icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

katyk22
14. feb 2018

Babyy jedno ci dve? 🤔🤔 doktorke idem az o tyzden ale ako sledujem prvu fotku zo 6.tt na potvrdenie tak sa mi zda ze v strede kde je gestacny vak ktory mi doktorka oznacila kde aj bilo srdiecko drobcekovy, ze pod nim je este jeden 😮🙃

tonjadabik2
14. feb 2018

@bibuska2 Ďakujem ❤️ mne? Manželovi 😂 sa podarilo. Sexikom moja 😂 hneď po ms..po kyrete po vyčistení a hneď bum 😀 už len potvrdiť ku Dr či je to všetko ok alebo.. dúfam že babetko je tam kde má byť. 🙏❤️

zuzsat
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
14. feb 2018

@katyk22 podla mna jedno

lalinka323
14. feb 2018

@natalyy15 držím moc palčeky❤

patka905
14. feb 2018

Je tam niečo ??

biela_sova
14. feb 2018

jupiii, 18 DPO 🙂

0507
14. feb 2018

Baby, asi hovadina...ale je mozne otehotniet zo styku 6 dni pred OVU? Na 9DPO vecer som si len tak zo srandy urobila test, len tak na neho letmo kukla, bol negativny, tak som ho odlozila do skrinky. Dnes ho vytiahnem a tam toto...neviem ci to uvidite, ale nazivo pekne vidiet.

natalyy15
14. feb 2018

@lalinka323 vďaka 😉

kakatulik
14. feb 2018

@0507 je to velmi malo pravdepodobne,ale je.
Vidno nieco,ale kedze je to po liimite,tak neviem ci sa o da brat o uvahy.

0507
14. feb 2018

@kakatulik ja to povazujem za dost nerealne tiez, len ma prekvapila ta ruzova ciarka aj ked po limite...

monika_akinom
14. feb 2018

@0507 vsak dlhsie necikaj a urob dalsi 😉 uvidis, ci bol vadny test, alebo tam ozaj cosi je

0507
14. feb 2018

@monika_akinom mam doma uz len digital a ten sa mi nechce minat ked z toho na 99% nic nebude...

biela_sova
14. feb 2018

@0507 @0507 Jasne ze je toto mozne, a obzvlast ked volnym okom vidis ruzovy tienik. Skus otestovat este raz, len na to treba takto vcasne mat velmi koncentrovany moc... aj mne moj testik este ako presla hodina, tak stmavol takto, to znamena, ze v tvojom skorom stadiu najprv mozno nebolo nic vodiet, a po zaschnuti sa tienik ukazal... mozes si porovnat tuto fotku po uschnuti s tou este cerstvo urobenou na tejto istej strane, co som dala. Rozduel v tonalite farby pred a po uschnuti je akurat Tvoj tienik 🙂

zuzsat
14. feb 2018

@0507 je to mozne... tak ako nie kazda zena ma 28dnove cykly tak nie kazda ovuluje v strede cyklu.... napr. sestra otehotnela hned po mrche a kamoska pocas mrxhy 😀 ono niekedy sa vajko zabudne a plava si a plava si az zabludi a tie bicikovce rychle si ho najdu ako stopovaci pes drogy 🙂 🙂 🙂

0507
14. feb 2018

@zuzsat meriam si bazalnu teplotu, takze presne viem kedy bola ovu a styk bol 6 dni pred, neskor to uz nebolo mozne...MS mi ma prist dnes-zajtra, tak uvidime, ale davam tomu tak 1% 🙂...tento mesiac som po ovu ani nemerala tyzden teplotu, kedze som s nicim neratala

rula
14. feb 2018

@0507 daj graf nech postudujeme

kakatulik
14. feb 2018

@0507 pozri,niektore zdroje uvadzaju,ze kvalitne spermie dokazu prezit tele zeny az 7 dni. Cize ak bola ovulka trebars o den skor ako si myslis,tak uplne v pohode.
Vyckaj😀

0507
14. feb 2018

@rula
@kakatulik baby ste zlate...digi negativny, ovu vzdy mavam na 14DC a podla grafu (aj ked neuplneho) to tiez tak vyzera, hned po ovu sme isli na tyzden na chatu a kedze som neratala, ze by to tento mesiac mohlo vyjst, tak som si ani teplomer nebrala...zacala som merat az po prichode 9 DPO

biba12
14. feb 2018

@patka905 môžeš to prosím ŤA odfotiť ešte raz bez úpravy?

nivea777
14. feb 2018

@0507 ja si myslim ze to je mala pravdepodobnost.stat sa moze ale to by bol skor zazrak ako biologia..tych 5 dni vydrzia za genialnych podmienok ale 6 len velmi vynimocne

zuzsat
14. feb 2018

ja poznam teoeiu ze len ze 72h aj to pri bozskom ovulacnom hliene...

0507
14. feb 2018

@nivea777 ved ja si to tiez myslim, len ma prekvapil ten test...a to vraj Lady Max je spolahlivy

nivea777
14. feb 2018

@0507 kazdy test po urcitom limite moze mat falosnu ciarku.. nestane sa to vzdy ale stáva sa to casto

0507
14. feb 2018

@nivea777 ok, ale skoda, je krasne ruzova 🙂

jamika84
14. feb 2018

Ahojte zienky,dufam ze mi budete moct poradit.Väčšinou len sledujem vaše diskusie,nepripajam sa.Dnes je 13ty den co mi mešká mrcha,bolesti v podbrusku ako pred mrchou,aj kríže bolia a prsia sem tam ako by sa mi mlieko tvorilo,viem znie to čudné ale to len taka troj-stvor sekundova bolest-tlak.Mam dve dievčatá uz tak viem troska opísať ako to je ked sa zacnu nabijat prsniky mliekom.Chcela som co najpresnejsie opisat ako to citim.Testy asi osem za sebou a vsetky úplne. Iele ako sneh.Pritom mavam pravidelny cyklus.Manzel mi kupil clear blue test tak ho chcem rano vyskúšať,no ked bude negatívny tak neviem co si o tom mysliet.Zajtra aj tak volam na gyndu.Mala ste niektorá taky isty problem ako ja?Boli ste nakoniec tehotne?Velmi dakujem za kazdu odpoveď.

jamika84
14. feb 2018

Opravujem chybu,,testy úplne biele😓

rula
14. feb 2018

@0507 aj mne pred 2 mes lady max ukazal ducha. Odvtedy uz netestujem, cakam na teplotu a na ms. a citim sa slobodnejsia a aj usetrim😂

0507
14. feb 2018

@rula tiez to mam v plane, len sa nejak nedari ☺

vyvka
14. feb 2018

Co myslite baby ... neuschol poriadne test alebo duch ? Vidite tam nieco ? Neznasam ked si stale nieco najdem na teste a nikto okrem mna to navidi 😆😁😂
Na svetle Nieje nic vidiet .. skor v tieni oproti svetlu
A zda sa mi ze uz ONE STEP testy neobiednam aj ked tehu ukazuje velmi skoro .... ale sa mi zda ze niekedy neuschinaju poriadne a zbytocne ma to stresuje 😃
Foto ja upravena