Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@katka.gzd gratulujem 😘 nech HCG stúpa
@katka.gzd gratulujem 🙂
@boba82 podla mna nevadi ze je po limite. skus za dva dni, bude uz mozno do limitu aj 🙂
@zuzanka28
@janula12345 dakujem babule, napodobne drzim palce😉
Ahoj te baby uz mi to mešká 21 dni mávam 37dňové cykly uz tretí deň mam akoby len spinenie na vlozke nič ale keď sa utriem tak áno prvý deň som mala len ružové druhý krvavé a dneska je to tmavo hnedé az krvavé robila som si test ale je negatívny...10 deň beriem inofolic 2x1 sacok denne. Môže to byť tým nemáte s tým niektorá skúsenosť ? Ďakujem za odpoveď a všetkým tehulkam prajem krásne tehulkovanie 😊😊😊☺
@ivka973 Ahoj no je to dost zaujimave ja som od inofolicu taketo ucinky nemala, nemyslim si ze by to bolo z toho. U lekara si nebola?
PS: ďakujem 😇👶😘
Ahoj už sme si písali vyššie neviem či si pamatas, u doktora som bola pred týždňom ci náhodou niesom tehotná a mam prísť 8 na kontrolu lebo nič nevidel niečo vravel za sliznicu ale nepamätám si čo to bolo...nemôže to byť ze je maternica veľmi prekrvena z toho inotizolu? Sama si neviem rady som zo seba zúfalá a aj dosť mladá na takéto výkyvy podľa mojej tety ktorá je sestrička hahhhe 😊
Ja som tu zas stratena, necitala som vas tu vyse 2 tyzdne myslim..Mm bol na PN-ke a ja som stale bola v pohybe po domacnosti a liezol mi riadne na nervy chvilkami...Pribudlo vela stran, neviem, ci ich aj budem citat vsetky, asi aj nie, je toho velmi vela...Len narychlo ich asi prebehnem ocami...Prajem vam pekny vecer 😘
@kristina6014 vidim dusikov na teste - na vrchnom vyraznejsieho 😉...Testuj zas za 2 dni...Drzim palceky...
@mamamajka85 krasne tehutestiky...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@luta13 dakujem,ale neviem,ci sa udrzi.Od vcera krvacam,aj napriek pozitivnym testom.Cakam na vysledky z krvy a sono o tyzden-este nic nebolo vidiet,iba zväcsena maternica. 😔
@ivusik1111 foto zo sona z 22.1. krasne babätko...Velmi sa tesim s Tebou, ze krasne rastiete 😉...Pohladkaj brusenko za mna 😘

@katka.gzd tak potom to je jasne..