Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@biela_sova ja idem 15.3.na ultrazvuk a až 20.3 idem k svojmu
@ejuska2586 ahoj... prosim ta... tebe vysli na reproimuno zvysene protilatky voci emryu? ktoru hodnotu wi mala konkretne zvysenu a aka to bola hodnota? mne vysla zvysena hodnota TNF-alfa... pojdem este na opakovany odber, ci sa to potvrdi, alebo to bola len docasna hodnota....
@ejuska2586 eeej teraz som otocila stranu a tam su dalsie veci.. ACLA a pod.,
@ikonica Ahoj. Nie, ja som nemala voci embriu, ale voci partnerovym spermiam+vysoke NK bunky.
@ja17ay
Ja tam vidím dusíka ❤️Držím silno silno pršteky nech silnie ❤️
Bre ranko,dievcata nevydrzim pokial pojdem dnes dokimu ale prosim toto sa mi vcera stalo a chcem sa spitat ci mate skusenost: zaciatkom januara sme len tak sli naplno cez ovu,em tam mi bolo zle(pocit na vracanie,odpadnutie-co mam aj teraz sem tam) vela krat citim vseliake pachy,kava mi nechuti no dam si apspon rano a dalsie priznaky su tiez ze by som mojhla byt tehu,ms v januari bola skor len spinenie nez mrcha,vo feb.zas cista krv 1-1,5 dna moc slabe no ovela skor nez som mala dostat mrchu,asi den po sexiku,vcera vecer sme mali sexik neboli sme divoky a hned po zomna vyslo malinky fliacik krvi,bolesti som nemala a teraz rano mi je tak cudne blbo,dokimu idem este do obeda,no mam tusenie ze mozem byt tehu,test som nerobila len raz v januari a negat.,proste im neverim.Co mislite,len si to namislam ze bude mimi alebo mozem byt?
@dasaa Tak budem drzat paste! Potom daj vediet, ako si dopadla 🙂 Verim, ze super
@fire_proof krasna fotka bublinky, verim, ze buduca fotecka bude ovela vyraznejsia a ze bude vidiet uz aj fazulku malicku - hod sem potom zas foto...Drzim palceky, nech sa vam vas zazrak krasne vyvija ❤
@luta13 neboj urcite zmeni názor. Aj ja tuzim mat 3 deti no zatial by som aj za jedno bola rada 😊zistila som ze som si zle vypocitala cyklus a mrchu som mala dostat vcera. Miesto toho bolesti a pichanie ale mrcha nikde. Akurat na toaletaku ruzove aj dneska este. Myslis ze to moze byt tehu?
@sangre
@ivusik1111 ja mam 2 chlapcov a kazde tehu uplne ine...Jedine, co som mala rovnake bolo to, ze rano som musela hned jest, mala som naliate nohy vodou pri oboch a palenie pazeraka tiez...Inak uplne ine tehu...Pri prvom mi nebyvalo vobec zle, len som bola rano neskutocne hladna hned po zobudeni, pri druhom, ak som nejedla, tak mi bolo na vracanie...A aj priznaky ine odzaciatku u oboch, takze som myslela druhykrat, ze je to dievcatko, co nam Dr. aj priebezne potvrdzoval, no v 27tt. sa nam zjavil pipik!...Takze zbytocne porovnavat priznaky, kedze kazde tehu moze byt uplne ine...Najlepsie je spolahnut sa na 3D sono, ak sa babätko ukaze v plnej vybavicke, a je to riadne vidiet, vtedy je to iste na 100%...No prajem vam a vasim babätkam len zdravicko az do porodu 🌷
@dadus_ka moze to byt aj tehu a ruzove spinenie uhniezdovanie, ci roztahovanie maternice, ale aj zacinajuca MS, tazko povedat 😉...Kiezby tehu, prajem Ti to zo ❤...Urob test a hod potom fotecku...Pri prvom tehu som mala v case MS miesto nej len ruzovo-hnedy vytok necely den - len na jeden tampon trosku...Potom nic!...MS uz neprisla vobec, o 10 dni na to mi bolo potvrdene tehulkovanie...Bolo to take necakane, v tom case som sa vobec nesledovala, nevedela som, kedy mavam ovulku, ani som nepouzivala ziadne testy - ci uz ovu, alebo tehu...Pri druhom som pouzivala oboje...Drzim palceky, ked budes testovat, nech sa zjavia // 🙏

Takýto je test...ale neviem posúdiť či je to kanálik, test som robila teraz večer, ale som ho vyhodila ( priznám sa, vytiahla som ho z koša 😏🙄😂
Čo si o tej druhej čiarke myslíte prosím,je to kanálik?
Mám pred ms deväť dní.