Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
poraďte, v sobotu som si robila test, nič neukazoval ....včera som mala mať ms (už mám upravený cyklus, chodí vždy presne), dnes je streda a ani chýru ani slychu po tom ....bolesť v prsiach mám ako pred ms, občas ma pichne v pobrušku, ale inak pohoda ...môžem byť tehotná, či? 😃 okrem toho asi tretí týždeň beriem kyselinu listovú
@uniquegirl
Môžeš aj nemusíš 😂
Inak sa nato asi odpovedať nedá.
To či si alebo nie nikto z nás tu netuší 😂 bohužiaľ...
@boglarkaszabovaja by som mala tiez zajtra dostat a mam obavy,pretoze ma pobolieva podbrusko a to som rano mala uz celkom vyrazne // 😏
@mamamajka85 treba verit ze mrcha nedoraziii 😇 a ze to konecne vyslo nam obom 😘😘
@boglarkaszabova dufam,ze to po troch rokoch uz vyjde. Snad sa nam zadarilo obom. 😘
@boglarkaszabova jasne ze bude uvidis ked spravis dalsi v piatok jake kolajnicky😄😂
Ja som zmatena z môjho tela. Zajtra by akože mala prísť MS, ale cítim sa úplne zvláštne. Žiadne príznaky že by mala byť. Ale na druhej strane testy biele ako papier. Som zvedavá ako tento príbeh skončí....

Ahojte,už dlhšie sledujem fórum a mám taku otázku možno malichernú ale predsa
Som 8dni od pichnutia pregnylu ,snažili sme sa tak ako mi Dr povedal dokonca asi aj viac a dnes som si robila tehu test
Myslite že ešte je to pozostatok pregnylu?dakujem za každú odpoved 😉