Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sangre to vazne ? Gratulujem teda ;)
No ved to mi nejde do hlavy ... ze niektore baby sem
Pisu ze hned po ms splodnili dieta napriek tomu ze ovu ma Byt neskor ...
No neviem 🤷♀️
Ako to teda je obcas Ma boli brucho ako keby mala pris ms tak mozno to bude prichadzajuca ovulka zatial ovu testy mam ..Negativne takze neviem cim to moze byt
@7adka77 ved mas krasne testy tmave ten spodny najtmavsi jak uz ma viac stmavnut??😂😂😂vsetko je v poradecku ved krasne vidno rozdiel od prveho az po spodny uz vobec netestuj a tes sa vsetko je jak ma byt a fakt sa prwstan sledovat lebo sa do 9m zblaznis ...ver mi pridu situacie kedy mozes byt nervozna urcite nie teraz ...
@7adka77 toto vobec neries. Kamaratka mala podla ms 6+2 hcg 234, srdiecko az 9+1. Zbytocne ju 3tyzdne plasili vsetkymi diagnozami sveta. Nakoniec sa jej 39+0 narodilo nadherne a dokonalo zdrave dievcatko s 3300g. Takze klud a uzivaj si trhu 😉
@simonkazga hej?? Och ani nevieš ako si má povzbudila .. tak tiež dúfam že to bude stúpať ja som mala v 5+0 tt 138 ale stále si myslím že to aj tak zle ráta lebo bych mala byt podľa ovulky 4 tt 😃 ale tak nech to teda len stúpa a bude všetko v poradecku ... dalujem moc za info 🙂))
@7adka77 vobec nezatazujes len furt hladas nieco niekde co.nieje a sama si robis haluze viem.ze mas strach chapem.ta a nejdem ta za to pucovst alebo co lebo bola.som taka ista a viem.ze mi to nerobilo.dobre preto sa ti snazim vysvetlit ze ozaj ked sa budes nad kazdou vecou takto si robit stavy knicomu to neprospeje a uz vobec nie tebe ani malemu ...myslim.vdobrom...pozri aj tak ked nieco ma byt neovplivnis to chapes ma preto bud vklude a uzivaj si. To ...vsetko je v poriadku ver mi
@7adka77 jasne, ze tmavnuu 🙂...podla mna ten posledny uz tmavsi ani nemoze byt 🙂...mas ich kraaasne tak uz netestuj a uziiivaj si 🙂

@vyvka inak vies co toto som sa vzdy haluzila stou ovu ze ako viete kedy je mne to nic nehovori😂😂podla kalendara ma byt 12/14den cyklu ze jak je mozne ze sme splodil cca 6dni po ms aj prvy krat aj twraz sranda ze ...