Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tyxoe
Budes mat výsledky ?
@mini007 na 5 tt je to fajn cislo. Pozri si tabulky hcg po tyzdnoch a si v norme. A pekne stuplo za par dni. Super 🙂
@happy9911
Strašne zla foto ... nedá sa Ti lepšie odfotiť ?
@happy9911 nieco sa mari ale je to zle odfotene, hrozne tmave.
@janula12345 myslis ze mozem byt teda kludna? Doktor na utz vcera nic nevidel.. tak ma troska nastrasil s mimomaternicovym
@happy9911
Vidím druhu ciarku 🙂
Ivusik1111 nepride ti to skor ako kanalik? Ale tak potichu povediac, aj ja ju vidim 🙂
@mini007 nie som odbornik, ale pri mimomaternicovom je priznacne ze hcg rastie pomaaly, pokial viem. a tebe to od stvrtka do dnes skocilo podla mna extremne pekne. nestresuj sa, uvidis neskor, ktovie aky ma utz, za 1 tt, dva uz musi byt vidiet takze si pockaj a zatial kkludne oddychuj a ver. 🙂
@ivusik1111 moja nič z toho hodnota bola len 0,4 :( 😢 ževraj ešte je skoro ked som mala poslednu mrchu26.12 ...ale ved som 15dpo tak nechapem :(
@tyxoe
Este počkaj este je fakt skoro ...hlavne nebuď smutná a netestuj aspoň 2 dni ... Ved predsa lekár Ti včera povedal ze to vyzerá dobre nie ?
@ivusik1111 nebudem urcite lebo ma to len a len deprimuje ...vobec uz nemam chut som tak dufala ze uz budem mat aspon dovod sa tesit a stale len sklamanie :( ....tak snad je to ten pripad ze je skoro ...:(
@tyxoe
Nebuď smutná .. este nič nie je stratené Ved predsa aj lekár Ti včera povedal ze ide o včasnú graviditu ... vyckaj par dni a uvidis
@mirkovci nejsi sama aj mne dr.max duchuju stale ☹
@mirkovci a ine testy ti neduchuju? Podla mna je dr max jedna z najlepsich znaciek, takze divne. Nemoze byt zeby sa zadarilo aj odide to skor ako stmavne? Ako dlho sa snazite? Vyskusaj nabuduce 2 rozne znacky alebo ovulacny..
@janula12345 snažíme sa už dva roky. Toto sa mi ale zopakovalo 3 cykli po sebe. Ja som s nimi bola spokojná,jediné mi ukázali tehu pri synovi na začiatku. Ostatné boli ešte biele a dr max už duch. Ale že by mi to pokažde odišlo? To sa mi nezdá
dr. max duchoval aj mne.... a keby to nevidel aj mm tak si len pomyslim ze mi uz z ciarok sibe... raz som tu davnejsie aj jeden hodila a videli ho aj ine baby... neviem cim to je...
mne neduchoval ziadny test ak som.nebola tehotna nic mi nikdy neukazalo

Co poviete??