Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@mini007 to sa podda,len musis este vydržať..drzim palce😊
@mini007 musis vidrzat ja uz to.mam za sebou sice som.nevracala ale viem.jak ti.je bolo mi strasne zle som.nevedela ci ovracam cely byt ci to rozdycham musis vidrzat alebo skus v lekarni maju take lizatka vyskusaj mne to radili ale neskusala som sranda ze pri prvom.dievcatku mi nic nebolo absolutne ani ze naznak niecoho pri druhom mi tusim bolo vsetko 😂😂
@biela_sova Gratulujeeem.
@tonjadabik2 Dakujem velmi pekne, tak velmi sa tesime...musela som si spravit aj dalsi, lebo mi neslo do hlavy, ze nemam ziadne tehu priznaky, ani bolesti krizov, ani ospalost...tak ze ci nahodou tehu nie je na ustupe...tak..zjavne nie je, prosperuje..jupiii. Dakujem za podporu

@biela_sova nieje zaco 😁 dúfam že aj mne stmavnu ako tebe
@mini007 Mini, kolko si tehu? pekne brusko!!!
@tonjadabik2 Zelam Ti to velmi. My sme si tentokrat povedali, po par biochem tehu, ze to az tak tragicky brat nebudeme, lebo sme uz mali dost hlavu v smutku a nadejali sme sa... dala som si len parkrat alchemilku cca 7-9DC a brala som kyselinu listovu v ramci tablietiek zdrave vlasy, ale nesustredila som sa nejako specialne na moju "misiu". Boli sme na vylete cez vikend V, tesili sme sa, chodili aj tancovat tak vsetko akosi zabavne a preslo. Dufam teda, ze toto uz vyjde a babo bude vesele a, tanecne po takomto zaciatku ;) Drzim pasticky a, posielam Ti pozitivnu energiu!!!
@ejuska2586 Mas velmi pekne dievcatko ;) Taka modelecka
@biela_sova Ďakujem.. už len prídu testiky a.skusim znova otestovať. Prajem ti to veľmi..Držte sa.
@tonjadabik2 Neboj, osobne si myslim, ze toto forum je super...navzajom sa podrzume, dodame su energiu, a zrazu sa clovek citi, ze na to nie je sam...a hlavne, ze je v tehu kruhu...a ze sa to nanho nejako nalepi ;)
@biela_sova hej človek si počíta veci pokeca a hneď je lepšie 😀 snáď sa to nalepí a testiky zosilneju. Ak nie..tak kašlem nato..
@biela_sova gratulujem prajem príjemné tehulkovanie 🙂
@biela_sova gratulujem zo ❤ tak nech len krásne a zdravo rastiete 😉
@dasaa
@elinka1051 Ja zo srdca dakujem dievcata, ste zlate. Aj vam vsetko dobre <3
@tonjadabik2 dufam, ze myslis, ze kasles na to a skusate dalej, ale tvarite sa, ze neskusate😉
@biela_sova nie.. mame slabo pozitivny test..a musim si urobit dalsie ci ciarka stmavla alebo nie.. pozri dozadu.. ak to tentokrat nevide to tehu..tak potom uz koncim a kaslem nato.
@biela_sova moj test na strane 290
@biela_sova nadherny test 💜
@tonjadabik2 no mne sa nezdaju, slabe raveze, videla som ich...a nemas aj fotku, kde farba uz uplne zmizla z testu? tie testy su asi len nekvalitnejsie... a mas nejake priznaky, ze by to malo dopadnut zle (silne tmave spinenie atd)? mne sa osvedcili testy pepino...neviem kde byvas, ale predavaju ich v kazdej Bille, Tescu, DM drogerii.... tam vidis pekne, na com si... vid moje, aj vidis progres

Baby aj vam je tak hrozne? Cele dni zvraciam.. je mi otrasne.. aj v noci sa budim na to, že mi treba zvraciať 😭😭😭