Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zuzsat a nie náhodou rano je najvyssie hcg v moci? Všade to tak pisu..
@cica1650 nebud smutna, mozno len Dr.videl, ze si vo velkom strese a tak Ti nechcel oznamovat svoj verdikt a nechal to na vysetrenie za 2 tyzdne...Znamena to, ze tehu nevylucil a je mozne, ze si predsalen tehulka, len caka, kym bude viac vidiet fazulku v brusku...Jednoznacne Ti velmi drzim palceky, nech si za 2 tyzdne stastna a tehotna na 100%...Daj nam sem potom vediet, pripadne ma tu potom oznac 😉
@val9 ochh tak predsa! 😍😍😍😍 gratulujeeeem!
@val9 ahojky, tak ako, dobre spravy? snad si nerobila vecer ako si pisala, to by bolo uplne zbytocne. Prosim nepocuvaj zrejme neskusene nadejne dievcata, dobre ti radim. Som 40 rocna zena a za sebou mam 4 tehotenstva a moj posledny pribeh je podobny tvojmu. Vsetko to co v priebehu dna zjes, vypijes, ti moze ovplyvnit vysledok tehu testu. Ja som sa o tom presvedcila na vlastnej kozi, a nie raz. V priebehu dna som si robila tehu test a vysiel este krajsie ako ten tvoj, no kolajnice ako hrom. Nabehla som ku gynekologicke a ta mi test zopakovala, vysledok ten isty, tak povedala, ze sa na mna este pozrie, ze mam vyskocit na kozu a jej zaver bol "nie ste tehotna". Potom sa ma manzel spytal, ci som pila pomarancovy dzus a ja vravim, ze ano. Mala som este testik, tak som ho vlozila do trochy cisteho pomarancoveho dzusu a testik vysiel krasne pozitivny. Dalsi pribeh, ked sme s manzelom este len chodili, tak som si po praci okolo 4pm urobila testik, krasne II tam boli. Dieta sme este neplanovali, bol to pre mna sok a opat, vysledok? Nebola som tehotna. Preto som napisala, ze pocas dna je hlupost robit si tehu test. Radim dobre, nie len tebe ale vsetkym dievcatam, tehu testy vyjdu takmer na 100% presne ak si ich spravite na prvy ranny moc. Ak mate peniazky nazvys a chcete sa predcasne radovat a potom ronit slzy, prosim, je to vasa volba 🙂 ... Drzim palceky, snad dnes rano tam budu krasne kolajnice. Paaaa
@7adka77 niečo tam je 🙂
@vyvka baby och bodaj by dúfam že to nieje len namyslenosti a falošné duchovanie 😒
@madamzel123 umna pravy opak poobede a vecer rano som.mala.ovela slabsi test jak na vecer

@zuzsat no lenže ja mám spinenie už od piatka dva dni pak dva dni nič a ted ale asi sa naozaj netreba dopredu stresovať istotka bude tehu test