Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@dada2610 ja som mala takyto pepino testik 9DPO, ze sa skor zdalo, ze sa pozabudol tienik na teste, ako bol mokry... po zaschnuti uz nic. A neskor, cca o styri dni, tam uz bola viditelna ruzova ciarka, ziadny duch. A teraz som v 6.tyzdni 🙂
@biela_sova
Juuuj to je krásne😊 blahoželám😊 len ja sa bojím tešiť, stále ma pobolieva brucho😧
@val9 tento novy, pepino neduchuje. dokonca nie je ani medzi prvymi, ktory ukaze..mne dost dlho neukazoval, ale ked ukazal, tak to bola pravda 🙂
@biela_sova ale ten čo som robila nie je pepino😊 pepink skúsim ráno alebo ešte teraz okolo osmej
@dada2610 Mna tiez pobolievalo, pred datumom ms uplne ako pred ms, uz som bola pripravena "na najhorsie", ale nakoniec ustali, tak som si spravila test...a tie drobne krce mam este aj teraz, ale viac sporadicky. Na to som si davala magnezium, aj 2tbl denne. Krce som mala pri prudkych pohyboch od 4.-5. tyzdna, takze este tyzden po ocakavanej ms.
@val9 ak si nepila dlhsie, tak mozno vyjde aj teraz...ako som napisala, on ukaze trosku neskor ako ine, ale ked sa tam kkedco mihne, je to tam 🙂
@ikonica Hej hej. Ale oni vam pomozu, uvidis...
@biela_sova tak pila som veľa práveže lebo v praci som sa pozabudla a dlhšie nepila nic 🙈 počkám na ráno asi
@val9
@zuzsat ja som radsej robila vecer, nevedela by som sa dockat rana...ale staci, ze nejdes na wc hodinu, malo by to byt dost koncentrovane na dusika... potom odfot test kym je vlhky, ked sa ti bude zdat, ze tam ostala slaba ciarka, hoc aj siva, akoby kanalik, mohlo by to byt ono 🙂 ja som svoj prvy ani neodfotila, nebolo co 🙂
Baby ahojte prosím vás mám problem menší neviete mi poradiť už som tu písala že 10.2 sme mali s priateľom sex 16 som mala spinenie (4 dni pred ms,20 som mala mat ms) včera večer som dostala zasa spomenie len trosku ružovej krvi aj dnes ráno a cely deň nič a ted som si robila ovulacny test lebo tehu nemám a vyšiel mi takto ( prikladám testy od 16.2 ovulacne) niekde som čítala že by mohli značiť skôr tehu ako nechcem nato spoliehať len či neviete ako to je . Pochybujem že bych mala ted ovulku. Nikdy som pri nej nekrvacala. Ach
@dasaa no ja som mala mat v utorok teraz čo bol lenže v piatok min týždeň som dostala spinenie ružové do nedele len tak na wc papieri pondelok utorok nič čisté včera večer zase ružové aj dnes ráno keď som bola na wc a od rana zase nič čisté takze neviem čo to je nikdy mi to nerobilo ach a som že skúsim test lenže som našla len ovulak tehu nemám doma

@majka2 😊.... dnes tu vidím duchov všade. Aj na tvojom.... asi je dnes deň duchov na MK alebo čo 😊😉. Alebo je proste február konečne plodný. Držím palce nech silnie. Kolky DC si?