Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@wendy73 den po oplodneni - je to pocet dni od ovulacie. A nie si trapna. Nie kazdy to pozna...
@kotatko12345 dúfam že hej, veľmi sa teším 😍 dnes je 14sty dpo
Newiem vidite ju aj vy?
@miriamn76 ty si mala anembryomolu?
@lucinka511 Z inofolicu moze priberat. Inositol zvysuje chut do jedla.
@ejuska2586 ja pijem inofolic mesiac a vobec z neho nepriberam ale tak je to asi individualne
@mlil77 Hej, kazda zena je ina. Niektora priberie, ina nie. Ale viem, ze podporuje chut do jedla.
To je ako s jedlom - niekto moze jest co chce a nepriberie a niekto moze pribrat pomaly aj z vody...
@ejuska2586 ale nie rapidne.mozno par kg 2.3.ja som to tiez brala a ziadne chute.ziadny vahovy prirastok.
@lucinka511 Rapidne iste nie. Jedine pri velmi dlhom uzivani a aj to postupne...
@lucinka511 pre ženy s vyšším BMI alebo so sklonom k priberaniu je inofolic combi.
@petuska18 Ano, je to mozne. Niektorym zenam ukaze krajsie poobede.
@luta13 nemáš lespiy foto ten podklad veľmi skreslené inak sa mi tam javí duch ale nie som si istá
@ejuska2586 uvidíš o pár dní možno ms naozaj nedôjde
A ak áno tak ako si napísala potom nevesta hlavu a ísť ďalej ☺
@petuska18 ani já osobne som vždy testy poobede, večer mala silnejšie ako ráno
@bluebell0412 mne tiez ku veceru lepsie ukazovali
@lucinka511 no ak myslis zamlcany potrat tak ano dva krat
babyyy dalsia taka divno-špeci otazka :D ked vyjde ovulacny test pozitivny ze v utorok tak ovu nastane 12-48 hod (stredu, stvrtok) .. a ked tutumutu bolo v nedelu pred a pak ten stvrtok..je tam sanca ze tie bičíkovce z nedele vydrzia do tej stredy? :D
@7adka77 Sanca tam je. Vydrzia v idealnom prostredi tak 72 hodin. Ale idealne je mat sex kazdy druhy den.

@kotatko12345 asi budem za trapnu ale co znamená dpo? 😅