Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ďakujem veľmi pekne Babi
Potešili ste ma
Tak baby ja hlásim dnes 1DC. nevadí môžem si vyberať svadobnú cestu 😂🙏🌴
@elinka1051 ahoj no tak nic este na ultrazvuku nebolo vidno len vysok.sliznicu takze 19.3 repete a nasadeny duphaston a kludovy rezim. Ale testiky tmavnu takze verim ze ok.
@miskak33 gratulujem 😘 mala si to presne tak isto ako ja. tak pekne lezkaj, vyloz nohy a na buducej kontrole uz urcite uvidis aj ❤
@miskak33 kolko ti meska ms?
@elinka1051 dakujeem 🙂 lezkam lezkam ..verim ze ano uz traz som nedockava
@madamzel123 tazko povedat lebo cyklus neviem aky mam po kyretazi kedze stihla prist len prva ms. Ak hodnotim podla toho ako bolo predtym tak meska 5-6 dni 🙂
Baby zase ta ista otazka 😁
Co to znamenalo u vas ak vas pobolievalo obcas v pod brusku podobna bolest ako ked ma prist ms alebo ked mate vetry neviem to ani opisat 😁
Ms bola 19.02
Na Ovulku je asi skoro a ovu testy su negativne
mohol by mi niekto prosim dat test do negativu ? dakujem velmi pekne ❤️
@miskak33 ale krásne ciarocky👍
@vyvka
Páči sa.. negativ... ale podľa mňa tam nič nie je. Tieto testy duchuju ... aj val9 ich mala a ja tiež, mne duchovalo už 7dpo ale ani som ich nabrala do úvahy... pokiaľ tam neni viditeľná aspoň voľným okom slabá ružová čiarka tak ho hoď radsej do koša. Fakt... takýchto duchov som už vyhodila asi 10ks a nic z toho nebolo. 😯
Dnes máš podľa všetkého 11DC však? Tak ovulka ešte len nastáva... možno podľa tých bolesti čo cítiš teraz. Aj ju nejak sleduješ ovu testami alebo podľa bazalnej?

@chuchu86 je tam druha slabulinka ciarka 🙂