icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

zuzsat
1. mar 2018

@val9 ty si divny ukaz ti poviem.... este otazka... este otazka... kupujes cez net testy?

zuzka1120
1. mar 2018

@luta13 Lutka Ty poklad🙂 Krásny deň prajem, mrzí ma, ale včera som nevidela správu, pretože som sa už akurát odhlásila,
Ale tak už aj napíšem aktuálny stav, robila som včera večer digitest a bol negatívny :/ , ms má byť zajtra. Ale som celkom v pohode🙂
Pekný zvyšok dňa ❤

val9
1. mar 2018

@vyvka no dnes sa spustila regulerna mrcha cize nie som 🙂 myslim si, ze tie testy boli zle inak si to vysvetlit neviem, ale to uz je fuk 🙂

val9
1. mar 2018

@zuzsat vacsinou som ich kupovala z ebay .. potom som svoje minula ( tie mi sice sem tam duchovali ale nikdy som nemala realne okom viditelnu ruzovu ciarku ved pamatas urcite ... aby bolo nieco vidno upravovali sme ) potom som mala od jednej slecny z MK a tiez sem tam duchovali.. zase sme upravili ale potom zrazu ciarka ruzova krasna .. tazko povedat ci to bolo testami alebo nie to uz je jedno.. urcite si ich uz neobjednam to viem isto... ale menim lekarku tak nech mi spravi komplexne vysetrenie ..lebo podla mojej som maximalne v poriadku ( ziadne cysty, maternica je tam kde ma byt a v spravnej polohe ... cytologia ukazkova, krvne testy tak isto oki ... dostala ma, len ked som jej polozila otazku ci sa da nejako upravit cyklus, lebo naozaj mi to chodi hore dole ako chce a tazko si potom viem odsledovat dni tak jej odpoved bola "hormonalna anti" alebo bohuzial ...lebo vraj ked je cyklus aj 35dc je podla nej oki .. no neviem 😒😒😒

vyvka
1. mar 2018

@val9 to je mi luto ...asi ti uz moja skusenost velmi nepomoze ...no mala som v novembri nieco podobne testy mi ukazovali pekne viditelne ciarky a potom prisla Ms
Podla Mna islo o Biochemicke tehu
🤷‍♀️ Hned v decemberi som otehotnela ... ale nedopadlo to dobre to je uz jedno ... len vravim ze mozno to bol aj Tvoj pripad ....

Ale nic sa nedeje hlavu hore coskoro sa to podari urcite 🙂. Drzim prsty

chuchu86
1. mar 2018

@zuzsat - ďakujem, ale ešte to nie je 100%

val9
1. mar 2018

@vyvka vieš čo, ked sa mi to stalo prvy krat bola som smutna, ale uz je to oki beriem to tak, ze to proste malo byt 🙂 a ideme pekne dalej .. teraz nas aj tak caka krasne obdobie, cize som oki 😎

sangre
1. mar 2018

@val9 ahoj moja no mrzi ma.to uz som fakt verila ze.je to tam kasli uz.na tie testy falosne to.neni pravda normalne jak to ze takto duchovali kup si pekne women secret z lekarne a az vden mrchy testuj a hotovo ...budem drzat prsty dalsi mesiac

ikonica
1. mar 2018

@val9 😔

jankapatriko
1. mar 2018

@ja17ay dakujem 🙂 foto robene narychlo lebo uz jeden 3r poklad mi otváral dvere na wcku 😂 Skusim este zajtra rano ☺️

terez01
1. mar 2018

@7adka77 ja žijem v ČR,tu mi nikdy nebrali hcg, doktor má objednal na ko v 6tt ,či už je vidieť srdiečko, dovtedy som mala byť v kľude a tešiť sa a prísť iba keby som spinila. V ktorom týždni si?

biba12
1. mar 2018

@chuchu86 to vyzerá dobre. Držím palce nech tmavne.

