icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

luta13
31. jan 2018

@mamamajka85 vyloz nohy a oddychuj...Drzim palceky...Boh s vami! 🙏

tonjadabik2
31. jan 2018

@luta13 zlatinko aj mne zase meškajú..ale iba jeden deň.. test som ešte nerobila.. ale spravím a potom mi na neho kuknes?

luta13
31. jan 2018

@ivka973 tak ak to nebude tehu, nech je to aspon MS a nasledne nech sa vam zadari 😉

luta13
31. jan 2018

@tonjadabik2 juj moja, nech len MS uz nepride Tebe vobec teraz, az za rok 😉...Netestuj skor, pockaj este zopar dni, keby si mala len posunuty cyklus...Nech nie si zbytocne sklamana...Jasne, hod potom testik sem, alebo do IP, ako chces...Rada pozriem...Boh Ta zehnaj 🙏😘

tonjadabik2
31. jan 2018

@luta13 oki počkám páru dní.ta cyklus mi už prešiel a teplotky ako vtedy vieš.. ale neviem už si niesom ničím istá.. Ďakujem ty nás anjel.z neba.😴😇❤️💕

luta13
31. jan 2018

@dasaa ahoj, si tehulka?...Citam, ze poslednu MS si mala 18.12., cize uz Ti MS meska vyse 2 tyzdne, ci mylim sa?...Tesim sa s Tebou, ze Ti to konecne vyslo...Drzim palceky na prvu kontrolu, daj nam sem potom vediet 😉

luta13
31. jan 2018

@tonjadabik2 neprehanaj s tym anjelom...Ja len budem velmi stastna, ked si najdes na testiku zasluzene a vytuzene // po tom, co si prezila minuly rok...No hlavne nestresuj, ak si tehulka, babätko sa udomacni u Teba tentokrat na velmi dlhu dobu 😉...Klud Ti prajem na dusi a pekny vecer 😘

tonjadabik2
31. jan 2018

@luta13 ťa ľúbim. Ja dúfam..že hej že bude dievčatko. Ale mešká mi len 1 deň zajtra to už bude 2..dni. noo práve preto..už by som ti druhýkrát nedala. Musí to byť všetko dobré. Ďakujem Zlatko ozvem sa.

luta13
31. jan 2018

@mirkovci pekne // na Dr.Maxe, skoda, ze Ti len duchuju ☹ ...Doteraz neduchovali skoro ziadnej zienke, mozno len jednej, dvom, co som pocula...Je mi to luto, no silno drzim palceky, nech si uz aj Ty coskoro najdes svoje vytuzene a dlho ocakavane skutocne // 😉

luta13
31. jan 2018

@tonjadabik2 aj ja Ta lubim moja, len vyckaj, neunahli sa a bud pripravena aj na MS, keby nahodou dorazila, aby si nebola smutna potom velmi...Verim, ze nepride uz vobec 🍀❤

luta13
31. jan 2018

@boglarkaszabova Tvoj testik spred tyzdna, vidim krasne //..Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

boglarkaszabova
31. jan 2018

@luta13 dakujem Ti velmi pekne ❤

luta13
31. jan 2018

@natalianr krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie po tak dlhej dobe 🙂

luta13
31. jan 2018

@dadulik6 fotka testov z 27.1. krasne // na vsetkych...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Trosku som Ti zmenila kontrast na nich 😉

luta13
31. jan 2018

@dadulik6 ako pokracujes, zacala normalna MS, ci krvacanie prestalo?...Drzim palceky, ak je este moznost babätko udrzat 🙏

janedoe
31. jan 2018

@luta13 dakujem ti krasne. Len sa dost bojim, ze je to zase biochemicke, lebo mi slabne ciarka 😕 Ach trosku som z toho na
nervy. Lebo to uz je tretie za rok 🤔

bibuska2
31. jan 2018

@tyxoe ahoj chcem ti ukázať tehu test keď mi meškali krámy 2 dní a včera som dostala ms ale len ružové kvapky a teraz dačo viac ale stále sa mi to nejako nezdaa

ivusik1111
31. jan 2018

@luta13
Ďakujem moja ❤️Nádherný pocit 😘

natalianr
31. jan 2018

@luta13 dakujem ❤️

janedoe
31. jan 2018

@luta13 aaaaaa je to jasne.... urobila som si este jeden test, ze keby je naaaahodou zly...a aha ho 😕 horny je ranny...spodny teraz takze zase nic 😕 Strasne sa mi chce plakat.

prskavka2223
31. jan 2018

Zienky moje mam 4 dni do MS vidite dušika aj vy?

ivka973
31. jan 2018

@janedoe ahoj môžem sa sppýtať prečo sa ti chce plakat? Vsak ranný máš peknú čiarku a to ze ti teraz vyšiel slabší neznamená nič zle veď predsa pocas dna je horsie zachytiť hcg v moči ja na spodnom vidím slabú ciarku ale je tam

dasaa
31. jan 2018

@luta13 ahoj 🙂,ano poslednú som mala 18.12.a testy mi ukázali //. Neviem prečo nemôžem dať fotku cez mobil na plochu.Ku Dr. pôjdem až koncom februára. Podľa kalkulačky od poslednej menštruácii som 6tt.Ked budem nie čo vedieť z kontroly napíšem ti -🙂

ivka973
31. jan 2018

@prskavka2223 ahoj ani vidím tam silnejšieho dusika, myslím že môžem gratulovať👍👍👍👍👍👍😇😇

janedoe
31. jan 2018

@ivka973 kiez by mas pravdu 💜 .... velmi velmi si zelam, nech mas pravdu, ale mam velmi zly pocit. A tak ako som vedela, ze som tehotna mam pocit, ze sa nieco deje. Preto aj ten druhy test. Takto isto to bolo aj v lete, aj v oktobri. Testy krasne a postupne zacali slabnut.

wewe28
31. jan 2018

@prskavka2223 áno, vidieť druhú čiarku 😀

ivka973
31. jan 2018

@janedoe hlavne sa nestresuj ver že mam pravdu ja tomu verím a verím že všetko dopadne inak ako pred tým a čiarky budú len silniet...skús netestovat počkaj 2-3 dní a potom otestuj a uvidíš ze budeš mať riadne koľajnice!! 😉

janedoe
31. jan 2018

@ivka973 dakujem ti krasne. Si uzasna 😙 Fakt dufam, ze mas pravdu.

ivka973
31. jan 2018

@janedoe zamalo 😉 ozvi sa ked budeš mať nové správy, držím päste 😇😇

dasaa
31. jan 2018

@prskavka2223 áno ja ju vidím 🙂