Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@boglarkaszabova gratulujem 😍😘
@mamamajka85 ďakujem ❤
@bibuska2 ahoj, viem, že veľmi veľmi chceš, no včera si písala, že ti ms meškali a potom prisli a už si napriek tomu robíš testy... podľa mňa ( a myslím že aj viacero snaziliek) si myslím, že testy sú negatívne. Držím palce v ďalšom cykle, netreba nič siliť. Aj keď tam slabunky duch je, no už by boli podľa mňa po meskajucej ms a následne slabom krvácaní určite viditelnejsie ciarocky. 😔😟
@dadulik6 je mi to luto, ze babätko odislo, no ver tomu, ze nebolo zdravucke, kedze Ta takto opustilo...Lahko sa mi to pise, no urcite to dovod ma...Neskor by si sa mozno trapila, ze ma nejaku vadu, alebo by sa neskor prestalo vyvijat a bolo by to asi este tazsie prijat vsetko...Prajem Ti skore dusevne i telesne zotavenie a najblizsi mozny cyklus nech sa vam zadari...Boh Ta zehnaj! 🙏❤
@michaelkamj mne sa to nestalo, no silno Ti drzim palceky, aby // silneli...Ak mas testy este doma, daj ich pod seba v poradi, odfot na dennom svetle a hod ich sem 😉
@boglarkaszabova pekna prva fotecka zo sona...Gratulujem a ked budes mat dalsiu foto, pridaj nam zas sem a aj ako pokracujete...Prajem zdrave tehulkovanie 🤰🍀
@michaelkamj ratam, ze vrchny je najstarsi test, spodny najnovsi...ked porovnas prvy zvrchu a treti zvrchu, je krasne vidiet rozdiel, takze tmavne...Tehulka urcite si, // mas krasne...Testuj zas az za 2 dni, verim tomu, ze budu znova tmavsie...Drzim palceky...No snad Ti aj ine zienky k tomu napisu, ktore maju podobnu skusenost s testami 🙂...Ked budes najblizsie testovat, hod zas fotku 😉...A bud v klude 😘
@menojenepodstatne je to tam 🙂
@michaelkamj aj podla mna silneju 🙂
@menojenepodstatne to nie je duch, ale slaba druha /...Verim, ze pozajtra bude ovela silnejsia - hod potom zas fotecku, ked budes testovat...Trosku som Ti fotku vyjasnila 😉...Gratulujem a MS uz necakaj 🤰❤
@prskavka2223 áno,ja som to tak mala,dokonca v deň menstruacie som spinila, a už mám 7mes.drobca.
@michaelkamj 3.test je tmavší ako prve 2 ale 4.test je bledsi ako 3...skus dr max test
@luta13 dakujem urcite sem budem postupne pridavat vsetko! ❤🙏
@luta13dakujem krasne za povzbudive slova. Verim, ze bude vsetko OK. Ja som predsa len nevydrzala a vcera vecer testla. Bola som psychicky pripravena na belobu. Ale bola tam 😀 A tmavsia. Takze som sa upokojila a naozaj pockam s tym testovanim na nedelu/pondelok, nech uz su kolajnice 😊 Dnes dojdu nasi, tak snad sa nebudem tolko pozorovat hehe. Drz palce, nech tam potom tie kolajnice naozaj su a buduci pondelok, nech je bublinka tam, kde ma byt 😁
@menojenepodstatne intimed neklame 😉 ja som takto začínala s “duchmi” pred MS par dni a tehu som, takze ti ticho gratulujem 😊😊😊😊
@reyka ďakujem Ti

Dakujem baby skusim pozret 🙂