icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

cica1650
23. feb 2018

@luta13 dam vediet pravdaze a dakujem 😘

sangre
23. feb 2018

@7adka77 krasne testiky ja som.robila prvy asi okolo 14h a silnejsia ciarka ako.o dva dni rano ....presne takto no gratulujem 😍😍👍🤗tesim.sa

val9
23. feb 2018

@sangre dakujem, ti velmi pekne 🙂 dufam, ze je to tam kde to ma byt konecne 🙏❤ ale od rana mi je akosi divne tak hadam sa nemylim 🙂

7adka77
23. feb 2018

@sangre dalujem aj ja len nech to dobre ďalej pokračuje ted si spravím až o take dva tri dni.. inak nevieš kedy sa cca chodí gynekológovi aby som neprišla zbytočne že nič neuvidí

vyvka
23. feb 2018

@sangre Dakujem velmi pekne
Si Mila ❤️

sangre
23. feb 2018

@val9 ja som ten tvoj test ani.nenasla nevidela😂😂 kde si ho pridavala listujem a neviem najst😅ale urcite teraz vsetko dobre dopadne a robila si lennjeden ?

sangre
23. feb 2018

@7adka77 noo prvy krat som.bola v 4tt a len videla ze sa mi roztahuje maternica takze nic ine a druhy krat ma obiednala az v 6tta to bolo super uz tam bola fazulka a bilo srdiecko krasny pocit takze asi ak ti mozem.poradit tak okolo 5/6tt by bolo.najlepsie aby si aj z toho daco mala ked uvidis a budes pocut srdiecko .

sangre
23. feb 2018

@7adka77 alebo mozes ist skorej aspon na potvrdenie ze s
Ti zoberu krv

7adka77
23. feb 2018

@sangre no ja som musela otehotnieť (teba ak to je tehotenstvo 😃) tesne pred ms ale keď sa to ráta že od poslednej ms tak by mi vychádzal 4tt+2dni tak pockam do toho 6 radšej keď bude vse istejsie. Ďakujem moc za info 🙂

val9
23. feb 2018

@sangre myslíš ten kde som pila veľa džúsu? 😂😂😂 to je tento 😂

zuzsat
23. feb 2018
zuzsat
23. feb 2018

@val9 fakr neueobis teraz?

sangre
23. feb 2018

@7adka77 ano to uz bude pekne vidno vsetko drzim palce

sangre
23. feb 2018

@val9 ahaaa tu je no krasna ciarocka parada ...tak ked budes robit dalsi len ranooo!!a nepi pomarancovy dzus predtym😂😂😂😂

val9
23. feb 2018

@zuzsat nemam veľmi ako, pretože som v praci.. urobim zasa vecer ako vcera 🙂 ale sa mi potvrdila tvoja teoria s hcg .. rano bol slabsi, ale stale tam bola ruzova ciarka 🙂

zuzsat
23. feb 2018

@val9 to znamena ze je to ozaj tam :-* :-* :-*

sangre
23. feb 2018

@val9 a kedy robis dalsi ci silnie??

val9
23. feb 2018

@zuzsat Uvidime, ja som skepticka trochu .. nechcem sa tešiť a potom sklamať ... rano som robila okrem toho co robim stale aj pepino a tam to skoro vidno nebolo hladat som musela .. chcem pockat 🙂

val9
23. feb 2018

@sangre asi zasa ako včera okolo 18tej 🙂

sangre
23. feb 2018

@val9 oki jasne tak potom.pis budem sa tesit🤗

val9
23. feb 2018

@sangre jasan ozvem sa 🙂 a nebudem piť dzus teda 😂😂😂😂 vlastne na obed mam kari to mozem? :D

matik3110
23. feb 2018

@val9 ja som mala rovnakú čiarku, urobila som si na ďalší deň ráno a bola už pekná červená 🙂 jesť a piť sa môžeš všetko okrem alkoholu, neobmedzuj sa, hlavne jesť zdravo nie 2x viac 🙂

val9
23. feb 2018

@matik3110 veď ja si robim srandu 🙂 jasné, že papam tak isto ako stale, a kedze ja papam viac menej zdravo tak sa neobmedzujem nijako 🙂 uvidime co sa bud diat s mojou ciarkou o par dni 🙂 nechcem sa este tesit predcasne 😉

gulicka77
23. feb 2018

Ach dievcata, vy ste naozaj neskusene ... tych pomarancovych dzusov je vela a ja som nenapisala, ktory konkretne mi urobil II na teste 🙂 a ist hned testovat dzus a fotit, ze co som ja tu za blbosti popisala ..... smejem sa na tom ako este nikdy viac. Babulka, ktorej som pisala, napisala, ze rano mala test negativny, alebo mozno ze tam bol nejaky naznak druhej ciarocky, tak zrejme budem mat pravdu, ze poobede alebo skor vecer si test robit je hlupost 🙂 .... ale robte, ako uznate za vhodne 🙂 ... ja som len chcela poradit v dobrom duchu a vy hned do boja. Ako som napisala, mlade a neskusene, cest vynimkam.

vyvka
23. feb 2018

Jaaaaaaj aha 🤔
a my Hlupe neskusene sme si Mysleli ze to
Vsetky pomarancove dzusy a to len jeden konkretny ahaaaa to meni celu situaciu
🤦‍♀️😁😁

val9
23. feb 2018

@gulicka77 kde som ja napisala ze som mala test negativny prosim Vas? 🙂 napisala som, ze ciarka nebola taka silna ale stale bola PEKNA RUZOVA 🙂

val9
23. feb 2018

@vyvka ja navrhujem vyskusat vsetky znacky :D ZENY PODME DO TOHO JA KUPUJEM HAPPY DAY A TOMU vyskusajte aj tie lacnejsie z lidla alebo kaufu jeden urcite spravi II :D 😂😂😂😂😂

val9
23. feb 2018

@gulicka77 na obed som mala kuracie kari myslite ze mi to spravi zasa dve ciarky poobede? 🙂

nivea777
23. feb 2018

@gulicka77 ako moze jedlo alebo napoj ovplyvniť test k pozitivite? Neviem o ziadnen potravine ktora by obsahovala hcg

vyvka
23. feb 2018

@val9 citala som ze si mala kuracie kari na obed jeziisiiiii ani neskusaj test ja ked som
Mala
Na obed kari som
Mala tak silny tehu test ale tehu to nebolo to bolo to kari
😁😁 urcite skusim vsetky znacky jeden mame doma a ja tava neskusena som sa hned rano napila teraz mozem robit testy z radostou vsetky budu urcite pozitivne 🙂 😬😬