icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

ivusik1111
20. jan 2018

@sangre
Tak vies bábätko si už začína robiť priestor 😀 Ja už mám brucho ako pri dcére v 5-6 mesiaci 😀

bibuska2
20. jan 2018

@tyxoe ok budem čakať drzim palce 🙂

bibuska2
20. jan 2018
bibuska2
20. jan 2018
tyxoe
20. jan 2018

@bibuska2 krásny testik ak si ich dáš všetky k sebe silnejú?ja som tiež zvedavá na ráno

reyka
20. jan 2018

@dada2610 mne presne takto začali duchovať intimed testy a vznikla z toho krásna čiarka ☺️☺️☺️

dada2610
21. jan 2018

@reyka
Aj moj test bol intimed😊 len sa bojim tesit, aby to nebol plany poplach

dada2610
21. jan 2018

Ahojte, tak dnes rano taketo testy...prikladam foto... nerozumiem tomu😟 toto su 10 tkove testy a nic tam nevidim...

ivka973
21. jan 2018

Ahojte baby potrebovala by som poradiť, možno ani nie poradiť len sa vyrozprávať...menzes mi mešká uz 10 dní mam nepravidelny cyklus keďže som brala hak a vysadila pred 5 mesiacmi ale každým mesiacom mi chodil aspon o deň dva skôr teraz však necítim ani prsia a tie som vždy cítila pred ms aspon týždeň mám slabé pichanie na ľavej strane pdobrusku ale len občas je to len zriedkavo mam biely výtok ktorý je hustý a je ho strašne veľa niekedy sa aj naťahuje a nie nieje to ovulacny ten viem presne aký je...boli ma hlava a občas ráno mi príde trošku tak nevolno ale som si myslela že to je z toho ze mam prázdny žalúdok no jest mi vôbec nechutí iba sladké...mala som silné akné na chrbte no to sa mi pomaly upravuje neviem z čoho z ničoho nič mam skoro čistý chrbát...cikat chodím veľmi často pijem vela vody ale vypijem vodu a 15/20 min a idem cikat...určite sa budete pýtať ci som si robila test ano robila v stredu a bol negatívny robila som si aj pondelok ale bol rozteceny a druha čiarka tam bola slabá keďže mi potom vyšiel negatívny neprikladala som pozitívnemu testu žiadnu pozornosť lebo bol rozteceny...necítim sa na tehotnú tak neviem čo sa somnou deje mam 20rokov..ďakujem ak si to niekto prečíta a aspoň sa pousmeje nadomnou😊😊 prilozim test pozitívny aj ten negatívny ak budete chcieť môžte pozrieť 🙂

ivka973
21. jan 2018

Ešte dopisem ze mykoza ani prechladnutie to nieje nič ma nepali ani nesvrbi...S obomi mam skúsenosti keďže mam chronické zápaly a opakovanú mykozu ale uz tretí mesiac mam od toho pokoj ako som začala brať wobenzym...žiadny zápal žiadna mykoza 🙂 🙂

boglarkaszabova
21. jan 2018

@ivka973 ahoj, ja by som tomu dala mozno par dni, skus testnut o take 2 dni ci predsa len nie si tehu 😉 je na tomto teste // len velmi slabucka

ivka973
21. jan 2018

@boglarkaszabova Ahoj ďakujem 🙂 a na ktorom prosím ta myslíš že su dve?

bibuska2
21. jan 2018

@ivka973 ahoj podľa mňa si tehotná 😉 a ešte sa chcem spitat koľko dpo si

ivka973
21. jan 2018

@bibuska2 no to vôbec neviem...S istotou ti ani neviem povedať či ju mám ale ovulacny hlien som mala ale kedy to naozaj neviem nesledujem sa až tak :(....ale skoro týždeň som mala ružový výtok potom ružový výtok s kuskami krvy a tahavy..Ja si myslím že mam len rozhádzane hormóny keďže ten test je negatívny ja tam nevidím ani náznak ciarky aj keď sestra povedala ze vidno kúsok no ja sa nevyznám 🙂

tyxoe
21. jan 2018

@bibuska2
@ivusik1111
@lenka277
@val9
@ja17ay
Tak baby mám deň pred mrchou a som smutná neviem či tmavne naposledy som si robila v piatok a dnes v nedeľu takýto testik čo myslíte je možné žeby hcg nestupalo dvojnásobne ?😔😢mne to prijde rovnaké skúsim ešte večer asi večer viac mi ukazuje..pripájam neupravenú foto

tyxoe
21. jan 2018
ja17ay
21. jan 2018

@tyxoe ale ja ju tam vidím, neboj sa dopredu... nemysli na zlý výsledok. Koľkým ženám sa krásne// dve ukážu až v 5-6tt, alebo prvý výrazne pozitivny až 4-5dni po meškaní. Mne sa tam stále ukazuje ta druha. Držím všetkých 10 👌. ❤

dasaa
21. jan 2018

@ivka973 ja tam vidím druhu čiarku slabucku skus si spraviť test o 2 až 3 dní

dasaa
21. jan 2018

@ivka973 na poslednej foto to vidno

tyxoe
21. jan 2018

@ja17ay žeby naozaj po viac ako 4 rokoch to vyšlo prirodzene? Mne to prijde ako žart 😂 stále čakám čo sa udeje 😊

boglarkaszabova
21. jan 2018

@ivka973 na tej druhej fotke je slabi dusik 🙂

val9
21. jan 2018

@tyxoe vydrz naozaj pozri sa na moj. Tiez ziadny posun. Večer bazalka 37.4 dnes rano 37.1 a priesvitny hlien, bolesti ako pred ms..kym nie je ms nic nie je stratene. ❤

ja17ay
21. jan 2018

@val9 @tyxoe
Baby vyjde to, uvidíte... ja vám tak veľmi držím palce. Obe máte testy , ktoré by som este stale nechala v sufliku na pamiatku.. ze takto to začínalo 😉☺......

val9
21. jan 2018

@ja17ay no uvidime ci dostanem predcasny narodeninovy darcek🤔🤗😄

ivusik1111
21. jan 2018

@tyxoe
Vidím stále druhu ciarocku.. nezufaj este je skoro mne tiež kým nemeškala ms tak som mala dusíka ktorého som videla iba ja a aha ... držím silno prsty a čakám podvečer na další testik ❤️

sangre
21. jan 2018

@ivka973 aj ja vidim aj na tom ciernobielom ale tazko sudit ci si tehotna skus spravit o par dni

ivka973
21. jan 2018

@sangre idem k doktorovi zajtra ak aj niesom tak mi uz meškajú pomerne dosť dlho tak sa aspon informovať co s tyym

tyxoe
21. jan 2018

@ivusik1111
@val9
@ja17ay kocky ste úžasná podpora ďakujem ...snáď sa to už neako viac ukáže 😊😊😊😊 ach sem tam má zabolí v podbrušku a nič vôbec sa necitim NATO 😂inak som si to predstavovala nechutí mi káva a zjedla by som i koňa

ivka973
21. jan 2018

@dasaa ano ten bol test co si myslím že je pozitívny ale ten na druhej foto je starší a tam nevidím vôbec nič

ivka973
21. jan 2018

@dasaa ty tam vidíš niečo?