Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@7adka77 pozri kazda baba ma ine priznaky mna prsia tiez neboleli az neskor jedine sa mi zvacsili bradavky ale prsia ma zacali az v 8tt bolet a tiez to nebola nejaka taka velka bolest ze som.umierala len.som ich citila a zacali aj poriadne rast od toho 8tt asi ale na zaciatku ze troska sa zvacsili ale neboleli vobec a tlaky som.citila asi par dni tyzden to.ked sa uhniezduje ale tiez potom.vobec nic tiez som mala haluze ale potom.raz som citila a boli dni kedy vobec nic som necitila
@7adka77 to co opisujes si uplne v pohode priznaky pridu neskor a podbrusko citis takze vsetko je ok to zas niesu bolesti len taky slaby tlak takze bud ozaj vklude mas vsetky priznaky ...a prsia su uplne individualne u kazdej baby ine hovorim ja som vobec necitila prsia jedine tie bradavky sa zvacsili vsetko prislo az neskor ked krpata uz bola uhniezdena
@7adka77 urcite ano 😊 A ako pisali baby. Nesleduj sa tolko. Viem, ze sa to neda. Aj ja sa sledujem viac, ako treba. A bohuzial, tehotenstvo je take, ze clovek ma stale z niecoho strach. Najprv, ci ciarky silneju, potom ci je babo tam, kde ma byt, potom ci bije srdiecko, ci testy budu OK atd. atd. 😊 Ale hlavu hore. Mna tiez niekedy prepadne panika, ale stale si hovorim, ze vsetko je v poriadku, kym mi doktor nepovie inak 😊 Tak aj u teba je vsetko v poriadku 💜 Apropo.... tu su moje testy z 14DPO. Rano krasna ciarka, necila som sa ale ten den dobre, tak som si urobila vecer test a bum...skoro nic... tak este jeden, ci naaaahodou neni chybny test a bum. Rovnaka neviditelna ciarka. No nemusim ti hovorit, ako som na tom zachode revala. Strasne som bola zufala. Potom ma tu baby "prepeskli" a o par dni som uz mala krasne ciarky. Aj ked na poriadne kolajnice som si musela riadne pockat (hehe dalsi stres preto 😂).
Ahojte dievcata, chcem sa Vas opytat, pred tyzdnom som dala fotku zo sona ze vlastne cakame babatko, teraz by som mala byt tak 4tyzden asi, ale.. rapiclear tehotensky test mi ukazuje pozitivny a ked som si kupila pepino, mama test alebo dr max pruzky tak vsetko negativne ci rano naobed vecer a tak som si dneska kupila rapiclear kazetku a pozitivny, sakra je to mozne? Ja mam pcos takze menzes som mavala niekedy aj 40dnovy, teda cyklus, je mozne ze koli vysokemu testaku alebo tak tie pruzkove blbnu? sak neviem co si mam mysliet sa bojim ci sa nedeje nieco, zajtra idem na sono a na kontrolu ku gyndovi ale sak aj tak, myslite ze to je normalne? Prepacte ze stresujem ale bojim sa, o babo sa snazime fakt velmi dlho
@janedoe och presne ja bych mala byt dnes 16 dpo tak tiež budem dúfať že budú silnieť .. tiež má tu baby trochu ukludnili.. lebo fakt som bola v tom že keď test slabol bazalka klesla že už je zle ... ale tak uvidíme... pokúsim sa nestresovat už 🙂) ďakujem aj tebe za povzbudenie aj testziky že si podobne ako ja mala 🙂
@fire_proof ahojky ja ti poradit neviem lebo ja tieto papierove testy som nikdy nepouzivala len tie ocikavacie tie mi vzdy pekne ukazali ja tym papierovim moc neverim tym ponornym takze neviem ale je to mozne ze tie rapiclear su citlivejsiea moze byt ze tym.ze mas 40cyklus tak tie pruzky to nezachytili este ...ja len women secret a fakt spolahlive krasne vzdy ukazali aj ked ducha ale ukazali ...zajtra ides k dokimu tak uz budes vedet na com.si .
