Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ivka973 dakujem len este sa nechcem tesit...minuly mesiac som tiez mala dušikov a MS prisla sice boli ovela bledsi duchovia,ale aj tak...kupila som si aj digi test dnes,ale ten chcem skusit az v piatok 🤗😏
Zienky tie ktore ste si nasli dusikov este par dni pre ocakavanou MS mali ste aj vy take pocity v podbrusku mierne bolesti ako keby mala MS prist a nakoniec vam neprisla? Lebo mam 4dni do terminu MS a obcas cez den mam take bolesti ako pred MS
@prskavka2223 ja som sa tiez tešila a tiež raz zbytočne ale verím že to nieje tvoj prípad ty budeš vidieť krásne cisrkocky piatok a určite mi daj vediet a hoď sem aj foto!!!! 😉😇
@bibuska2 ahoj... neviem čo je s @tyxoe aj ja som jej písala no bez odozvy... Snáď je všetko v poriadku u nej.
Podľa mňa tvoje meškanie a následne príchod ms znamená, že nie si tehu 😔... podľa testu ktorý si sem dala je to negatívne. Mrzí ma to, je to môj názor, pretože nevidím dve // na teste a keďže ti ms meškali a potom prisli ( aj keď slabsie) , myslím, že na teste by už určite bolo aspoň niečo vidno voľným okom , bez úpravy.
@prskavka2223 jasne ze mali krpec sa uhniezduje roztahuje maternica bolesti podobne ako ked ma prist ms takze klud je to vsetko ako to ma byt🤗😄😘
@prskavka2223 ahoj... ja mám také pocity od 21DC , dnes som 24DC a stále občas pobolieva podbrusko. Ms čakám tiež 4-5.2 ale ešte netestujem, lebo viem, že je to zbytočné ( tento mesiac sme tomu snaženiu nič nedali 😃- iba ak by motyka vystrelila z toho 1x čo muž nebol prave na služobke 😄) . Digi test skús fakt až keď tak v piatok... ešte je skoro, aaaa veď, čo ma prísť- príde ❤👍. Držím palceky 😊
@prskavka2223 ahoj ja som tak mala bolesti ako pred menzesom a menzes som čakala 5 dní pred príchodom. Keď mi menzes meskal jeden deň u mňa bolesti stále boli. Už som si hovorila ze bud teraz dostanem alebo až na druhý deň. Menzes mi meskal 4 dní a tak som si spravila test.
@prskavka2223 držím prsteky 🙂
Cely januar som nedostala menstruaciu robila som si pred 5 dnami aj 2 testy oba vysli negativne bola som u gyn. ta mi robila vaginalny ultrazvuk ale hovorila ze tehotenstvo zatial nevidi ze mozno ze som otehotnela neskor ale ze tam nieje nic vidiet este tak som dostala vyvolavacku ale uz par dni mam tlaky pod bruchom a prsia ma bolia uplne inac .
@elenka3500 tak skus zajtra znova test....
@prskavka2223
Ja som ich mala donedávna a to som v 13tt takze je to úplne v poriadku neboj 🙂 a gratulujem ❤️
@ivusik1111 dakujeeem snad bude silniet 💜💜💜💜
@wewe28
@ja17ay
@kudusko dakujem krasne babule. Fakt mate snad pravdu. Lebo uz je fakt unavne snazit sa o 106. Dlho sa nedari a ked sa aj nahodou podari, tak odide. Davate mi uzasnu nadej. Aj ked.... tie veverne testy su slabsie ako ten z pondelka. Takze neviem neviem. Necham sa prekvapit v piatok 😊 Dakujem 💜
@sovicka24 ahoj neboj sa mrcha nepride 🙂 to aj ja som tak mala asi tyzden "bolesti" ako ked ma prist mrcha potom chvilu nic a pred 6tt mi zacali take nevolnosti ze az 😑🤢 uff toto ta prejde ked sa ti dostavia nevolnosti 🙂 ja som si predstavovala ranne nevolnosti tak ze max rano budem utekat na wc a potom mam cez den pokoj 😁 no trt... od rana az do vecera sa bojim ze sa povraciam... bojim sa cokolvek zjest, hlavne musim pomaly.. takisto aj pit.. pomaha mi cerstvy vzduch ako tak ale nakolko je zime spat vonku nemozem 😡 dufam ze to cim skor skonci lebo ide ma porazit z toho... v pondelok na prvom sone som bola na tom tak zle ze som sa vobec netesila ze vidim drobca ale uz som chcela odtial cim skor odist aby som bola doma ☹ pravidelne sa o 5 budim... no des..
@prskavka2223 ahoj,ja mám 3dned pred ms a bolesti dole už asi tyzden ak nie viac stále sa testujem a včera tam aj duch bol (robila som test asi o 10tej doobeda)dnes ráno som spravila a tam kde mala byt druha ciarka je cela polovica testu ružová nechápem 🤦♀️🤦♀️😞
Už neviem čo si mám myslieť bolesti sú a dokonca aj mi je ťažko dole pichá ale prsia nič som už taká akási nesvoja
Chcem vedieť čo teda :(
@zuzanka28 pridaj fotky testikov
@zuzanka28 aj mna pobolieva na MS stale aj dnes rano je to taka bolest s pichanim v podbrusku...aj mne je divne to, ze kazdy mesiac pravidelne pred MS bolia ma prsia hrozne a tento mesiac absoluuutne nic

@janedoe ahoj. Nedá mi nereagovať. Chápem tvoje obavy po tom všetkom, ale ako píše @ivka973, večer je ťažšie zachytiť hcg, takže sa tým nestresuj. Ver tomu, že teraz to dopadne dobre. Viem ako je ťažké to čakanie, ale skús test zasa až o dva dni ráno a uvidíš. Takto sa asi zbytočne stresuješ. Držím silno palce a isto nám sem potom hodíš nový test, kde budú čiarky silnejšie ✊🏻😉