Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@luta13 zlatinko aj mne zase meškajú..ale iba jeden deň.. test som ešte nerobila.. ale spravím a potom mi na neho kuknes?
@tonjadabik2 juj moja, nech len MS uz nepride Tebe vobec teraz, az za rok 😉...Netestuj skor, pockaj este zopar dni, keby si mala len posunuty cyklus...Nech nie si zbytocne sklamana...Jasne, hod potom testik sem, alebo do IP, ako chces...Rada pozriem...Boh Ta zehnaj 🙏😘
@luta13 oki počkám páru dní.ta cyklus mi už prešiel a teplotky ako vtedy vieš.. ale neviem už si niesom ničím istá.. Ďakujem ty nás anjel.z neba.😴😇❤️💕
@tonjadabik2 neprehanaj s tym anjelom...Ja len budem velmi stastna, ked si najdes na testiku zasluzene a vytuzene // po tom, co si prezila minuly rok...No hlavne nestresuj, ak si tehulka, babätko sa udomacni u Teba tentokrat na velmi dlhu dobu 😉...Klud Ti prajem na dusi a pekny vecer 😘
@luta13 ťa ľúbim. Ja dúfam..že hej že bude dievčatko. Ale mešká mi len 1 deň zajtra to už bude 2..dni. noo práve preto..už by som ti druhýkrát nedala. Musí to byť všetko dobré. Ďakujem Zlatko ozvem sa.
@tonjadabik2 aj ja Ta lubim moja, len vyckaj, neunahli sa a bud pripravena aj na MS, keby nahodou dorazila, aby si nebola smutna potom velmi...Verim, ze nepride uz vobec 🍀❤
@boglarkaszabova Tvoj testik spred tyzdna, vidim krasne //..Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@luta13 dakujem Ti velmi pekne ❤
@luta13
Ďakujem moja ❤️Nádherný pocit 😘
@prskavka2223 ahoj ani vidím tam silnejšieho dusika, myslím že môžem gratulovať👍👍👍👍👍👍😇😇
@prskavka2223 áno, vidieť druhú čiarku 😀
@prskavka2223 áno ja ju vidím 🙂

@mamamajka85 vyloz nohy a oddychuj...Drzim palceky...Boh s vami! 🙏