Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@bluebell0412 ahoj. Ja by som aj chcela ale sa aj bojim co ak zas nieco. No neviem ci by som mohla aj ja po prvej mrche kedze to uz bol 20 tyzden
@petuska18 Ahoj.... Ejuska2586 je Anjelik ako luta13 oni vzdy poradia,ukludnia a vysvetlia 💜💜💜💜💜
@kotatko12345 veru tak 🙂 všetko kočky su tu strašne zlaté, pomožu, poradia, podporia, velmi rada ich tu čítam, ide z nich velke dobro ♥
Tak ako pise @ikonica : O tom tato skupina je. A konecne bez stresov, ohovaraciek a rypania. Myslim, ze to bol dobry krok ju vytvorit...
@kotatko12345 Ďakujem zlatko... Ale sme tu na jednej lodi. Myslím, že si pomáhame a radíme navzájom. Ale tvoje slová potešili moje ❤
@miriamn76 to ti verim a chápem úprimne aj ja mám v sebe strach aj keď som bola menší týždeň ako ty.
Mňa tým dr prekvapil nečakala som ale po ms ešte musím k nemu na aj tak usg tak uvidime
@bluebell0412 ja som mala dva krat MA teraz toto tak obavy su velke a ktovie ci mi este cyklus nabehne ako ma a ci by sa aj zadarilo. Ak pivie ze mozeme skusat az po pol roku tak je to pase pre nas. Zajtra iden k nemu a potom tiez urcite pi prvej mrche ak dorazi uvidim co mi povie.
@miriamn76 tak držím palce nech máš hlavne všetko v poriadku a nech to je ako si zelas veľmi ti to prajem ☺
@bluebell0412 podobne ja tebe a do uspesneho konca☺😚
@ejuska2586 ta co taka tma? Na slniecku fot
@ejuska2586 ja uz som asi postihnuta syndromom duchov lebo ja uz ho vidim aj na tom tvojom
@ikonica Nemozem. Na tajnasa - som v praci. Ale nic tam nie je...
@ikonica Kiez by. Ale na originali nie je vidiet nic ☹ Skusim este zajtra rano z ranneho, ale velku nadej tomu nedavam. Nevadi. Zas o mesiac...
@ejuska2586 este vydrz... Kramy este nedosli!
@ikonica Ja viem. Len mi nejde do hlavy, ze mam milion priznakov a test nic...
@ejuska2586 trpezlivost... Nic ine neporadim... O par dni tu aj ja budem takto testovat... Ved ja truba som uz vcera jeden spravila... A nic to za to ze som len nejaky 2-3 dpo bola... Uplne iracionalne spravanie...
@ikonica Veď to :D Ja tiež viem, že mám ešte čas. Mrška má prísť až v piatok. Ale aj tak stresujem...

@miriamn76 Ahoj môžem sa opýtať chcete skúsiť ešte ci uz nie? Ja som teraz 32 deň od zákroku tiež čakám na ms.Mne dr povedal ze po prvej ms môžem byť znovu tehotná no najprv som nechcela o tom ani počuť ale zhodli sme sa s mužom.ze skúsime.