Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@katrinka12 no ja tam nevidim nic,prepac..
@madamzel123 aj ja si myslím,že tam nič nie je...a možno aj skoro testujem,mám dva dni do ms,tak uvidíme...
@katrinka12 desiatkovy test?
@simbatko ja tiez nevidim ziadneho dusika😕
@madamzel123 Áno
@katrinka12 mne ukazal slabu ciarku uz pat dni pred ms..ale kazda sme ina,podla toho sa neda.skus o dva dni znova a daj vedieť 😊
@chmurkaxy
Môj prvý benu test s mikro dusíkom ktorého som videla asi iba ja a som v 13 tt 😊 Držím prsty nech tmavne 🙂
@ivusik1111 a to si bola kolko v tom case pred ocakavanou ms? Bol 10tkovy?
@madamzel123
Myslim ze nejaké 4 dni pred ms .... áno bol desiatkovy ;)
@ivusik1111 benu testy su tie livsane?
@madamzel123
Áno áno to su tie Livsane ... to manžel s ním prišiel domov som pozerala ze co za test kúpil ... prvýkrát som vtedy videla tu značku
@ivusik1111 ale na tom teste fakt nic nevidno😁
@madamzel123
Ja som videla a nemýlila som sa 😀 Lepšie to bolo o niečo vidieť keď bol test rozobratý ale ako vravím , asi som ho videla iba ja 😀
@menojenepodstatne ahoj, ja som si robila tento test v piatok rano a hned som mala dve ciarky, poobede som si spravila opat bol biely aj v sobotu a nedelu....skusala som aj inu znacku, tiez nic....ja fakt neviem co to bolo....drzim palce nech silnie, skus este poobede ci nebude silnejsia😉
@menojenepodstatne to je 25kovy test... mozno preto silnie pomalsie... desiatkovy si neskusala?
@ikonica tento som v Kauflande kúpila.. Skúsim dnes pozrieť 10kovy 🙂
@boba82 ja testujem asi týždeň.. Stále s touto istou značkou.. Bol úplne biely ale v piatok už bolo vidno druhú čiarku.no včera aj dnes sa mi zdá stále rovnaká.. Dnes skúsim kúpiť lepší
@menojenepodstatne drzim palce😉myslim, ze u Teba to vyzera nadejne😉
@boba82 ďakujem 🙂
@menojenepodstatne ahoj, tento test je 25 kovy, chod si kupit 10 tkovy, a budes mudrejsia. verim, zesi v tom.
@rula ďakujem určite dnes pôjdem kúpiť citlivejší a zajtra ráno zas testujem 🙂
@menojenepodstatne kup di od lauritky..okrem toho ze to vide oomniho lacnejsie tak su presne..mne duch ukazal vzdy tehu
@luta13 neudržalo sa 😭
@mamamajka85 😞😞😞
@mamamajka85 😢😢

@chmurkaxy nepoznam tie benu ale toto nevyzera zle len vies co je dolezite abz tmavol drzim moc moc palceky vies baby tu ta nepoznaju ako dlho sa snazis a co teraz prezivas 🙂