Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zuzsat vacsinou som ich kupovala z ebay .. potom som svoje minula ( tie mi sice sem tam duchovali ale nikdy som nemala realne okom viditelnu ruzovu ciarku ved pamatas urcite ... aby bolo nieco vidno upravovali sme ) potom som mala od jednej slecny z MK a tiez sem tam duchovali.. zase sme upravili ale potom zrazu ciarka ruzova krasna .. tazko povedat ci to bolo testami alebo nie to uz je jedno.. urcite si ich uz neobjednam to viem isto... ale menim lekarku tak nech mi spravi komplexne vysetrenie ..lebo podla mojej som maximalne v poriadku ( ziadne cysty, maternica je tam kde ma byt a v spravnej polohe ... cytologia ukazkova, krvne testy tak isto oki ... dostala ma, len ked som jej polozila otazku ci sa da nejako upravit cyklus, lebo naozaj mi to chodi hore dole ako chce a tazko si potom viem odsledovat dni tak jej odpoved bola "hormonalna anti" alebo bohuzial ...lebo vraj ked je cyklus aj 35dc je podla nej oki .. no neviem 😒😒😒
@val9 to je mi luto ...asi ti uz moja skusenost velmi nepomoze ...no mala som v novembri nieco podobne testy mi ukazovali pekne viditelne ciarky a potom prisla Ms
Podla Mna islo o Biochemicke tehu
🤷♀️ Hned v decemberi som otehotnela ... ale nedopadlo to dobre to je uz jedno ... len vravim ze mozno to bol aj Tvoj pripad ....
Ale nic sa nedeje hlavu hore coskoro sa to podari urcite 🙂. Drzim prsty
@ja17ay dakujem 🙂 foto robene narychlo lebo uz jeden 3r poklad mi otváral dvere na wcku 😂 Skusim este zajtra rano ☺️
@bibuska2 mne sa zdá, že na tých zelených niečo vidím 🙂 Tak ešte testuj ďalej neskôr a pridaj 🙂 držím palce
@bibuska2 prvy test - modry - vidim slabuckeho dusika, druhy test - zeleny - vidim slabucku ruzovkastu / a treti test - zeleny, znova druha slabucka /...Testuj za 2 dni zas zelenym testom a hod sem potom foto...Verim, ze bude tmavnut...Skusim upravit prvy zeleny test a foto Ti hodim do IP, sem mi to nejde pridat 😉
@labonita Gratulujem mamicka, je uzasny Tvoj anjelik...Neviem sa na neho vynadivat 😍 ...Pamätam Tvoj nick a som rada, ze si sa tu ozvala...Vazne tu zienky potrebuju taku silnu podporu, ako aj povzbudenie, nech sa im splnia ich sny o ich vytuzenych babätkach - krasne si to napisala ❤ ...Ty a Tvoj drobcek ste toho zivym dokazom 😉...Verim, ze kazda zo snaziliek tu bude raz tak stastnou maminou, akou si teraz Ty...Uzivaj drobceka, lebo rychlo nam rastu...Pobozkaj ho za mna 😘

@val9 ty si divny ukaz ti poviem.... este otazka... este otazka... kupujes cez net testy?