Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@dadulik6 baby maju pravdu,chod znova,nenechaj sa odbit,ved vies,za co bojujes...
@madamzel123 negativny test... prepáč, nič nevidím 😣
@mamamajka85 gratulujem 🙂
To bolo 6dni po pichnuti určite to bol pregnyl ale teraz neviem,len ma dole stále pobolieva dnes a včera aj hlava a žalúdok cítim dosť to nemavam
Pred ms ma bolia prsia a teraz nič ,neviem čo ten pregnyl mi trosku hormóny nezblbol,nechcem sa stále na to sústrediť a necht to plynúť ale akosi sa nedá 😱
Testujem stále je tam duch každý deň ,to čakanie do ms ma ubíja veľmi si želám nech ta fazuľka tam je
Dr mi povedal že mám testovať v deň ms inak že aj tak vyjdú negatívne ,hcg nemusí vždy zachytiť test
No ja sa budem testovať a uvidím čo sa ma stat sa stane nejako to asi neovplyvním len ma mätú tie moje stavy ako nevoľnosť a občasne pichanie bolesť dole
@zuzanka28 aj mne povedali ze netestovat
ha ha ha... no isto.... na krv som prisla vysmiata ako mesiacik na hnoji a sestricky ze aku mate dobru naladu a ja ze 25testov mi vyslo pozitivne a oni rehot ze kolkooo? mali ame tu rekord 8testov vy ste ho zdolala 😀 😀 😀 😀 😀
testuj tak ako to citis... mne sa na 12den po injekcii a teda na 10den po iui objavil takto duch...ale predtym bolo bielo
Včera ráno a dnes ráno biely a doobeda mali duchovia som z toho vážne na nervy 😱🙈🙈🙈 a testy?stale dokupujem a aj keď vravím že počkám vždy ich robím
@zuzsat veru... dufam ze dobre chuda musi byt riadne vystresovana.. nezavidim jej to... ja som tiez mala krv ale to ani nebola krv ale skor taka do ruzova a uz som plasila ze co sa deje a keby mi to do vecera nepreslo idem na pohotovost... chvalabohu som spinila iba 3x co som bola na wc a dovodom bol orgazmus takze som rada ze je vsetko v poriadku 🙂
@dadulik6 ci sa nam to vsetkym paci alebo nie, nieje medicina taka mocna carodejka aby udrzala odchadzajuce embryjko v takto skorom stadiu tehotenatstva. Mozu pichnut progesteron, ale to nieje vsespasne riesenie. Nic viac sa robit neda. Plus si treba uvedomit, ze napriek uhniezdeniu moze byt neprosperujuce a teda priroda rozhodne, ze odide. Taketo by si drzat nasilu ani nechcela. Lepsie ako cesta na pohotovost posluzi sa dat do kludu a cakat zmierena s tym, ze sa to deje z dobreho dovodu. krvacanie ale nemusi znamenat len potrat, moze to byt nejaky maly hematom to vznikol ako vedlajsi produkt uhniezdenia a potyka sa s tym nejedna zena. A ani s tym lekar noc nevie spravit, len cakat...
@dadulik6 kazdopadne drzim paste aby to dopadlo dobre, nikdy nieje prijemne vediet, ze mohlo byt babo a potom ... Toto je ta najtazsia vec aj na umelom oplodneni, ze viem odzaciatku, ze mam embryo v tele, ale neviem ci to nieje zrovna take co by v prirodzenom cykle odislo bez toho aby som si to vobec vsimla..mozem len dufat... Ked mi gyndos povedal, ze je bezne ked sa uchyti len kazde 10te, ale my o tom proste nevieme tak som bola dost v soku ale aj mi to pomohlo sa vyrovnat s neuspesnymi pokusmi.. Raz to babo pride..

@katyk22 ak by bolo embryjko uhniezdene dobre nemalo by prekazat ta injekcia... aspon nieco v tom zmysle mi vravel raz moj gynekolog