icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

lenka277
18. feb 2018

@happy9911 juj drzim palce ale mne sa aj na tom vrchnom nieco zda vazne 😊 podla mna to je na dobrej ceste... tak ako hovoria ostatne zienky, skus iny 10kovy test a uvidis🍀

fire_proof
18. feb 2018

Ahojte baby, tak sa pridavam, mam pcos a o babatko sa snazime s dr pomocou uz nejaky ten rok dva 😊 robila som si dneska test, je to skoro ale nedalo mi kedze mi rano zacalo tiect zopar kvapiek akokeby mlieču z prs, nemam cysty ani nic, kedze dr kontroluje vsetko skoro stale, a nejaka som taka “ina” rozbita, unavena.. no davam fotku ci aj vy vidite toho ducha alebo ako 😭 ked nato zasvietim zboku tak tam je nejaky naznak fialoveho tam kde ma byt druha ciarka, mm ze tiez vidi 😁

vyvka
18. feb 2018

@fire_proof skus si upravit fotku mozno ...
Uvidis lepsie

ja17ay
18. feb 2018

@fire_proof ahoj.... ja len za seba poviem, že tiež tam hľadám na tvojom teste niečo, ale na fotke nevidím este nic na pozitivny test... Možno voľným okom to doma vidíte s manželom... tak držím palce, aby ste mali lepšie oči ako ja 👍. Ja som sama o sebe už voči duchom na teste skeptická. Držím palce ☺

eliska1986
18. feb 2018

@fire_proof ahoj,mozno mne sibe ale malinkeho dusika vidim ja.Drzim palce🙂

fire_proof
Autor odpoveď zmazal
fire_proof
18. feb 2018

Toto je lepsia fotka a vybrala som ten papierik 😊

zoja82
18. feb 2018

@fire_proof tu to vidím aj ja

dasaa
18. feb 2018

@fire_proof nie čo tam vidno držím prsteky

vyvka
18. feb 2018

@zoja82 mas aj nejake priznaky tahu ako bolave prsia napriklad ?

vyvka
18. feb 2018

Mas aj nejake priznaky tehu ako bolave prsia Napriklad ?

@fire_proof

fire_proof
18. feb 2018

@vyvka rano mi zacalo trochu mlieču tiecť. teda taká zltkast tekutinka z prs, par kvapiek a nejaká som slabá, ale zle mi nieje

ja17ay
18. feb 2018

@fire_proof vidím vidím vidím 👍😊. Na tejto ďalšej fotke to vidím dobre. Juj... nech silnie, koľko dpo Si? Alebo koľko do ms?

roxi11
18. feb 2018

Nechapem 4 dni meškania a negatívny. Tak nic 😣

ja17ay
18. feb 2018

@roxi11 Ahoj... akú značku testu máš? Ak je to rapiclear tak ho ani neber vážne.... A zajtra skús inu značku.... ja s ním mám iba zlu skúsenosť... pozri str 238.... tam som dala test cca 8dpo a 3x pozitivny..... mo tehu som zial nebola. Odvtedy tento test z diaľky obchadzam... skús klasicky pepino test. Ten nesklame.

ja17ay
18. feb 2018

@roxi11 oprava... baby top test... nespolahlivy ...aspoň podľa mojich skúseností...

roxi11
18. feb 2018

@ja17ay baby top test mam

ja17ay
18. feb 2018

@roxi11 až teraz som si uvedomila... Že ti mešká 4 dní... prepáč, pokročila hodina 😂😂😂
Skús ešte iný test. Určite. Ak teda máš tu možnosť..., 4 dni už je pekný čas. Dúfam, že ti ďalšie vyjdu3pozitivne 🤗

roxi11
18. feb 2018

@ja17ay alebo skusim pockat

vyvka
18. feb 2018

Zaujimalo by ma Baby .. ci pocas uhnezdovania
Ste uz mali pozitivny tehu test ..
Kedze niektore baby sem
Uz pisali ze Mali .. hnedo-ruzovy vytok a moze ist
O uhniezdovanie oplodneho vajicka
Zvycajne sa uhniezduje co som citala 11-12 dni
Po oplodneni len som zvedava ...

Mali ste uz Ten cas pozitivny tehu test ??

zuzka1120
19. feb 2018

Lapačky duchov, vidíte tam niečo prosím?
Či si zas namyslam...? 🙄😊

vyvka
19. feb 2018

@zuzka1120 ja dnes cely den hladam a stale nieco vidim ...
:D a vidim aj na tvojom nieco sa tam crta urcite !! 🙂

zuzka1120
19. feb 2018

@vyvka ach kiežby to tak bolo, dakujem 😘

ejuska2586
autor
19. feb 2018

@vyvka Ahoj. Pocas uhniezdovania nemoze byt pozitivny test, lebo sa este nevylucuju hormony. Uhniezdenie moze byt od 7 dna po ovulacii. Ja som tak mala. Na 8dpo uz ol slaby duch a teraz ma ten moj duch kopka v brusku. Drzim palce.

zoja82
19. feb 2018

@vyvka všetko je to individuálne, záleží ze kedy sa uhniezdi a ako rýchlo stupne hladina hormónov..niekomu na 8 den môže ukázať ducha a niekto ešte nemusí mat dokončené uhniezdovanie

biela_sova
19. feb 2018

Dievcence, len mala aktualizacia, tento je z dneska, uz chvala Bohu 23DPO, nastastie nezbledol, naopak zda sa mi, ze este stmavol trosku 🙂

biela_sova
19. feb 2018

@fire_proof je toto tam

dasaa
19. feb 2018

@biela_sova nádherné čiarky super

biela_sova
19. feb 2018

@dasaa Dakujem Daska, o par dni idem na prvu kontrolu,snad to dobre dopadne 🙂

zoja82
19. feb 2018

Ahojte, možno som už psycho, ale môže mi takto silno vidieť kanalik na teste? Dnes 12dpo. Vidíte to tiez?