Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ivka973 ked ake budu dalsie testy,ak budu tmavnut tak si tehotna,ak bude stale slaba ciarka tak pravdepodobne nic z toho lebo nie je mozne aby netmavli a tehu bolo zdrave.. a s tym mechurom ,kazdy dr ma ine postupy.. mne ani jeden nepovedal ze mam mat plny mechur a to som pocas tehu presla rukami asi 10 doktorov pri roznych sonach,poradniach,meraniach atď..
@ivka973 ahoj, tak mozno je este pri skoro aby tam videl nieco cez ultrazvuk 🙂 skus si spravit zajtra rano dalsi test a uvidis 🙂 ak si tehu ciarka bude urcite silniet 🙂 a mozno na dalsej kontrole uz aj doktor bude volaco vidiet 🙂 pekny den 🙂
@ivusik1111 krasneee moje mileee tak vela zdravicka zelam :*
@ivusik1111 jeeej gratulujem 😍
@ivusik1111 kraaasa. kolky tt si?
@boglarkaszabova no možno,že áno nechcem uz veľmi ani testovať 🙂 ale ešte zajtra posledný x a uz sa na to vykašlem 🙂
@ivusik1111 bože to je nádhera 😇😇😇😇 prajem len aby ste rástli rástli a boli zdravý 🙂 nech všetko dopadne tak ako má 👶👶 gratulujem 😍😍😍😍😍
@ivka973 ďakujem krásne ❤️
@janula12345
Začiatok 11 tt
@tyxoe ďakujem moja ❤️ Ty ako pokracujes ? Som zvedavá na testik
@ivusik1111 dnes som bola u doktora ale este nic nevidel co je samozrejme poslal ma na krv zajtra idem na krv ale ze sliznica a vsetko okolo maternica bola pripravena ale nie na mezes tak asi dobre sa to vyvija povedal 🙂 napisal včasna gravidita ...vecer urobim test mne rano ukazuje malo
@tyxoe
To vážne ? Juj teším sa teším veľmi 🙂 večer čakám na testik ❤️
@tyxoe noo daj testik ja som zvedavá bude to tam uvidíš. Držím palce
@tonjadabik2
@ivusik1111 stále si myslím že je slabý 😂 asi som pila ale chodím vkuse cikať 😔 tento je momentálny z pred hodinky...neviem noo stále čakám silné koľaje ale na tie asi si počkám takým tempom aj týždeň
@tyxoe niečo sa.mi tam zda

@mimiqa nie nezobral...nepochopila som spýtala som sa ho tak povedal ze to nejde surit ze mam prísť 8.2