icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

sangre
25. feb 2018

@7adka77 neboj nebude vies mozno niekedy je aj lepsie ked to priroda takto zariadi ze ma same odist mozno to nebolo v poriadku ..ver ze nechcela by si zazit to co ja ...😢vzdy je lepsie ked takto samo sa to vyriesi ako ked si myslis ze vsetko je super tesis sa a v 16tt zazijes sok a musis podctupit prerusenie a porodit ....tak neboj hlavu hore dalsi mesiac to vide

biela_sova
25. feb 2018

@mirkovci bohuzial mozu, jednoducho nepredlzia zmluvu. Tehotenstvo, oznamene pisomne a zdokladovane potvrdenim od gynekologa, chrani len pred prepustenim. to sa vztahuje len na dobu neurcitu. Uzdat dovod neplredlzenia zmluvy v skusobnej dobe/na konci doby urcitej by podla zakona v pripade tehotnej mali, ale papier znesie... napr. reogranizacia spolocnosti, zrusenie pracovneho miesta...a o mesuac vytvorenie toho isteho, noveho, pre besdetnu kolegynu/kolegu. Bohuzial riesili sme vela pripadov, kde boli so zenami aj vo vysokych riadiacich poziciach spokojni, do casu, kym neotehotneli. potom za kazdu nasli nahradu - muza, ktory tam aj po navrate z jej materskej uz ostal..

mirkovci
25. feb 2018

@biela_sova
@luta13 Ďakujem vám za odpoveď. Uvidím ako sa veci vývinu

biela_sova
25. feb 2018

@mirkovci je mi to luto...my sme kvoli tomuto dovodu cakali so snazenim do konca januara..od 1.2 mam dobu neurcitu, ja som pre istotu uz potvrdenie o tehu dala...je mi rano zle, sef sa ma spytal narovinu, ci som v tom 🙂 vtedyuz to bolo den pisomne na personalnom 🙂

ingba
25. feb 2018

Ahojte. Dneska som 33dc MS nikde posledná bola 24.1. ,ale ovulku (viem podla bolesti) som mala tento mesiac posunutú na 24dc. Ináč mavam cca 17 -20dc a MS 29-30dnové. Dnes rano som skusila test. Náznak na ms vôbec od vcera ma sem tam pichne to je celé.

val9
25. feb 2018

@ingba ja vidím dušika😊 akú značku si robila?

ingba
25. feb 2018

@val9 narychlo som zbehla pre pepino. Som chcela este čakat no 🙈 nepodarilo sa . Kedže asi test ukáže neskor kedze aj ovulka bola posunutá. No len toto Ms že mešká to sa mi nestáva nikdy. No uvidíme

val9
25. feb 2018

@ingba a koľko ti mešká? 😊

ishkaa
25. feb 2018

Baby porada 🙂 meskanie 1 den

val9
25. feb 2018

@ishkaa ja vidím dušika..aká značka? Lebo sa podobajú na tie čo mám ja 😊

ishkaa
25. feb 2018

@val9 z benu lekarne ich " znacka"

mirkovci
25. feb 2018

@biela_sova ja ale nič neľutujem 😊 všetko je ako má

zuzka1120
25. feb 2018

@ishkaa ja to vidím na kanálik, nieje to ružové.
Ale držím palce 😊

zuzka1120
25. feb 2018

@ingba ja tam vidím ducha.
Nech silnie😊😊😚

ingba
25. feb 2018

@val9 2-3den cca mi mešká

val9
25. feb 2018

@ingba tak presne ako mne 😊

ingba
25. feb 2018

@val9 tak nám silno držím palce 🤞 . Mne pri 1dcérke ukázal test až po necelích 2 týždnoch meškania.

val9
25. feb 2018

@ingba aj ja mam držím palceky 🤞 už čakám kedy bude okolo 20tej nech testnem 😃🙈

ingba
25. feb 2018

@val9 no skus budem zvedavo čakat . Ja skúsim počkat do utorka a skusim aj ja teda večer . Tento je dnes ráno

biela_sova
25. feb 2018

@mirkovci to je super, babatko je prednejsie... kamoske, co takto vyhodili v siestom mesiaci (jednu z najlepsich matematicok na SR), poradila pani zo socialky, ako najprv cerpat podporu az potom rodicovsku, aby bola menej stratova...ale tak snad Ti to dobre dopadne, nie je to pravidlo... ;)

bibuska2
25. feb 2018

Baby dnes ráno robený testik

vyvka
25. feb 2018

@bibuska2 Skus ak mozes sfotit test na bielom podklade
🙂 ald vidim dusika

zuzka1120
25. feb 2018

@bibuska2 vidiiim

7adka77
26. feb 2018

@sangre :((( och boze to si v 16 tt mala MÁ? :(( ja že to je len do 12 tt že pak už sú tehotenstva viac-menej chránené :(

ikonica
26. feb 2018

@7adka77 chranena si az ked mas babo v rukach... do porodu nie je takmer nic iste....

7adka77
26. feb 2018

@ikonica ach boze to je naozaj strach celé tehu :(

nivea777
26. feb 2018

@7adka77 znamej zomrelo babo v 31tt takze stat sa moze hocikedy

ikonica
26. feb 2018

@7adka77 ja som tiez verila, ze mna sa nikdy nebude tykat tema potrat ci nemoznost otehotniet, a uz si tym nejaky cas prechadzam.. najma pre tie z nas, ktore o babo prisli, uz je pojem sladke tehulkovanie nezname...uz budeme v strehu az do porodu...

ikonica
26. feb 2018

@7adka77 zober si tu herecku zuzanu hasovu ci jak sa vola... ta prisla 2x o dieta v 8 mesiaci... to iste sa stalo jednej znamej... uz sa pomaly do porodnice chystala.. mala problemy s krvou....

7adka77
26. feb 2018

@ikonica och boze to je strašne :(( ty si mala viac potratov? ... ja teraz prvý MA mi klesla bazalka a zoslabol test už len cakam kedy príde krvácanie nech sa prečistim sama :(( dúfam že nebude potreba kyretaz keďže to je len 5 tt :(