Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ahojte baby, tak sa pridavam, mam pcos a o babatko sa snazime s dr pomocou uz nejaky ten rok dva 😊 robila som si dneska test, je to skoro ale nedalo mi kedze mi rano zacalo tiect zopar kvapiek akokeby mlieču z prs, nemam cysty ani nic, kedze dr kontroluje vsetko skoro stale, a nejaka som taka “ina” rozbita, unavena.. no davam fotku ci aj vy vidite toho ducha alebo ako 😭 ked nato zasvietim zboku tak tam je nejaky naznak fialoveho tam kde ma byt druha ciarka, mm ze tiez vidi 😁
@fire_proof skus si upravit fotku mozno ...
Uvidis lepsie
@fire_proof ahoj.... ja len za seba poviem, že tiež tam hľadám na tvojom teste niečo, ale na fotke nevidím este nic na pozitivny test... Možno voľným okom to doma vidíte s manželom... tak držím palce, aby ste mali lepšie oči ako ja 👍. Ja som sama o sebe už voči duchom na teste skeptická. Držím palce ☺
@fire_proof ahoj,mozno mne sibe ale malinkeho dusika vidim ja.Drzim palce🙂
@fire_proof tu to vidím aj ja
@fire_proof nie čo tam vidno držím prsteky
Mas aj nejake priznaky tehu ako bolave prsia Napriklad ?
@vyvka rano mi zacalo trochu mlieču tiecť. teda taká zltkast tekutinka z prs, par kvapiek a nejaká som slabá, ale zle mi nieje
@fire_proof vidím vidím vidím 👍😊. Na tejto ďalšej fotke to vidím dobre. Juj... nech silnie, koľko dpo Si? Alebo koľko do ms?
@roxi11 Ahoj... akú značku testu máš? Ak je to rapiclear tak ho ani neber vážne.... A zajtra skús inu značku.... ja s ním mám iba zlu skúsenosť... pozri str 238.... tam som dala test cca 8dpo a 3x pozitivny..... mo tehu som zial nebola. Odvtedy tento test z diaľky obchadzam... skús klasicky pepino test. Ten nesklame.
Zaujimalo by ma Baby .. ci pocas uhnezdovania
Ste uz mali pozitivny tehu test ..
Kedze niektore baby sem
Uz pisali ze Mali .. hnedo-ruzovy vytok a moze ist
O uhniezdovanie oplodneho vajicka
Zvycajne sa uhniezduje co som citala 11-12 dni
Po oplodneni len som zvedava ...
Mali ste uz Ten cas pozitivny tehu test ??
@vyvka Ahoj. Pocas uhniezdovania nemoze byt pozitivny test, lebo sa este nevylucuju hormony. Uhniezdenie moze byt od 7 dna po ovulacii. Ja som tak mala. Na 8dpo uz ol slaby duch a teraz ma ten moj duch kopka v brusku. Drzim palce.
@fire_proof je toto tam
@biela_sova nádherné čiarky super
@dasaa Dakujem Daska, o par dni idem na prvu kontrolu,snad to dobre dopadne 🙂

@happy9911 juj drzim palce ale mne sa aj na tom vrchnom nieco zda vazne 😊 podla mna to je na dobrej ceste... tak ako hovoria ostatne zienky, skus iny 10kovy test a uvidis🍀