Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@madamzel123 nemám ho doma... Muž príde z prace a donesie 😁
@zuzsat väčšinou sa robí ráno 😁 a priznám sa mam strach 😱
@tarantula35 do zajtra nevydrzime😁😁
Ja som sa už takto sklamala niekoľko krát 😕 za tie tri roky ani ich neviem spočítať 😰 ja vydržím do zajtra radšej lebo nemali ten digitálny co som chcela tak kúpil taky iný.......
@modraopica vidím to tam 😊 ....až potom som si všimla tu druhú ciernobielu upravený fotku a tam je to ešte lepšie vidno. Držím palce , vyzerá, že to bude pekné tehu 👍☺
@vyvka tazko povedat... ked je upravená fotka.... niečo sa mi tam mari, ale skús dať aj originál fotku. A ms mešká? Koľko si dpo?, nenapísala si presnejšie info, tak neviem, či ma význam hladat niečo, alebo či máš ešte čas. 😊😉
Ale každopádne... na tejto upravenej fotke tam vidím slabú druhú /
@ja17ay som 6 tyzdnov od Potratu
Ms este nebola no ..
Nemala som Kyret a my sme si nedavali pozor uz mesiac po potrate hned
Ako som sa prestala cistit...
Takze vobec neviem kedy by tehu test mohol ukazat kedze neviem ci ovulka bola alebo nie aj ked teda myslim ze bola mala som hlien ako pri ovu tak som skusala testovat
Kedze je vikend a my sme si chceli..nieco vypit a mna to brzdi
Velmi babo chcem a skor si Myslim ze si to len nahovaram nachadzam si na testoch kade co 🤦♀️
Neviem aj mne sa teda zda ze sa Tam nieco
Rysuje ale uz samej sebe neverim 😁😁😁
@happy9911 uf, viem, co to je, som na tom rovnako, a veru nic tam nevidim,kolko dpo si?
Ano negativny :( aj ja to tak vidim, tri dni do ms... Ale uz tomu nedavam sancu:(..ojjj smutne mi je.. Ja uz rozmyslam ist k lekarovi, moj manzel velmi chce on to uz sam navrhol..
@happy9911 niečo vidím 🙂 držím palce 🙂
@kristina6014 jeej tak mi nesibe :D...testla bys i zajtra rano alebo az o dva dni?🙂 kedy by mohla byt silnejsia?
@happy9911 skôr za 2 dni 🙂
@happy9911 ja ju tam tiez vidim 🤗
@boglarkaszabova ahoj moja, dufam ze bude silniet, dost ma dnes boli podbrusko.. Tak dufam ze to nieje ohlas ms..
Ahojte zienky...vcera mi vyberali z maternice polyp,len sa chcem spytat mozem pit alchemylku na lepsiu regeneraciu? Vo stvrtok budem az z gyndom ked idem na kontrolu,ani neviem ci MS po zakroku pride normal alebo sa mi to posunie cele. Vcera som bola 13DC takze aj asi akurat cez ovulku...dakujem

@madamzel123 to som potrebovala počut test som robila iba preto ze ci mam este v sebe pregnyl z minulej stredy 🙂