Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@luta13
Tak tu je nás pokladik ❤️ Krásne sa vrtelo ☺️
@ivusik1111 koľko si tehotná ?
@patka905
13 týžden som
@luta13 Tu je test z dňešného rána,dúfam,že si to nenamýšľam a je to tam🤔
@prskavka2223 mamatesty duchuju...treba pouzivat inu znacku :/
@prskavka2223 hlavne netestuj skor ako v den ocakavanej ms inak znova pride sklamanie 😕 ja som sa testovala o den skor ale to preto lebo som vedela ze nieco "neni v poriadku" ze je nieco inak 🙂 a na dalsi den v den ocakavanej ms som mala na digi + 2-3 😊 kazdopadne drzim palce nech si cim skor najdes vytuzene skutocne // 😊😊
@mini007 zlateeee 😍😍
Ivusik1111 ahoj ako sa vám podarilo otehotniet
@prskavka2223 ahoj tak to je zvláštne že máš póz.testa máš ms
Baby dnes mi kamoška odporučila piť tablety na otehotnenie acidofolyn máte s tým nejaká skúsenosti jej tej docitnej aj švagrinej sa podarilo po dvoch týždňoch hnetač otehotniet ďakujem za odpoveďe
@prskavka2223 nechapem Tvoje testiky...Ved ten test, co si sem dala vcera to su uz krasne //...Je mi luto, ze MS prisla...Bud si tehulka a mas MS aj tak, alebo neviem...Po skonceni skoc k Dr., pripadne skus este jeden test, ci ak si nahodou bola tehulka, ci sa babätko neudrzalo aj pocas MS...Drzim palceky, nech sa Ti to co najskor vsetko vysvetli, lebo je to ozaj zahada 🙄
@ivusik1111 nadherne babätko - vyzera na chlapceka, neviem preco 👶...Uzivaj pocity, su plne zasluzene po tom, co si si prezila...Anjelik na vas pozera z Nebicka a chrani vas oboch 😇❤
@katrinka12 vidim // a potichucky gratulujem...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😘
Ahojte, už dlhšie vás pozerám, v októbri minulého roku som mala biochemické tehu, potom som mala cyklus všelijaký, až minulý bol 29 dní. Užívam progesteron. Minulý mesiac som bola na folikulometrii 16DC a nevyzeralo to, že by ovu prebehla preto mi lekárka povedala, že tento mesiac začneme s clostilbegytom. Pre istotu som si urobila test, 28DC je práve dnes
Progesteron som vysadila v nedelu ako vždy po 10-tich dňoch, vrchný test je z včera večera, spodný dnes ráno
@elinka1051 ahoj aj ja som zacala od 3.2.brat clostilbegyt dufam ze nam pomoze
@elinka1051 ale ty uz si tehu gratulujem
@bibuska2 ja som práve ešte nezačala, som z toho totálne v šoku...moja...takto som sa tešila aj minulý rok a vidíš, nedopadlo to :(
Inak žienky moje,ta ktora ma problem stym, ze nema kazdy mesiac ovulku,bola som davnejsie u bylinkarky a ta mi poradila super recept,ktory si robim kazdy mesiac a ovulka vzdy je riadna a dokonca som mala z oboch vajecnikov co som nikdy predtym nemala 🙂...tak keby niektora chcela recept rada poradim 🙂. U nas bohuzial sa nedari, lebo mam spermiogram horsi,inak ja som v poriadku len som mavala anovulacne cykly, ale uz nemavam 🙂

Ahojte zienky moje...tak napriek takemuto dušikovy na teste dnes zase hlasim 1DC ☹...mrcha ako kazdy mesiac prisla na den presne ☹...tych duchov nechapem uz fakt ☹...ale ked skonci MS chystam sa k dokimu. Prajem pekny dnik 😍