icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

chmurkaxy
5. mar 2018

ja dnes takto (13-14dpo)

lenka277
5. mar 2018

@chmurkaxy blahozelam☺️

monyka25
5. mar 2018

@chmurkaxy super gratulujem 😊

chmurkaxy
5. mar 2018

@lenka277
@monyka25 ďakujem dievčatá. bola som aj na krv ako samoplatca (lebo musím nasadiť kadejake lieky), tak čakám na výsledok.

zuzka1120
5. mar 2018

@chmurkaxy ja by som ešte počkala na tvojom mieste 😏

chmurkaxy
5. mar 2018

@zuzka1120 ja musím začať hneď riedit krv a zvýšiť lieky na stitnu a ísť na infuziu kvôli reprodukcnej imunite. takže moc času nemám.

lenka277
5. mar 2018

@chmurkaxy drzim palce😊 daj potom vediet ci si ok!

zuzka1120
5. mar 2018

@chmurkaxy držím aj ja veľmi palce, určite sa ozvy ako sa vyvinulo.

arthemiis
5. mar 2018

@lenka277 mám aj druhý len som v práci do večera a dovtedy asi zosediviem 😬😬

luckalee
5. mar 2018

Ahojte kocky. Pred tyzdnom som sem davala test s duchom, hned vecer prisla MS. Silna a dlha.. doteraz spinim. Volala som doktorke, vraj som mohla potratit. Keby som nerobila test, ani by som o tom nevedela. Manzel pracuje v zahranici, chodi domov raz za dva mesiace, je velmi tazke trafit sa do mojich plodnych dni, vzdy ich mam inak.. uz ma chut s na to vykaslat, boji sa o moje zdravie. Len som sa potrebovala vystazovat, ak mate niektora podobny problem, ako to riesite? dve detusky uz mame ale citim, ze nam niekto chyba 🏵🏵🏵

bibuska2
5. mar 2018

Ahojte no chcem sa s vami poradiť trošku nechápem čo mi dnes dr povedal urobil mi sono ms mi mešká 7dni povedal že tam nič nevidí ale že vidí veľké vajíčko ktoré má 19mm pichol mi injekciu agolutin či ako sa volá ani neviem a kamoška mi uvarí že som si nemala daj pichať teraz som stoho taká vseliaka som pila vo februári od 14.2.do 24.2.duphaston potom som mala také testy aké ste videli no a dnes na sone že neake veľké vajíčko no nwm viem že tomu dávam veľkú pozornosť ale ja keď dačo chcem tak veľmi ťažko to mám druhé baby také starosti nemajú 😢

lenka277
5. mar 2018

@arthemiis ja by som si spravila hned😄 to cakanie by ma zozralo...ale akoze nic ti neutecie to je pravda😊

lenka277
5. mar 2018

@bibuska2 pozri no bud budes verit doktorovi alebo si najdi ineho ak mas pochybnosti. Podla mna ten kto sa v tom nevyzna, moze len hadat. Ani my tu nie sme doktorky. Pytaj sa co najviac ked si na prehliadke, verim ze dr bude ochotny a vysvetli ti, popripade poradi. Drzim ti palce 🍀

arthemiis
5. mar 2018

@lenka277 ja by som si spravila hneď len som v práci 😭

vera4444
5. mar 2018

@vyhuelka nemeska...som vyše týždňa po čudnej 3-dnovej mrche a, po 3dnoch prislo slabé, veelmi slabe krvacanie, iba keď sa hybem, chodim... keď ležim, tak nič ...preto som si robila test...poradte čo to môže byť...

vera4444
5. mar 2018

@7adka77 ďakujem za povzbudenie... ale ja popritom aj 6ty den spinim...neviem čo to môže byť

7adka77
5. mar 2018

@vera4444 ja som spinila 9 dni

ikonica
5. mar 2018

@chmurkaxy co ti naslli na reproimuno?

vyvka
5. mar 2018

3 Januara som prisla o nase vysnivane babo v 8tt
Otehotnela som vdaka tabletkam na podporu ovulky ( CLOMID)
Piatok som bola na folikulometrii kedze som ich zase zacala brat
Folikul mal 17mm dnes som bola zase a dr povedal ze pravdepodobne uz Bola ovulka kedze tam uz nic nevidel vcera som mala neskutocne bolesti v podbrusku asi prvy krat v zivote som citila velku bolest pri ovulke piatok a pondelok idem na odber krvy ci ovulka prebehla teda dr mi povedal ze chcu vediet ci v tom obale bolo aj vajicko a to vedia zistit s krvy dost ma to vystrasilo aj ked mi nepovedal ze si Mysli ze je nieco Zle len asi chcu mat istotu no napriek tomu ma to dostalo som si myslela z mi dnes len oznami ze je vsetko v poriadku
Stalo sa Vam Niekedy ze ste Mali ovulku teda folikul praskol ale bez toho aby dnu bolo vajicko?? Ja som o tom este ani len nepocula a teraz zbytocne sa obavam ze co ak ... nieco nieje v poriadku 🤦‍♀️

lenka277
5. mar 2018

@ruzovykvietok tak uz som po kontrole☺️ srdenko uz bilo ako o zivot a vsetko sa vyvija vyborne, ale klopal o drevo aj pan doktor☺️ Bola som dojata.
Drzim palce vsetkym zienkam, aby sme to dotiahli do uspesneho konca!

maykaaa1122
5. mar 2018

Gratulujem a drzim palce, nech sa babatko krasne vyvija

ingba
5. mar 2018

@lenka277 ahoj kedy si mala cca ovulaciu? A kolkaty si týžden? Dakujem

vera4444
5. mar 2018

@7adka77 spinila si na začiatku tehu? Čo ti na to povedal doktor?

7adka77
5. mar 2018

@vera4444 ja som nevedela že som tehu ja že mi začal ms normálne som mala 9 dni jak mávam ms len som nemala krvácanie len spinenie tak som si spravila test a vyšiel slabo pozitivny pak silnel pak klesol ten jeden deň pak len silné ale u dr som bola skoro nevidel nič mám ísť až budúci týždeň tak snáď bude všetko ok

7adka77
5. mar 2018

@7adka77 ja to od dr ešte potvrdené nemám lebo mi moc nevidel jcg mi stúplo ale nie dosť aby bolo vidno takze pôjdem o týždeň s dušičkou že všetko ide ako má keď testy tmavnu 🙏

ruzovykvietok
5. mar 2018

@lenka277 fakt uz bilo? To je skvele, super! A upresnil aj tyzden ktory by si mala byt? 🙂

vera4444
5. mar 2018

Tak už len čakať a drzat si prsty...🙂

chmurkaxy
5. mar 2018

@ikonica cytokiny a NK bunky. A malo Dcka. pri niektorých ivf som brala aj medrol, inak vždy intralipidy.

chmurkaxy
5. mar 2018

takže dnes z krvi hcg 10, som 13dpo cca,uvidíme . podľa mňa malo, podľa tety z labaku v norme.

macka2017
5. mar 2018

@chmurkaxy ahoj, ja ked som mala hcg 10, povedali, ze malo, ale mozno to este vyskočí, držím palec