajnice, aby vám rano bolo zle a aby babatko krásne rástlo. Držím vám všetkým palčeky! Hlavne myslieť pozitívne, môj chlap mi povedal, že láska nezúfaj, podarí sa to nabudúce.. moja odpoved? Nie zlatko, ja verim tomu, že sa to podarilo. A ? Na ďalší deň // . ✊🏻✊🏻😘😘😘😘
Tak som zatrapošila a môžem ísť variť obed :D
@val9 urcite tam daco je, aj na negative vytiahlo aj druhu ciarku, drzim palce, aby tmavla 👍
@monika_akinom dakujem pekne dufajme 🙂

@happy9911 nevidim tiez nic mrzi ma to😦