Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@andulkaa2003
aj ja tebe bol by to super darcek na valentina
Baby prosim vas ake lieky mozem brat ked som tehu a skolila ma choroba? 😭😭😭😭je mi na umretie
@sevcikovaanna vidím držím palce ☺
@sevcikovaanna zatial nevidim nic dusikovske, no ak MS v nedelu nepride, testni v pondelok rano 😉...Drzim palceky, nech sa zjavi dusik - hod potom foto 🙂
@andulkaa2003 vidim slabu ruzovu druhu /...Verim, ze bude silniet...Drzim palceky...Testni zas o 2 dni 😉
@sevcikovaanna na mamateste vidim ruzovu druhu slabucku /, ale je tam 😉...Skus este Lady max test, ale az den-dva po meskani MS 😉...Ta Ti myslim uz nepride tento rok 🙏😘
@sevcikovaanna trosku som Ti upravila fotecku 😍
@luta13 ďakujem si zlatá! 😘
baby, kto má skúsenosti s testami Livsane z lekárne Benu?
Nema niekto skúsenosť z coho sa môže skrátit cyklus z 26dni, ktorý som mala este v jeseni na 20dnovy?? Co to moze byt? Uz druhy mesiac to takto mam😕
@mini007 mozno crevna chripka..
@michaelkamj super. Dufam, aj ja ze vsetko bude v poriadku ✊ A nie.... ja este stale nemam kolajnice. Sice tmavne, ale feeeees5 pomaly. Dufam, ze ale budu, lebo velmi velmi velmi si prajem, aby to tentokrat vyslo. Ale v oktobrovkach tiez jednej babe pomalicky tmavla ciarka a bum...20 DPO kolajnice az do Prahy. Tak sa na to spolieham 😊
@luta13 dufam dufam dufam ✊ Aj ked fakt sa to stvera velmi pomaly. Ale tusim aj pri prvom som si na kolajnice pockala. A musi to vyjst. Ved oktobrovcata su super a nemusela by som ani menit garderobu 😁 Ja som sa nastavila na to, ze si uzivam tehu kazdy den, kym sa telo alebo priroda nerozhodne inak.
@mimuska18 ja na nic nevidim ziadneho ducha
@madamzel123 ďakujem za odpoveď
@madamzel123 skús si ich dať do negatívu a uvidíš ale v pohode každý máme nejaký názor možno máš pravdu a ja si len namýšľam 😊
@mimuska18 v pohode,mozno ja uz blbo vidim😊 uz mam svoj vek😁

@sevcikovaanna držím palce, päste všetko!🤗nech sa podarí a ms nech nepríde 😉