Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@gulicka77 nerozumiem.preco by nemala pocuvat ine baby kazda tu piseme svoj nazor svoje skusenosti a preco tu nazyvate ze Nadejne dievcata ??za to ze vy mate 40r. Neznamena ze vsetky sem.pisu neskusene baby ja mam 32r.pomarancovy dzus nepijem a test som.mala silnejsi vecer ako rano tak budte taka dobra ked si chcete viadrit svoj nazor piste za seba a svoju skusenost a nepiste o druhych nadejnych dievcatach ktore nema val9 pocuvat ...nedalo mi na toto nereagovat lebo uplne ma to dostalo do vivrtky tato sprava ...preco by hcg malo byt vzdy silnejsie rano lebo vas nazor tak to aj tak musi byt ??je nas tu plno co mala kolajnice silnejsie vecer ako rano a nepili pomarancove džúsy kazda sme ine a kazda mame ine telo a hormony ....
@sangre chcela som na to reagovat aj ja sice nechapem aky ma pomarancovy dzus efekt na vysledok este som o tom nepocula 🤷♀️
Ale ja som tak isto mala poobede silnejsiu ciarku alebo vecer nez rano a to som nepila ziaden dzus 🤷♀️
Rano bola stale velmi slabunka
Ja si teda malo kedy robim tehu testy rano z ranneho mocu moj nazor je taky ze ak tehu zena je test to ukaze ci je rano abo vecer 🤷♀️
Mas uplnu pravdu
@veronika2703 dakujem pekne, ale uvidime v najblizsich dnoch 🙂 neradujem sa este
@sangre si poklad ❤🙏 a ano rano bol slabsi .. pomarancovy dzusik som nepila jedine zeby to bolo z kremešu a mineralky :D uvidime v najblizsich dnoch 🙂
P.S. toto tu je na to, aby sme si radili a vyjadrili svoje skusenosti a mne sa tiez akosi potvrdzuje, ze rano mam to hcg akosi nizsie 🙂 😂 dnes mam netermin ms zatial sa nic nedeje 🙂 okrem toho ze mi je akosi na blinkanie :D 😂
@gulicka77 Vecer som nerobila ... rano sice bol trochu slabsi, ale stale je tam 🙂 ja si nemyslim, ze jedlo ovplyvnuje testy na pritomnost hcg jedine ak by som nadmerne pila ( to mi potvrdila aj moja lekarka ) ale uvidime v najblizsich dnoch co sa bude diat .. nechavam tomu volny priebeh a ked tam nieco je tak nech sa ma u mna len a len dobre 🙂 ❤
Pekny den 🙂
ahojte kocky 🙂 hlasim vsetkym, ze mam prvu kontrolu u Mudr. za sebou. zatial vsetko ok, uz tej fazulke bolo vidno aj srdiecko ako krasne bije 🙂 len mi povedala, ze ma teraz cakaju najviac kriticke 2-3 tyzdne, takze ziadna namaha, nadalej vkladam progesteron a dufam, dufam , ze bude rast a vsetko bude tak ako byt ma ❤
@madamzel123 teoria je dna vec a prax skutocnost druha
@gulicka77 prepac. ja pisem na zaklade vlastnych skusenosti. nie som neskusene dievcatko ale 33r zena. to co platilo pred 60timi rokmi z neplati davno.takmer kazda mala rano takmer viditelny test a na obed silnejsiu ciarku...prosim neurazaj nikoho ze je neskuseny ani len netusis ktora ma co za sebou
@domidee ja.nikomu falosne nadeje nedavam ak si popozeras spätne komunikaciu val9 som ani test nikdy neupravovala aspon si toho niesom.vedoma a ked si este pozres spatne tak ked tam.ta ciarka je napisem a ked ju nevidim tak tiez napisem ...nikomu falosne nadeje nedavam toto.je troska ina tema ale ja som.reagovala.na dotycnu aby nas tu neurazala jak.nejake trupky co nic nevieme a sme neskusene len ona.ma pravdu lebo.ma 40r.a ma skusenost s pomarancovym dzusom a nikoho.nema pocuvat len ju.tod vsetko takze neviem preco tu riesime daco ine ??? A tymto by som to cele uzavrela a ukoncils tuto debatu v nadpise je bez ohovarania a rypania tak sa toho drzme ...ja ta len poprosim.ked budes nabuduce reagovat na mna ze ja niekomu pisem na negativne tehotenske testy ze su pozitivne tak si najprv spatne prelistuj co a komu som.pisala a co som pisala oki dakujem pekny den
