icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

katyk22
1. feb 2018

Dakujem baby skusim pozret 🙂

mamamajka85
1. feb 2018

@boglarkaszabova gratulujem 😍😘

sangre
1. feb 2018

@katyk22 ja tiez femibion 1 a teraz uz 2

boglarkaszabova
1. feb 2018

@mamamajka85 ďakujem ❤

sangre
1. feb 2018

@simbatko nevidim.nic 🙄

sangre
1. feb 2018

@katyk22 a ano kyselina listova som.brala pred oteho.od jameison neviem ci som.to spravne napisala

ja17ay
1. feb 2018

@simbatko ahoj, podľa mňa zatiaľ negativny... 😔

ja17ay
1. feb 2018

@bibuska2 ahoj, viem, že veľmi veľmi chceš, no včera si písala, že ti ms meškali a potom prisli a už si napriek tomu robíš testy... podľa mňa ( a myslím že aj viacero snaziliek) si myslím, že testy sú negatívne. Držím palce v ďalšom cykle, netreba nič siliť. Aj keď tam slabunky duch je, no už by boli podľa mňa po meskajucej ms a následne slabom krvácaní určite viditelnejsie ciarocky. 😔😟

luta13
2. feb 2018

@biba12
@reyka ja som si vcera vsimla, ze sewie ma na fotke rodne cislo, no nenapadlo ma upozornit ju na to...Myslela som si, ze si to uvedomila, ze ma tam vsetky udaje, ked fotku pridavala a ze jej to asi je jedno, kedze to sem takto dala 🙂

luta13
2. feb 2018

@dadulik6 je mi to luto, ze babätko odislo, no ver tomu, ze nebolo zdravucke, kedze Ta takto opustilo...Lahko sa mi to pise, no urcite to dovod ma...Neskor by si sa mozno trapila, ze ma nejaku vadu, alebo by sa neskor prestalo vyvijat a bolo by to asi este tazsie prijat vsetko...Prajem Ti skore dusevne i telesne zotavenie a najblizsi mozny cyklus nech sa vam zadari...Boh Ta zehnaj! 🙏❤

michaelkamj
Autor odpoveď zmazal
luta13
2. feb 2018

@simbatko skusala som to teraz upravit, no nejde mi to...Nieco sa mi tam mari, no mozno to len ja vidim a nic tam nie je, neviem...Skus testovat neskor...Kedy mas ne-dostat MS?...Drzim palceky 😉

luta13
2. feb 2018

@michaelkamj mne sa to nestalo, no silno Ti drzim palceky, aby // silneli...Ak mas testy este doma, daj ich pod seba v poradi, odfot na dennom svetle a hod ich sem 😉

luta13
2. feb 2018

@boglarkaszabova pekna prva fotecka zo sona...Gratulujem a ked budes mat dalsiu foto, pridaj nam zas sem a aj ako pokracujete...Prajem zdrave tehulkovanie 🤰🍀

michaelkamj
Autor odpoveď zmazal
dadulik6
2. feb 2018

@luta13 dakujem krasne za povzbudive slova 😊 som s tym uplne v pohode uz ani neviem preco ako keby sa ani nic nestalo to vnimam

luta13
2. feb 2018

@bibuska2 volnym okom vidim dusikov...Skusila som upravit, je tam dusik, ale testik bol este asi mokry, ked si ho fotila, ci mylim sa?...Lebo dusik je akoby rozpity trosku...Drzim palceky, aby silnel 😉

luta13
2. feb 2018

@michaelkamj ratam, ze vrchny je najstarsi test, spodny najnovsi...ked porovnas prvy zvrchu a treti zvrchu, je krasne vidiet rozdiel, takze tmavne...Tehulka urcite si, // mas krasne...Testuj zas az za 2 dni, verim tomu, ze budu znova tmavsie...Drzim palceky...No snad Ti aj ine zienky k tomu napisu, ktore maju podobnu skusenost s testami 🙂...Ked budes najblizsie testovat, hod zas fotku 😉...A bud v klude 😘

menojenepodstatne
2. feb 2018

Baby, vidíte tam ducha?? Alebo ma zrak klame? Krámy majú prísť zajtra

zuzsat
2. feb 2018

@menojenepodstatne je to tam 🙂

zuzsat
2. feb 2018

@michaelkamj aj podla mna silneju 🙂

luta13
2. feb 2018

@menojenepodstatne to nie je duch, ale slaba druha /...Verim, ze pozajtra bude ovela silnejsia - hod potom zas fotecku, ked budes testovat...Trosku som Ti fotku vyjasnila 😉...Gratulujem a MS uz necakaj 🤰❤

terez01
2. feb 2018

@prskavka2223 áno,ja som to tak mala,dokonca v deň menstruacie som spinila, a už mám 7mes.drobca.

michaelkamj
Autor odpoveď zmazal
nivea777
2. feb 2018

@michaelkamj 3.test je tmavší ako prve 2 ale 4.test je bledsi ako 3...skus dr max test

boglarkaszabova
2. feb 2018

@luta13 dakujem urcite sem budem postupne pridavat vsetko! ❤🙏

menojenepodstatne
2. feb 2018

@zuzsat
@luta13 Ďakujem baby, doma už mám dieťa na koňovi som dlhé roky ale radšej som si spravila druhý nick lebo mám tu kamošky.. Určite hodím foto o dva dni.. Teším sa ďakujem

janedoe
2. feb 2018

@luta13dakujem krasne za povzbudive slova. Verim, ze bude vsetko OK. Ja som predsa len nevydrzala a vcera vecer testla. Bola som psychicky pripravena na belobu. Ale bola tam 😀 A tmavsia. Takze som sa upokojila a naozaj pockam s tym testovanim na nedelu/pondelok, nech uz su kolajnice 😊 Dnes dojdu nasi, tak snad sa nebudem tolko pozorovat hehe. Drz palce, nech tam potom tie kolajnice naozaj su a buduci pondelok, nech je bublinka tam, kde ma byt 😁

reyka
2. feb 2018

@menojenepodstatne intimed neklame 😉 ja som takto začínala s “duchmi” pred MS par dni a tehu som, takze ti ticho gratulujem 😊😊😊😊

menojenepodstatne
2. feb 2018

@reyka ďakujem Ti