Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 podla mna su tvoje testiky pozitivne . mne sa zda , ze najlepsie ukazuju testy z DR. max. su tam dva v baleni. stoja okolo 2 €. skus, budem na teba mysliet a drzat palce
@biela_sova ani ja som nemala cele tehu.ani chute nic
@zuzsat Dufam, ze mi to takto ako Tebe ostane 🙂 Takto je to sveta zit...
@elinka1051
@tonjadabik2 Elinka dobre pise, aj tiepo z dr. maxa su super (ladymax ponorne), stoja 2ks v jednom 3.99eur asi, daju sa objednat, do 3dni ich mas doma
@biela_sova dnes su uz slabsie..tie ciarky..nemam zatial ziadne spinenie..ani bolesti..len som spadla pred chvilou na snehu tak dufam ze nic nestalo..hej budem mat testiky asi zajtra alebo pozajtra a mozno aj dnes uvidim..idem pozret
@biela_sova uz mi posle kamoska testiky snad su uz na ceste..
@elinka1051 tu u nas ich nemaju.. tu maju len po 5 a viac e
@elinka1051 ahoj robila si si ešte test a bola si u Dr?
@dasaa ahoj moja, robila som si včera ráno a vyšiel takto. Od včera si vkladám progesteron, aj keď už nespinim, ale Dr mi kázala. A budúci týždeň idem
@tonjadabik2 to keby som kupovala, tak zbankrotujem. tento mesiac uz som ocikala asi 10 testov minimalne.
@dasaa a este mi kazala uzivat kyselinu listovu rano a aj vecer
@biela_sova na nete su nejake drahe, chuligani! ja som platila 2 € niečo, nepamätám si presne. nechápem prečo majú rozdiel v kamenej lekárni a na nete- divné. alebo že by som kupovala v nejakej akcii...
@elinka1051 krásny test. Teším sa 🙂 Ideš ku gynekologické na ďalší týždeň. Ja ide v pondelok po prvý krát tak som zvedavá. Ja beriem femibion.
@biela_sova Dakujem
@dasaa femibion si dávam rano a vecer obyc kyselinu listovu. inak DR mi hovorila, vraj je femibion zbytocne drahy, tak neviem, ale drahy mi kupil , tak ho uzivam. ja dufam, ze obe budeme mat vsetko v poriadku. a v pondelok ides na krv alebo co ti budu robit? prepac, mozno hlupe otazky, ale som neznala tejto problematiky. mne povedala, ze mi zoberie krv, ze na ultrazvuku uvidi ci je vysoko sliznica ci co, nic viac 🙂 ja som dnes 34 DC, dufam, ze sa nic nepokazi. mam strach. viem , aky moze byt prvy trimester :(
@elinka1051 asi mi už bude robiť sono bo podľa kalkulačky od poslednej menštruácii som teraz 8 týždeň a1den. Určite mi zoberie krv a moc. Ja si moc zoberiem z domu že môžem kľudne.
. Neboj bude všetko dobre nemysli na také veci. Všetko dobre dopadne 🙂
@dasaa ty mas uz nadherne dve deticky a na ceste treti poklad. uzasne 🙂 tak mna si asi vola celkom skoro, ale nech, radsej tam budem castejsie, nech to ma pod kontrolou. snad sa nic zle nezopakuje, verim nam 🙂 dakujem za mile slova
@elinka1051 ja som bola vcera 38DC a uz bolo vidno, ze bublinka je na svojom mieste 😊
@elinka1051 len počkaj ja tiež budem chodiť tam často nakoľko už mám aj vek. A keď som pri prvej dcérke bola na IUI tak som tam chodila často.
@janedoe to vazne ? 🙂 tak sa tesim, gratulujem zo ❤
@dasaa a teraz sa vam podarilo prirodzene? no..co to znamena , mam vek? 🙂 vyzeras mladucko
@elinka1051 áno pri druhej dcérke sa nám podarilo prirodzene a teraz tiež co sme tomu nechceli veriť. 🙂 mam už 36 rokov. V tehotenstve sa robia viac vyšetrenia. Pri jednom vyšetrení je tam aj vek matky ale už si nepamätám o aké vyšetrenie išlo
@dasaa ja som tiez mala zacat brat clostilbegyt tento cyklus a tak to vyzera, ze to islo aj bez neho. na 16DC som nemala na ultrazvuku ani stopu po ovulke. kamarat mal katastrofalny spermiogram a podarilo sa im, prirodzene..takze asi su veci medzi nebom a zemou...36, idealny vek na tretie dietko 🙂
@dominikadisturco na tom prvom tusim cosi je. uz ti meska menzes?
@elinka1051 keď mi prídu tak ocikam aj ja. Možno aj dnes uvidím ak stihnem lekaren
@dominikadisturco ano vidim ducha
@elinka1051 dnes by mala prísť mrcha, no už dlhšie mi je nevoľno tak som skúsila test a je tam podľa mňa slabunka druhá, len to neviem dobre odfotiť + pri nahrávaní sa zmení kvalita fotky :/ už len pockat, ale nemám pocit že by mala mrcha prísť.

@janedoe Dakujem <3, velmi sa tesim z neho...