Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@miriamn76 ďakujem 😉😘
@ejuska2586 no tmavá foto ale ja tiež všade uz asi duchov vidím lebo mne sa tam čosi mari tak ako @ikonica
@petuska18 je tam duch
@bluebell0412 Nie je tam nic. Na 100%
@ejuska2586 - skús ešte ofotit normálne a nechaj nás hľadať dusíka 😀
@bluebell0412
@chuchu86
@ikonica
Mozete lustit. Ale fakt tam nic nie je
@ejuska2586 tak tu to nevidim...
@ejuska2586 ja zacinam byt nachcipana... boli ma hlava, kycham, zapchal sa mi nos :/ a jasne ze som aj testovala ako porucha... a keby len tehu ale aj ovu... pritom viem, ze mam moc zriedeny moc co som cely den chlastala vodu... ja nemozem mat doma tolko testov, nie je to pre mna bezpecne

@ikonica Ved jak ja s tymto, co som dala. V tej dobe som mala vypite uz 2.5 l vody 😅
@ejuska2586 baby coto s tou vodou volyva nejak na tehu? 🙂)))
@7adka77 Neviem. Ja vzdy pijem vela 😝
😀 dobre robiiis....az teraz kukaam ty uz mas tri detuurencee
@7adka77 Nemam ani jedno. Jedna je osvojena neterka a dve som potratila. Cize mam len jedno. Ani to nie biologicke... 😢
@ejuska2586 :((( och to mi je strasne luto...som myslela ze svoje..ach tie potraty..to je ta doba velky stres...mi vravel gynda ze sa zvysila potratovost o 80 percent...ani sa necudujem priyom ako je kazdy uponahlany....ale verim ze kazda zena ktora tuzi byt matkou raz bude...snad by ponbozko nebol taky ze by jedno detatko nedozicil
@ejuska2586 my sme boli aj u urologa (nie skrz spermiogram ,koli inym veciam) a len tak vravim priatelovi nech sa spyta ze proste nedavame pozor a nic sa nestalo a on nam povedal ze to je vsetko v hlave ze cim viac MY ZENY nato myslim tym sa nam to neskor podari...pak upadamr do depky a uz je to cele v pecku..nam odporucil dofcu a s prazdnou hlavou to skusit tak...ale fakt je ze zena to ma zrejme stale v hlave :/
no ja asi idem byt chora ci co.... gebula boli... teplotka 37,1 zatial...

@petuska18 mari sa mi ze hej