Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@val9 skús keď tak ... ja rano testujem , ale pre kontrolu radšej 2 druhmi testu od včera ( viem ze skoro). , ale na ten one step som sa nakoniec docitala, ze opriti inym, ktore ukazali ciarku, tento nie...tak len pre porovnanie ☺. Dnes som 21dc iba, mávam 27-28cyklus takže času mám dosť ešte 😂. A ty?
@ejuska2586 aha... ja mam voci embryu.. tak to ne chapem..ty si mala voci spermiam a normalne si otehu... a liecbu nasadili az po duchovi... ja nemam voci spermiam, nedari sa pocat.... ale tam zas bude ten vyssi prolaktin problem... cela veda :D
@ja17ay ja som zasa bola stále skepticka voči tým pepino testom neviem prečo .. potom som u jednej baby čítala, že si ich objednáva z ebay za dobré peniaze a je s nimi spokojná, tak som si ich objednala .. taká som boa šiši, že som vyskúšala otestovať muža :D a ešte aj zachodovu vodu ci fakt nerobia duchov ale tehotný nie je muz a ani nas zachod proste ziadny dusik.. iba na mojich sa toto objavuje 🙂 tak uvidíme ja mam zajtra ( podla apky ) termin ms a podla mna to davam na nedelu :D
@ja17ay
No podľa mna hľadať nemusíš ja vidím ciarku pekne voľným okom ❤️ Nemysli na to a teším sa už na další testik ❤️Snáď to už tento mesiac vyšlo 🙏
Naživo je tá druhá čiarka výraznejšia😊
@ivusik1111 ďakujem zo ❤💖... dám hneď test ako urobím nejaky schopný určite 😊.
@ja17ay vravis ze one step nie su spolahlive testy? Ja ich mam a teraz som uplne mimo. Lebo som 34dc testy biele, teplota vysoka.
@wojtowitch ahoj... netvrdím že nie sú spoľahlivé, ja ich skúšam 1x... len som sa dočítala že tie zelene one step vraj ukážu čiarku omnoho neskôr oproti iným...sama to porovnavam teraz doma na sebe... a na iných už mi niečo slabé ukáže a one step zatiaľ nič. A tiez sú všetky 10kove 🙄😐🤔

Tak že je negatívny nevadí 😭☹️