icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

sangre
20. jan 2018

@happy9911 nevidim tiez nic mrzi ma to😦

happy9911
20. jan 2018

Viem aj mne sa zda :(... Uz skoro 7mesiacov su negativne 😭😢

lenka277
20. jan 2018

Dakujem za nazory zienky 😊 skusim neskor ak nepride m.....
@tyxoe drzim palce!

sangre
20. jan 2018

@happy9911 vies niesom.odbornik ani sa nechcem mudrit ale mozno by si mala menej tlacit na pilu ak.ma chapes ja ta chapem ze velmi chces ale mozno to viac skodi ze sa furt sledujes meras a robis ovu testy mozno by si to mala nechat tak uvolnit sa a prestat to riesit kazdy mesiac ...ked to ma prist pride to vermi proste vypni neries to uzivaj si zivot bud vklude a pohode ono vela robi aj psychicky stres vies ...fakt to myslim.v dobrom.dufam ze si sa neurzila ale fakt sa treba dat do pohody a prestat toto riesit uplne sa daj do kludu otvorte vecer vinko urobte romantiku hlavne ziaden stres nic a neriesit ziadne testy ...vermi drzim.palce a verim ze co nevidiet hodis pozitivny testik😍💖

sangre
20. jan 2018

@ivusik1111 ahoj ako sa mate vsetko v poriadku uz si sa dlho.neozvala😍

val9
20. jan 2018

@tyxoe
@erickatt dnesny ranny ...netmavne vobec este slabsi je 🙈

ja17ay
20. jan 2018

@val9 ahoooj, niečo slabé tam je. Počkaj kým ti bude MS meškať, aspoň sa zbytočne nebudeš stresovat, ja by som na tvojom mieste este nehadzala flintu do žita 😉.

sangre
20. jan 2018

@val9 skus vecer ja som mala silnejsie vecer jak rano niekde vyššie som to uz s kockou riesila niektore mame ten hcg poobede silnejsi

tyxoe
20. jan 2018

@val9 myslíš že je svetlejší?😔to mi je ľúto ale i tak ešte nieje nič stratené pokiaľ nedôjde mrcha či?😔😕

val9
20. jan 2018

@ja17ay ahoj, ďakujem velmi pekne :* ano je ked som ju stmavila vybehla mi farba. Dneskom som si povedala, ze nebudem testovat kym mi nebude meskat ms, lebo uz so smutkom testujem co zasa uvidim, resp. neuvidim :/

val9
20. jan 2018
tyxoe
20. jan 2018

@lenka277 ďakujem 😊 každý palcek sa ráta

tyxoe
20. jan 2018

@val9 ešte je tam 😊 treba veriť ...ja preto som dnes nechcela testovať chcem byť v kľude

val9
20. jan 2018

@tyxoe ja pockam asi az do utorka nech sa nestresujem 🙂

val9
20. jan 2018

@sangre no neviem ... mozno skusim vecer, ale az zajtra... a potom pockam do utorka, ked uschol tak sa tam ryje nieco, lepsie to vidno, uvidime

val9
20. jan 2018

@tyxoe urcite je svetlejsi .. uvidime do utorka, len ci to nepride skor, lebo bolesti mam od rana

baboja88
Autor odpoveď zmazal
mini007
20. jan 2018

Aj vám dievčatka prajem každej aby ste si našli takéto kolajnice, aby vám rano bolo zle a aby babatko krásne rástlo. Držím vám všetkým palčeky! Hlavne myslieť pozitívne, môj chlap mi povedal, že láska nezúfaj, podarí sa to nabudúce.. moja odpoved? Nie zlatko, ja verim tomu, že sa to podarilo. A ? Na ďalší deň // . ✊🏻✊🏻😘😘😘😘

mini007
20. jan 2018

@baboja88 Ale toto je ovulačný test, nie tehu test

baboja88
20. jan 2018

@mini007 ja som taká sprostáčka :D v kope medzi tehotenskými som mala hodený jeden ovu :D vôbec som si to nevšimla a už som tu chodila a lamentovala ako je to to možné :D že musí byť určite pokazený :D

baboja88
20. jan 2018

Tak som zatrapošila a môžem ísť variť obed :D

ja17ay
20. jan 2018

@val9 na tej druhej upravenej je taaaaam 😊😊😊😊😊. Do utorka času dosť, vyzerá to nádejne. Držím palce. Skús teda vecer. Alebo až tak v utorok, aj keď viem, že je to ťažké nevydržal. Ale podla mňa si v tom 👍

wewe28
20. jan 2018

@val9 ja tam toho dušíka stále vidím 😉

mini007
20. jan 2018

@baboja88 v pohode 😂

nivea777
20. jan 2018

@val9 na tomto nevidim nic.. na tom predtym som cosi videla

val9
20. jan 2018

@wewe28
@ja17ay baby po uschnuti..neupravena...ja si myslim ze je to tam 🤔

monika_akinom
20. jan 2018

@val9 urcite tam daco je, aj na negative vytiahlo aj druhu ciarku, drzim palce, aby tmavla 👍

val9
20. jan 2018

@monika_akinom dakujem pekne dufajme 🙂

nivea777
20. jan 2018

@val9 porovnaj si testy..ak obden ciarka tmavne tak je dobre.. tak obden netmavne tak bud nie si tehotna alebo len skoro testujes.. ale ciarka tmavnut musi obden

val9
20. jan 2018

@nivea777 nemam ich vsetky... dnesny ked uschol tak vyzera tak isto ako ten zo stredy alebo stvrtka, co bol najsilnejsi ... pockam do utorka co sa bude diat..