Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@val9 skus ten digii ;) tie su spolahlive 🙂
@veronika2703 pockam este par dni 🙂 mozno predsa len pride ms 🙂
Prišla ms... ešte o den-dva skor... Nie je to len spinenie, takže testy neklamali... 👌
@ja17ay
Moja este nezufaj 🙏 kým nie je ms nič nie je stratené ❤️
@ivusik1111 jeeej... teba tu tak rada vidím 😀😊😀😊😀😊.
Ako sa máte?
Ms už je... tak zas odznova ideme...
A čo drobcek? Už čochvíľa asi budeš vedieť čo to je . 💕
Ahojte, dneska som bola u lekara, zial ziadnu dobru spravu nenesiem, gestacny vak bol nadalej prazdny tak sa to dr nezdalo a po vysetreni dospel k mimomaternicovemu tehotenstvu, bolo aj pekne vidno kde to dietatko zial skoncilo, objednal ma rano na predoperacne a musi to ist von kedze mi hovoril este o nejakej tekutine v bruchu, je mi strasne...
@fire_proof je mi to Luto
@fire_proof ahoj.... uffff, keď toto čítam, tak mám zimomriavky.... veľmi veľmi ma to mrzí. A to som sa tešila, že ako krásne sa vám to zadarilo.
Budeme teda minimálne dve, ktoré sa budú snažiť dalej ( aj keď to ti nie je útechou).... no nie si v tom sama. Držím palce, aby všetko dopadlo tak ako má a čo najskôr znovu spolu budeme hľadať// 💖
@ja17ay
Ja som tu každý deň a sledujem co nové 🙂 to nie je možné , ako môžu tie testy takto duchovat ? Uvidis , čoskoro to vyjde verím tomu 🙂 no áno už začíname pomaly 17tt tak rýchlo to beží ❤️. Včera som bola na poradni a všetko je c poriadku ;) malinké sa pekne vrtelo a už som strašne zvedavá co to bude ☺️
@boglarkaszabova nadherne babätko, ako ma sklonenu hlavicku k telicku...Pohladkaj brusko za mna a uzivaj vsetko 😘

@lenka277 jasne .. aj ked sa hovori ze by sa Malo testovat z ranneho mocu podla mna je to blbost 70% zien co vidim sem pisu ze prave poobede alebo vecer maju ciarky ovela silnejsie a som jedna z nich mala som poobede silnejsiu nez rano rano som ju musela hladat a poobede bola
Krasna ...