Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ceklis
@ivusik1111 ajja ho vidiiim nech silnie
Pozna tu niekto tabletky clomid na podporu ovulky ?
Neviem pod akym nazvom sa predavaju na Slovensku ( Som v zahranici ) a berie ich niekto ?
@vyvka CLOSTILBEGYT. beru sa 5 dni od 4-teho dna cyklu a potom myslim, ze ta od 13-teho dna cyklu sleduje gynekolog a picha sa nejaka injekcia.
@sangre to je nadherne babatko a ty si zdrava,krasna a fit mamicka 🙂 fandim ti
@elinka1051 jeej dakujem za pekne slova 😘😍
Takze moji duchovia nic z toho.. Ms prisla dnes
@sangre
Ahooj ako sa máte ? Rastiete ? ❤️
@biela_sova no predstavu o návšteve som si myslela ze bude ok. Trosku ma potrápil nakoľko som 2 roky nebola u neho. Ale na konci vyšetrenia mi spravil sono a drobčeka som vydela ako sa pekne hýbe a srdiečko bije. Na kontrolu ku svojmu Dr idem až o mesiac
@biela_sova kedy ideš na kontrolu?
@luta13 ďakujem

@fire_proof wau👍ktory týždeň?
@madamzel123 no ja som dneska isla len na kontrolu koli novym hormonom a sok uplne, on ze ved vy ste uz tehotna 🙂) asi 3, zevraj je to uplne uplne cerstve a o tyzden mam dalsie sono, tak strasne dufam ze tam bude vsetko vporiadku, cakame na toto s mm dva roky
@fire_proof ahoooj... gratulujem... ja som to tušila... keď som ti pred par dňami písala, že na tvojom teste niečo vidím 😊😊😊. Držte sa a moooc moooc držím palce 👍❤👌
@ja17ay zatil ale bol len 3mm vak, nic este nevidel vnutri tak dufam, ze to nebude len prazdny vak, ale tak asi je este strasne skoro nato aby tam videl daco 😊 dakujem, ja uz som ani neverila, uz som si hovorila ze ked to teraz uz nevyjde tak to kaslem a snad sa zadarilo ♥️ Dakujem, neviem to ani opisat
@ivusik1111 ahojky zatial vsetko supeer aj na utz vsetko nam zas poukazoval ze vsetko sa vivija jak ma tak zatial nechcem to zakríknuť ale fajn hej rastieme sak uz nam zacal 5m kokso jak to bezi to neni mozne a ty co ako uz viete daco co to bude dajake fotecky 😂😍 ako to vyzera ci je vsetko ok?

@luta13 moje a prečo toľko plačeš HM? Kvôli všetkým? Ty si.anjel..😇 babám Gratulujem k bábätkám ❤️❤️❤️. No vieš tiež dr nebol rád že tak skoro. Aby sa to nezopakovalo vieš.. nič nemám vyhráte.do 13tt ďaleko. Táze sa bojíme. Dal mi tabletky proti krvacaniu Duphaston. ešte prečítam na čo všetko to je.. no som vtedy krvácala v sobotu.ja tiež dúfam že bude všetko ok 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 budem sa ti priebežne hlásiť neboj.❤️❤️❤️ Vo štvrtok idem na krv a potom az v marci na ďalšiu poradňu.ja dúfam že bude biť srdiečko.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Na poradni 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