Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ikonica Moja zlata. Moj ovu dnes tiez zosvetlel oproti vcerajsiemu. Nevadi. Ja som si uz poplakala rano. Teraz uz len cakam na mrsku. Nerobim si velke nadeje (teda skor uz takmer ziadne). Len obcas mi prebehne hlavou, ze co ak predsa... Ved uvidim, co povie teplota zajtra, pozajtra a v piatok... V kazdom pripade, ak to nevyjde, budeme sa pokusat dalej. Svet sa nezruti... Tebe silno drzim palce, nech to pichanie v podbrusku je z dovodu tehotenstva...
@ejuska2586 uvidime, co osud da... Ked pride mrcha tak idem na dietku... Po predoslej som zacala ale tak lightkovo... Teraz pritvrdim... Potrebujem hlavne precistit, odlahcit stravu... Nejem nejak strasne zle, ale je co vylepsovat..
@ikonica Joooj, mi hovor. Ja som tiez co to schudla teraz za mesiac, ale za posledne 2 tyzdne mam pocit, ze sa to vsetko akosi nalepilo naspat. A to jem uplne rovnako, len som prestala s behom, lebo jednak sa mi v tejto horucave neda a ani nechcem riskovat, ak by som bola tehu... Ale aj predtym som behala len tak lightovo - 1-2x do tyzdna tak 3 km.
Babulky zlaté, ako rýchlo silnie testík? Zdá sa mi že oproti včerajšiemu nie je nejaký extra silnejší dnešný...Ale je ho pekne vidieť volným okom, aj na neupravenych foto. Dnes 10DPO a pocit že každu chvilku dostanem MS :(
@petuska18 Testik tmavne kazdy druhy den. Cize ak by aj bol rovnaky, ako vcerajsi, tak je to ok. Preto sa odporuca testovat kazdy druhy den. Hod nam sem foto. Idealne oba vedla seba a porovname 🙂
@ejuska2586 Ahoj, na rannom teste nevidim nic, velmi zaujimave!...Zeby ten testik predtym len falosne duchoval?...Uz tu bola davnejsie zienka ( u mna v IP), ktorej duchoval Lady max a tehu nebola!...Takze falosny duch zeby aj u Teba?...No neviem...Jednoznacne nehadz flintu do zita, do piatku mas este 4 dni, takze cakaj, uvidis, co bude - my tu nic s tym neporiesime...Vies, ze keby som mala tu moc, pricarujem Ti na testiku // a Ty by si si spokojne tehulkovala az do porodu...Kazdej, ktora prezila "Peklo na Zemi" by som pricarovala...Prajem Ti krasny dnik a verim, ze coskoro sa Ti splni snik 🌞🙏😘
@ejuska2586
@alilka Hmm no mam z toho akysi divny pocit 😕 najbližšie dni ukazu..
Pridavam aj foto dnešneho testu, lepšie mi to nešlo odfotiť, ale naživo je "ujo ducho" celkom schopny..Vrchna foto neupravena a na spodnej upr. kontrast..
Porovnať so včerajším neviem lebo som ho vyhodila 🙄
@ejuska2586 uf na tejto nevidim 😕
@petuska18 Strasne divno ti to tu pridava fotky, neviem si ich priblizit. Ale vidim tam ducha. Urcite bude silniet, neboj :-*
@kotatko12345
@luta13 no nič baby,po miniduchovi ani náznak. Teraz test čistý a to by som mala byť už 16 dpo tuším. Zajtra ma prísť ms a asi aj príde keďže test je takýto
@ikonica
@luta13
@bluebell0412 Som vam hovorila aj vcera, ze tam nic nie je... Nevadi. Ved prinajhorsom sa budeme snazit opat po mrske. Hlavu z toho nevesam. Ved po pol roku zakazu sme sa snazili prvy krat. Takze nic hrozne... Len keby som nemala tie blbe priznaky. Tie ma mylia...
@ejuska2586 hmm cez mobil pridavam, neviem prečo nejdu zvačšiť😕
@ikonica Ktovie. Ja som na nom nevidela nic. Ved uvidime, co bude do piatku... Mozno mam fakt vyssie HCG poobede a preto sa tam nieco objavilo a rano tam nic nie je. Alebo fakt len zaduchoval a nam sa tento mesiac nezadarilo...
@mirkovci Ahoj.mne sa tam nieco zda..slabucky dusik..😉
Zienky, zas vas trosku potrapim...Zienka - anonymka ma 3-4 dni meskajucu MS...V case MS mala jeden den natahovaci hlien, ako pri ovulke, nikdy doteraz sa jej to nestalo...Prsia ju bolia az tieto dni...Testik ma takyto- je to Pepino...Co si o tom myslite?...Vidite nieco aj vy?...Test bol robeny vcera 🙂...Vdaka za odpovede 😉
@liliana2222 krasny testik dnes 😉🤰😘...Tesim sa s Tebou...Boh vas ochranuj oboch 🙏👶

@ejuska2586 budem ta tu sledovat... Ak to nevyjde teraz, tak na dalsi krat uz ano... Ja mam vselijake priznaky, ale ta bolest hlavy bola asi kvoli zapche, bolest v podbrusku ide z pravej strany ale skor to boli pri chodzi, takze mam neco s nohou alebo mi narastla cysta... Boh vie... Ostava len trpezlivo cakat.. Dnes rano tehu i ovu cisty... Neda si ta moja kotrba vysvetlit, ze je este mooooc skoro na test...