7adka77
1. mar 2018

@terez01 aha tak to je fajn aspoň sa nestresuješ...no podľa ms bych mala byt 5 ale ja som ovulku mala na milión percent po 20 dc čiže dala bych ruku do ohňa že to mám posunuté a mám byt v skutočnosti 4 tt aj niečo :/

bibuska2
1. mar 2018

Baby čo poviete

ja17ay
1. mar 2018

@bibuska2 bibus za mna negativny... nič tam nevidím zatiaľ... mrzí ma to...

lenka277
1. mar 2018

@val9 ahoj, ten 35 dc je fakt asi v pohode lebo ja som doteraz mavala od 28 do 42 dc! Nikdy som nevedela kedy ms pride...ovu som tipovala len podla hlienu. Ale vravim za seba, ak by ti nova dr zistila nejaky problem aspon vies kvoli comu to mohlo byt. Kazdopadne drzim palce🍀

terez01
1. mar 2018

@7adka77 tak to máš v pohode,nestresuj hlavne,stres tehotenstvu nepomáha.oddychuj,nenamahaj sa a myslí pozitívne a už netestuj! Tehotná už si 😉 a testy máš krásne. Vieš čo by tu iné dali za tvoje testy ..

alexandra1995
1. mar 2018

@bibuska2 mne sa zdá, že na tých zelených niečo vidím 🙂 Tak ešte testuj ďalej neskôr a pridaj 🙂 držím palce

sangre
1. mar 2018

@bibuska2 na prvom nevidim nic cisty na druhom jak keby daco ano z dialky ale ked to priblizim no neviem asi nic tazko povedat 🙄🤔skus o dva dni

vyvka
1. mar 2018

@bibuska2 ja na druhom nieco Vidim

luta13
2. mar 2018

@7adka77 spodny test je najtmavsi!...A uz netestuj, lebo scvoknes! 😉...Ver babätku a tes sa na najblizie sono, bude pocut uz aj srdiecko...Potom pis, ake pocity mas, verim, ze budes usmiata a stastna...Pekny den este raz prajem 😘

luta13
2. mar 2018

@bibuska2 prvy test - modry - vidim slabuckeho dusika, druhy test - zeleny - vidim slabucku ruzovkastu / a treti test - zeleny, znova druha slabucka /...Testuj za 2 dni zas zelenym testom a hod sem potom foto...Verim, ze bude tmavnut...Skusim upravit prvy zeleny test a foto Ti hodim do IP, sem mi to nejde pridat 😉

luta13
2. mar 2018

@vyvka bolest bruska ako na MS nemusi byt len MS, alebo ovu bolest, ale aj roztahovanie maternice zo zaciatku tehulkovania - ja som tak mala a stale som cakala, ze pride MS, no ta uz neprisla v ten rok 😉 ...Drzim palceky, nech testy tmavnu 🙏🍀🤰

luta13
2. mar 2018

@lenka277 svadbu bud narychlo sprasknite, alebo ju odlozte, ked bude babätko na svete 😉...Mali by ste krasnu druzicku, ci druzbu 😇...My sme sa brali, ked mal nas maly 5 rokov a mali sme veru krasneho druzbu - niesol mi vlecku...Tak, ci onak, uzivaj vsetko 🤰🍀🌷❤

labonita
2. mar 2018

Baby idem vas trošku podporiť 🙂 Takto pred rokom som tu aj ja hľadala s vami dušikov na vašich ale aj mojich testoch a dnes mi tu už vedľa mňa ležká 2 tyždňove krásne a zdravé bábätko 🙂 Žienky, všetkym vám držim palce nech sa vám duchovia na testie tiež zmenia na babätka ❤️

sangre
2. mar 2018

@labonita pwrfektny je 😍😍gratulujem

luta13
2. mar 2018

@maca000 vidim krasne //...Potichucky gratulujem a prajem Ti, nech tmavnu...Hod potom znova fotecku, ked budes testovat 😉

labonita
2. mar 2018

@sangre ďakujeeeem 🙂 no bola to láska na prvý pohľad a každym dňom je silnejšia 🙂 vidím, že si tehu, tak držím palce nech všetko dobre dopadne ;)

luta13
2. mar 2018

@labonita Gratulujem mamicka, je uzasny Tvoj anjelik...Neviem sa na neho vynadivat 😍 ...Pamätam Tvoj nick a som rada, ze si sa tu ozvala...Vazne tu zienky potrebuju taku silnu podporu, ako aj povzbudenie, nech sa im splnia ich sny o ich vytuzenych babätkach - krasne si to napisala ❤ ...Ty a Tvoj drobcek ste toho zivym dokazom 😉...Verim, ze kazda zo snaziliek tu bude raz tak stastnou maminou, akou si teraz Ty...Uzivaj drobceka, lebo rychlo nam rastu...Pobozkaj ho za mna 😘

sangre
2. mar 2018

@labonita dakujeme😘💖