@vyvka nebolo to myslené len ta tu dievčinu ona už teraz určite tehotná je a ja jej gratulujem....ale myslela som celkovo na baby ktoré minaju peniaze a zbytočne lebo to babo ked tam je tak tam bude aj potom a ak by náhodou došlo k potratu tak to nemuseli ani vidieť a menej by sa trápili....dúfam že chapes ako to myslím 😅 priznám sa ja som tiež tak testovala a merala teplotu dokonca som krcok kontrolovala (podla neho som vedela najpresnejšie) no každý mesiac prišla mrcha a na testoch som mala stále duchov....tak som sa nasrala vykašľala na všetko a každý den povinný sex (nie nasilu) a zadarilo sa ....ja dúfam že každá zienka čo tu je ci už sa snaží alebo už bábätko čaká to dotiahne do úspešného konca
@gulicka77
Nechcem byt zla urcite ak mate 4 tehotenstva za sebou nieco vediet musite ja som ovela mladsia nez vy ziadne deti nemam no bola som Tehu a poznam vela bab ktore mali poobedie silnejsiu ciarku poobede ako rano a patrim k nim myslim si ze ste tu nechceli Nikoho urazit no nemyslim si ze v tomto hra rolu vek 20tky podla mojho nazoru mozu vediet ovela viacej nez vy teraz je uz ina doba a ta pani/slena val
Mala pekne pozitivny tehu test pomarancovy dzus z tym urcite nema nic spolocne a jednoznacne ziadne jedlo nemoze ovplivnit tehu testy neviem ake testy ste mali ale este som nepocula abo niektora baba mala kolajnicky a tehu nebola maximalne testy “ duchovali “ ale kolajnicky ? No neviem neviem
Nepridu mi vase pribehy take aby sme si z toho brali ponaucenie bez urazky
@domidee ako jasne ja uplne stebou suhlasim ze ozaj sa moze stat hoc co a test ukaze ducha je tu jedna kocka a kazdy mesiac sklamana a tiez vidi ducha tam kde niesu a pisala som.jej ze nic nevidim a mala by sa mozno prestat tomu az tak intenzivne venovat lebo just to nepojde proste ja chapem zeny co tak strasne tuzia po dietati a testuju hned kazdu chvilu ale neni to dobre ani na psychiku a tak.isto pisat kockam ze vidim ducha a nic tam neni tak to tiez nepridava ...ja som.nazoru ze ked to ma prist tak to pride a netreba tlacit na pilu treba si uzivat a ked to najmenej budu cakat bude to tam ...takze suhlasim stym co pises ja som sa neurazila ani nebrala vzlom len som ti chcela povedat ze nepatrim medzi tie co na kazdy test pisu ze je pozitivny ...lebo oto horsie to pre dotycnu je krd jej davaju falosne nadeje
@domidee Umna je to skor uz ako droga 😁 Urcite mas pravdu a nie raz som si povedala ze sa testovat tak skoro nebudem zbytocne ma to stresuje hladanie lovenie “ duchov “ zbytocna nadej zbytocny stres no nejde to 😭😆
Neviem to zastavit tak velmi to chcem a po tom tuzim ze nerozmyslam jednu minutu sedim na gauci pozeram telku z tym ze uz sa netestujem a hned na to sa najdem
Na wecku z testom v ruke 😂😁 mozno to vyznie smiesne no vsetko je to o psychike ja som bola na tom podobne ako ty kazdy mesiac ovu testy stresi a nedarilo sa za tehu testy ani nehovorim kolko som vychadzovala
Penazi a nedarilo sa jeden mesiac som z tym prestala boli vianoce a ja som mala ine myslienky povinosti starosti 🙂 ziadne ovu testy ziadne pozorovanie sa a podarilo sa hned sex kazdy druhy den necakala som na ovulku je to iste nemozem ju zmeskat ked mam sex kazdy 2 den aj ked to aspon premna nieje lahke 😂😆😁
No bohuzial som na zaciatku tehu o to prisla chcela som tym len povedat to ze urcite v tom mas pravdu ja dufam ze na to zabudnem a pride to ked to budem najmenej cakat bez pozorovania hlienu ovulky atd ako predtym 🙂
A urcite ak budem mat “ ducha “ tak to hned spoznam aj sama
Skor to je o tom ze clovek chce pocut od zien ano je to tam !!! 😂😁😬
@vyvka uplne ta chapem tiez mam nieco za sebou sklamanie a trapenie a viem.ake to.je ked tak velmi chces neboj vsetko pride a tesim.sa az pridas krasne pozitivny testik ...uzivaj si s muzikom pekne veceri a nemysli vobec na testy😉a uvidis sama ked uplne odvratis svoju mysel na ine veci ja viem.ze je to tazke ale skus 😘😍drzim palce