Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ivka973 hej je to vidiet 🙂
@boglarkaszabova tak to máš oči ako jastrab lebo ja vážne nič nevidím :D zajtra ti napíšem ako som dopadla
@mamamajka85 Tehulkaaaaaaaaaa😘Gratulka👍
@simbatko myslis?mam este 4dni pred mrchou 😏
@mamamajka85 podla mna su vsetky pozitivne takze je to jasne .. jedine co ma zaraza ze uz 17dc bol duch.. kolky den si mala ovu ?
Dnes som kupila lady max test komfort..mate s nim niekto skúsenosti? Kedy je dobre si ho urobiť po koľkých dnoch po meskani ms,aby ukazal spravny vysledok? Ďakujem
@mamamajka85 anoo jasne urcite😙😙😙😙😙
@simbatko ďakujem,snad este zosilneju.
@mamamajka85 ciarky vidim aj ja ale to si musela mat riadne skoro ovulaciu
@tyxoe Anoo je to taaam Gatulkaaa
@tonjadabik2 pomalicky spracuvavam 🙂 dakujem :*
@tyxoe gratulujeem snáď sa aj nám raz podarí..
@tonjadabik2 ked nam po 4,5roka tak i vam musi..ja este tomu neverim az ked bude vetko potvrdene...ale mna drzala a drzi len viera
@tyxoe
Jasneeee je to tam ❤️❤️❤️Bože aká som rada za Teba 🙂 konečne sa dockas vytúženého babatka 🤗. Silno silno držím prsty nech je všetko ako ma byt 🙏. Neopísateľný pocit
@ivusik1111 budem sa modlit aby to naozaj tak bolo 👶🙏 velmi potom tuzim az zacinam mat z toho obavy 🤰😇
@tyxoe
Obavy ? Z čoho moja ?
@ivusik1111 ze je to sen a ja sa prebudim 🙂
@tyxoe tak nám sa podarilo..ale prestalo byť srdiečko a v 13tt som musela absolvovať kyret. Takže..snažíme sa dalej. Jún ale so. Rada že sa vám podarilo. Ako tak čítam tak teraz je veľa.zirn čo.sa im podarilo.aj nám snazilkach a tak tá samé pozitívne tehu testy. Takže december bol plodnyyy a asi aj január haha.
@tyxoe
Neboj neprebudís , nie je to sen , je to realita a môžeš sa podľa mna tešiť na svoje vytúžene a vymodlene bábätko , aj keď cesta k nemu nebola ľahká , určite bola dlha plna sĺz a sklamaní , ale ver , ze Boh vie ,ze si ho zaslúžiš a budes dobrou maminkou ❤️

@boglarkaszabova to tam vážne niečo vidíš? Kokos lebo ja nie buď som slepá alebo uz neviem 😀