@fire_proof ahoj, ja mam 2 deti a PCO..pri prvej som brala duphaston, mi lekar povedal ze pri pco je v prvom trimestri vyssia sanca ze bude zlte teliesko slabo pracovat tzv mozeme mat nizsi progesteron a tym padom babo sa nevie udrzat...a mozem zacat trocha spinit a aj tak bolo v 7tt..ale supli mi hned duphaston a bolo dobre vsetko..on vlastne mi doplnal progesteron...tam treba prezit do cca12-13tt kedy uz si funkciu zlteho telieska prebera placenta a potom uz PCO nema ziadny vplyv a moze sa kupovat vybavicka 🙂
@fire_proof nechcem byt drza, no kasli na testy...Zbytocne sa stresujes...Vydrz uz do zajtra na sono a verim, ze budes milo prekvapena, ked uvidis svoju fazulku na monitore ako krasne vyrastla oproti minulemu tyzdnu...Stres hod za hlavu, lebo babätko potrebuje Tvoj vnutorny pokoj, potom bude v pohodke aj ono...Pohladkaj brusko za mna a pekne relaxuj...Zajtra tu cakame na pozitivnu spravu od Teba ❤
@7adka77 pri prvom tehu som mala jediny priznak taky, ze mi meskala MS, miesto nej len zopar hodinove spinenie som mala, testy som vtedy nerobila, len volala k Dr. a ta povedala, ze ak do tyzdna nepride MS, mam prist na kontrolu...Po tyzdni na kontrole 5-6tt. a vsetko o.k...Test som vtedy nerobila ani jeden, ani ma to nenapadlo vobec...Inak mi nic nebolo, ziadne pocity v podbrusku, nic!...Pri druhom tehu som mala pocity uz asi tyzden po ovulke, zvlastny pocit v podbrusku, akoby balonik som tam mala, hlavne ked som bola v predklone, MS tiez vobec neprisla, ziadne spinenie som nemala, len pocit v podbrusi, akoby mal MS prist a stale vlhko, tak som chodila pozerat, ci uz prisla...No bol to vzdy len biely, husty vytok (tehulkovsky, co som vtedy este nevedela, ze je to tehulkovsky)...Obcas ma pichlo riadne a necakane v podbrusku, no asi po 2 tyzdnoch to cele prestalo, alebo uz som to tolko nevnimala, neviem...Testovala som len 3 dni po sebe (druhy, treti a stvrty den po meskani MS), potom uz nie...Volala som Dr. a na prvej kontrole som bola podla MS cca. v 6tt., kde mi potvrdil aj tehotenstvo...A az okolo 7-8tt. zacali priznaky, ako nevolnost, brutalna unava, na vecer mi bola zima ako v psinci atd...Prsia ma nikdy neboleli, zato zas sa mi v nich tvorilo kolostrum uz okolo 16tt...Tebe prajem, nech je vsetko tak ako byt ma 🍀🤰❤
Baby tak ja si idem po radu od 14febuara som zacala pit duphaston 10dni 2krát denne dr mi povedal ze 14aj mam mat styk s manzelom no momentalne ma sem tam boli pod brusko no a videli ste foto mojich testov tak nwm
Dievčatá my dnes takto... 11 DPO..... keďže nemám času na hľadanie duchov a mm si je istý, že sme v " tom" , vraj to na mne vidi , že som ina😁 , tak som skúsila digi test. Výsledok je jasný.
Cyklus mávam pravidelný, 27-28dni a dnes som 25DC. Tak ak by sa naaaahodou niečo zmenilo, dám vedieť.
Inak som úplne v pohode a už len čakám na ms 😦.
Držím veľmi veľmi palce všetkým snažilkam 💖.

@sangre máš pravdu skúsim byt v pohode a čakať ako to bude ďalej 🙂