Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@mirkovci bohuzial mozu, jednoducho nepredlzia zmluvu. Tehotenstvo, oznamene pisomne a zdokladovane potvrdenim od gynekologa, chrani len pred prepustenim. to sa vztahuje len na dobu neurcitu. Uzdat dovod neplredlzenia zmluvy v skusobnej dobe/na konci doby urcitej by podla zakona v pripade tehotnej mali, ale papier znesie... napr. reogranizacia spolocnosti, zrusenie pracovneho miesta...a o mesuac vytvorenie toho isteho, noveho, pre besdetnu kolegynu/kolegu. Bohuzial riesili sme vela pripadov, kde boli so zenami aj vo vysokych riadiacich poziciach spokojni, do casu, kym neotehotneli. potom za kazdu nasli nahradu - muza, ktory tam aj po navrate z jej materskej uz ostal..
@biela_sova
@luta13 Ďakujem vám za odpoveď. Uvidím ako sa veci vývinu
@mirkovci je mi to luto...my sme kvoli tomuto dovodu cakali so snazenim do konca januara..od 1.2 mam dobu neurcitu, ja som pre istotu uz potvrdenie o tehu dala...je mi rano zle, sef sa ma spytal narovinu, ci som v tom 🙂 vtedyuz to bolo den pisomne na personalnom 🙂
@biela_sova ja ale nič neľutujem 😊 všetko je ako má
@mirkovci to je super, babatko je prednejsie... kamoske, co takto vyhodili v siestom mesiaci (jednu z najlepsich matematicok na SR), poradila pani zo socialky, ako najprv cerpat podporu az potom rodicovsku, aby bola menej stratova...ale tak snad Ti to dobre dopadne, nie je to pravidlo... ;)

@7adka77 neboj nebude vies mozno niekedy je aj lepsie ked to priroda takto zariadi ze ma same odist mozno to nebolo v poriadku ..ver ze nechcela by si zazit to co ja ...😢vzdy je lepsie ked takto samo sa to vyriesi ako ked si myslis ze vsetko je super tesis sa a v 16tt zazijes sok a musis podctupit prerusenie a porodit ....tak neboj hlavu hore dalsi mesiac to vide