Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Je tu niekto ukázal bi mi test ak si ho teras urobím je 00:22do ms mi ostáva 8dni
@patka905 snazila som sa ho upravit ako sa len dalo aby som tam nieco videla necakam ze nieco uvidis 😂😂
Ja teda vidim ale ja vidim nieco na kazdom a okrem mna nikto iny manzelovy som uz na smiech tak mu to ani neukazujem citim sa ako uplny blazon 😆😆
Ved testni aj ty a hod ho sem ak mas pocit ze mas mini ducha na teste viem ze sa tazko zaspava mne tak isto ako nahle nieco pozorive najdem na teste nespim testujem a pozorujem uplny blazon
@patka905 Nemyslim si ze clear blue je 10tkovy
Skor 25
Tak isto zijem v UK Momentalne niesom uz dlho v UK ale ak ti smiem poradit v asde maju dobre testy hned na krabicke
Pise ze ti ukaze vysledok uz 4 dni pred MS jediny v supermarketoch dostupny aspon teda co viem
Ktory ukaze skore tehotenstvo
Znama z nim bola velmi spokojna Prikladam foto lepsiu som nenasla ale v asde ho urcite najdes a okrem tohto aj ine znacky dufam ze som aspon takto dopomohla 🙂
@sonazitnanova ahoj tak ja mám piť celý balík duphaston
Ahojte dievčatá 😊 😊. Mi sa snažíme tri dlhé nekonečné roky... Zo zúfalstva som prestala pozerať a čítať všetky komentáre tu na MK.... Už som prestavala veriť, že sa môže niečo podariť..... Vyskúšala som všetko možné aj môj partner tiež,, ale nič nepomohlo.... Ale teraz mam už 7 dní strašne stavy ako pred MS... A príznaky všelijaké 😊 napríklad mi prestali rast chlpky na nohách neholila som sa od nedele a nič 😀 mešká mi ms už 6 dní, prsia ma bolia a sem tam cítim ako by ma pálili 🙄 nechcem si nič nahovárať, len po takej dlhej dobe mam kúsok nádeje 🙏 ráno urobím test a pridám ci bude pozitívny alebo negatívny... Držte palce 😉
Asi som to mala písať do inej skupiny, ale už nevadí 😊
@tarantula35 urob testik teraz,ved ked ti uz mešká mala by si mat ducha hoci z denneho mocu.
@tarantula35 preco az rano? 😂
@domulka22 prepac,ale ja nevidim nic

@ceklis a ano ja mam ovulaciu na 12 dc tak to vychadza tak ze po