Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@jankapatriko ahoj... ja na mieste kde ma byt druhá čiarka vidím dve 😃 ale tenučke, tak asi kanálik... test je podľa mňa negatívny, skús ešte 1 , alebo uvidíš o 1-2 dni, či sa niečo objaví. Držím palce.
@ja17ay
Hlavne na to nemyslite aj keď sa to ťažko hovorí a užívajte si hlavne jeden druhého ❤️
@ivusik1111
Jasné, my sa ľúbime 💕. Našťastie obaja neriešime, ktorý deň, kedy a tak... ja som si sama pre seba 1 mesiac sledovala ovu testami a vychadza mi tak ako pri oboch deťoch, tak to mi stačí vedieť 😙😊.
Baby aj pri prichadzajucej ovulke boli brusko ako pred ms?
Ms som mala 19.02 a dnes ma boli brusko neskutocne ako keby som mala dostat ms a neviem coto je 🤷♀️ Nikdy predtym som nepocitovala ziadne bolesti pri ovulke
Nevie mi niekto poradit ? Dakujem 🙂
@ja17ay dakujem ☺️ Skusim v nedelu ked nedojde MS a hadam polovičke k stredajším meninkam budem mat krasny darcek 😍
@vyvka ano aj pri ovulke boli brusko ja takto viem zistit presne kedy som plodná ako jabloň ☺️
@jankapatriko ale ovu testy mam Negativne
Nechapem 🤷♀️
Baby ahojte tak v sobotu som mala hcg 36 dnes výsledok od doktora 138 - alurat začínam 5 tt myslite že je to v norme? Nič mi nepovedal do telefónu len že na kontrolu stačí o tyzden:/
Baby,testy baby top test su spoľahlivé?
@madamzel12 no mne duchovali obidva, ktore boli v baleni. A ms prisla este v ten vecer 😕😕
@madamzel123 mne ukazali ciarky pekné a som 11tt 🙂

@luta13 ďakujem 😊 pevne verím že áno 😊 áno budem 💜